Jakou značku sušičky - tipy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13338
28.5.12 22:38

A taky na sušičce miluju to, jak krásně vyfouká z prádla nerozpuštěný prášek. Ačkoliv používám Ariel nebo Persil, vždycky nepatrné množství jemňounkýho prášku zůstane ve filtru :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
28.5.12 23:08
@Míša8808 píše:
A taky na sušičce miluju to, jak krásně vyfouká z prádla nerozpuštěný prášek. Ačkoliv používám Ariel nebo Persil, vždycky nepatrné množství jemňounkýho prášku zůstane ve filtru :dance:

tk ja pouzivam tekuty, takze to nevim, ale co mi ve filtru zustane vlasu a veskereho prachu, no teda nevim, kde to zustavalo, kdyz jsem susila na susaku :poblion: Akorat mi teda chlap rikal, ze pry se do susicky nemaji davat dziny, protoze nici vlakno..tak nevim :nevim: ja tam ale mam program i na dziny, tak je to asi v poho, i kdyz pouzivam stale stejny program do skrine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
30.5.12 06:44

Ahoj holky,tak včera mi konečně dorazila sušička domů a hned jsem jí vyzkoušela,no jako nemá to chybu,jsem z ní totálně nadšená :potlesk: :potlesk: :potlesk: .Prádlo je heboučký a nemusí se žehlit,vše jsem prostudovala a návod se mi zdá jednoduchý,vždy jen zvolit správný program a je to.není hlučná a je fakt krásná :palec: .jinak holky dost používám aviváž a pořád stejnou,je pravda že prádlo tolik nevoní ale prý existují nějaké ubrousky do sušičky,nevíte jaké mají vůně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
30.5.12 09:44

@Martina34 gratuluju k novemu clenu rodiny :mrgreen: Pro jakou jsi se vlastne nakonec rozhodla?
Kamoska si objednala nekde ty ubrousky, myslim, ze to byly Dove (nejsem si moc jista) a rikala, ze zadny rozdil s tim nezaznamenala, takze to jsou mozna vyhozene penize

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
30.5.12 10:27

Iviku nakonec jsem vybrala tuto:

http://www.levneelektro.cz/…wtw-86561-by

je fakt že aviváž je míň cítit než když je prádlo ze sušáku,ale to neva..jinak se tam prý nemá dávat prádlo škrobený a já dost škrobím povlečení ale mám jedině krepový,to se nežehlí tak to mi neva..jinak peru a suším od 6hod.nemohla jsem spát takže už mám skoro vygruntováno..jo akorát nevím deky na jakej program je sušit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
30.5.12 10:34

koukam uplny vanocni uklid :lol:
Ta vypada dobre, Bosch je super. Ja sla do siemens, protoze ji mela kamoska, vypadaji dost stejne i cenove. Tak at ti dlouho slouzi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
30.5.12 10:36

díky moc! a jakej program používáš na deky,myslím chlupatý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
30.5.12 11:53

avivaz taky pouzivam, ale do susicky davam vonave ubrousky z DM, voni nadherne a jsou levne. V Rakousku jsem si koupila i ty Lenor, ale jsou takove divne, jakoby mastne, tak je mam jen jako vonku ve skrini.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
30.5.12 12:06

@Taminka - diky za typ, tak ty z DM vyzkousim
Jinak deku jsem tam jeste nedavala, takze program nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
30.5.12 18:18

tak jsem dala program na 40min. a super!díky za tip na ubrouky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
30.12.12 21:37
@Taminka píše:
avivaz taky pouzivam, ale do susicky davam vonave ubrousky z DM, voni nadherne a jsou levne. V Rakousku jsem si koupila i ty Lenor, ale jsou takove divne, jakoby mastne, tak je mam jen jako vonku ve skrini.

PROSÍM TĚ A KDE V POLSKU SI BYLA PRO TU SUŠIČKU???TAKY KOUKÁME ALE TY CENY NÁS DĚSÍ A JAK SE DÁ ZJISTIT KOLIK STOJÍ V POLSKU KOUKALA SI NĚJAK PŘES NET NEBO ROVNOU JELI :?: :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
30.12.12 21:53

Ahoj holky, doporučuju Miele. Máme 2 rokem a naprosto parádní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí