Jakou značku sušičky - tipy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13503
27.5.12 21:52
@Míša8808 píše:
Jsem ráda, že nejen u nás venku věšák zahálí :lol: :lol:

no ja furt sudlim snury na balkone, ale nejak jen tak abych neco delala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
27.5.12 23:05

@Taminka Já to svádím na to, že se tu hrozně práší, vedle staví dům, tak tu pořád jezdí Tatry s materiálem :oops: :oops: To nešvindluju, to je pravda :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
28.5.12 07:31
@Míša8808 píše:
@Taminka Já to svádím na to, že se tu hrozně práší, vedle staví dům, tak tu pořád jezdí Tatry s materiálem :oops: :oops: To nešvindluju, to je pravda :lol: :lol:

no tak u nas se opravdu prasi, pak tu poletuje samej pyl, Ostravsky vzduch smrdi…jeeeee ja mam vymluv proc nesusit venku :oops: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
28.5.12 11:34

proste je to v susicce rychlejsi, tak proc si neusetrit cas? Ja susila pradlo v susicce 10 let a kdyz jsem se rozhodla koupit si ji v Cechach, tak jsem mela takovou radost. :dance: Nikdy jsem si nemyslela, ze se budu radovat z koupi nejakeho spotrebice :mrgreen:.Ted mam pradlo vyprany a ve skrini v jeden den, a nemusim preskakovat susaky 3 dny a pak jeste zehlit......fuj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
28.5.12 12:02

Já se taky strašně těším až k nám dorazí nový člen rodiny,snad to bude už tento týden :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
28.5.12 14:50
@ivik99 píše:
proste je to v susicce rychlejsi, tak proc si neusetrit cas? Ja susila pradlo v susicce 10 let a kdyz jsem se rozhodla koupit si ji v Cechach, tak jsem mela takovou radost. :dance: Nikdy jsem si nemyslela, ze se budu radovat z koupi nejakeho spotrebice :mrgreen:.Ted mam pradlo vyprany a ve skrini v jeden den, a nemusim preskakovat susaky 3 dny a pak jeste zehlit......fuj :mrgreen:

Presne tak, ja mela radost neskutecnou :dance: :dance: a rikala jsem si, jak jsem byla hloupa, ze jsem si ji nekoupila uz drive, to bych nemusela zehlit pliny..ale i tak je to moje nej kamaradka, chtela jsem napsat, ze hned po mycce, ale obe jsou nejlepsi kamosky a pracka samozrejme taky.
A fakt ta rychlost - vyperu a ususim a za dve hodky celkem uz mam vsechno narovnane ve skrini a spotreba dohromady max. 9kc.

@Martina34 moc ti preji, abys byla tak spokojena, jako my vsechny tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
28.5.12 14:54

taky o tom uvazuji protoze se budem stehovat do 2+kk. A muze susicka davat nad prackou nebo kde to mate postaveny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
28.5.12 14:58

Kdyz mas pracku a susicku stejne znacky, tak si muzes koupit spojovaci dil a dat je na sebe. Pokud koupis od jineho vyrobce, tak bych to moc neriskovala, ale je mozny, ze uz neco vymysleli. Ja jsem ji nacpala do koupelny, je tam sice min mista, ale ozelela jsem ho :mrgreen:. Taky jsem uvazovala o tom, ji dat do kuchyne, ale pak se vesla do te koupelny. Tak hodne zdaru pri vyberu a urcite s nakupem nevahej, stoji to za to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
28.5.12 15:03

No uz asi vahat nebudu kdyz tady ctu vase prispevky jak jste stastny ze to mate :lol: A koupili jste uplne novou nebo pouzitou? Pracku mam zanussi ale nevim jestli taky vyrabeji i susicku, jestli do koupelny se mi nevejde tak do kuchyne, no ale tam jsem chtela mit i mycku tak jeste nevim no, neco vymyslime. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
28.5.12 15:10

susicku mam novou. Do pouzite bych asi nesla, protoze se porad vylepsuji a je to znat na spotrebe. Pracky s lepsi spotrebou uz vyrabeji dlouho, ale az ted mi prijde, ze se rozjizdi i vetsi vyber susicek v kategorii A++, a i ceny jdou pomalu dolu. Kamoska se divala pred 2-3 lety a to se v A kategorii pod 25tis nedostala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
28.5.12 15:53

Já bych šla určitě do nové a mám jí taky v koupelně,prý je docela hlučná a budeme mít mimčo tak aby nerušila..já už se taaaak těším,zítra snad už bude :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
28.5.12 16:23

mam malou panelakovou koupelnu a mam na sobe, pracka AEG, susicka Electrolux. a urcite novou, do pouzite bych nesla!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
28.5.12 21:41

My jsme nejdřív kupovali použitou, Ariston, ale byla to energetická třída B a fakt teda nehoráznej žrout energií. Tak jsme ji asi po dvou měsísích používání, kdy jsme si ověřili, že sušičku prostě užijeme, prodali a investovali do nové s třídou A a to je teprve super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
28.5.12 21:42

Já to mám taky na sobě, ale oboje je Bosch, takže to pasuje. Ale asi bych se nebála dát jiný značky :think: Určitě prodávají nějaký univerzální ty mezikusy ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
28.5.12 22:03

no, mezikusy urcite jsou, ja mam teda ten obyc nevysouvaci a vubec mi to nevadi, ale krasne to sedi. Mozna bych mela strach dat jine znacky na sebe, prece jenom to nemusi sedet a aby se nestalo, ze pri 1400 otackach se to bude tak trepat, ze to spadne. Ale v Elektroworldu jsem se jeste pred koupi na to ptala a oni tam maji jen jakesi 4 cerne kolecka a zadne mezikusy, tak nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí