Jakou značku sušičky - tipy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
A taky na sušičce miluju to, jak krásně vyfouká z prádla nerozpuštěný prášek. Ačkoliv používám Ariel nebo Persil, vždycky nepatrné množství jemňounkýho prášku zůstane ve filtru ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Míša8808 píše:
A taky na sušičce miluju to, jak krásně vyfouká z prádla nerozpuštěný prášek. Ačkoliv používám Ariel nebo Persil, vždycky nepatrné množství jemňounkýho prášku zůstane ve filtru
tk ja pouzivam tekuty, takze to nevim, ale co mi ve filtru zustane vlasu a veskereho prachu, no teda nevim, kde to zustavalo, kdyz jsem susila na susaku
Akorat mi teda chlap rikal, ze pry se do susicky nemaji davat dziny, protoze nici vlakno..tak nevim
ja tam ale mam program i na dziny, tak je to asi v poho, i kdyz pouzivam stale stejny program do skrine.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,tak včera mi konečně dorazila sušička domů a hned jsem jí vyzkoušela,no jako nemá to chybu,jsem z ní totálně nadšená
.Prádlo je heboučký a nemusí se žehlit,vše jsem prostudovala a návod se mi zdá jednoduchý,vždy jen zvolit správný program a je to.není hlučná a je fakt krásná
.jinak holky dost používám aviváž a pořád stejnou,je pravda že prádlo tolik nevoní ale prý existují nějaké ubrousky do sušičky,nevíte jaké mají vůně?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Martina34 gratuluju k novemu clenu rodiny
Pro jakou jsi se vlastne nakonec rozhodla?
Kamoska si objednala nekde ty ubrousky, myslim, ze to byly Dove (nejsem si moc jista) a rikala, ze zadny rozdil s tim nezaznamenala, takze to jsou mozna vyhozene penize
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Iviku nakonec jsem vybrala tuto:
http://www.levneelektro.cz/…wtw-86561-by
je fakt že aviváž je míň cítit než když je prádlo ze sušáku,ale to neva..jinak se tam prý nemá dávat prádlo škrobený a já dost škrobím povlečení ale mám jedině krepový,to se nežehlí tak to mi neva..jinak peru a suším od 6hod.nemohla jsem spát takže už mám skoro vygruntováno..jo akorát nevím deky na jakej program je sušit..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
koukam uplny vanocni uklid ![]()
Ta vypada dobre, Bosch je super. Ja sla do siemens, protoze ji mela kamoska, vypadaji dost stejne i cenove. Tak at ti dlouho slouzi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
avivaz taky pouzivam, ale do susicky davam vonave ubrousky z DM, voni nadherne a jsou levne. V Rakousku jsem si koupila i ty Lenor, ale jsou takove divne, jakoby mastne, tak je mam jen jako vonku ve skrini.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Taminka - diky za typ, tak ty z DM vyzkousim
Jinak deku jsem tam jeste nedavala, takze program nevim
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak jsem dala program na 40min. a super!díky za tip na ubrouky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Taminka píše:
avivaz taky pouzivam, ale do susicky davam vonave ubrousky z DM, voni nadherne a jsou levne. V Rakousku jsem si koupila i ty Lenor, ale jsou takove divne, jakoby mastne, tak je mam jen jako vonku ve skrini.
PROSÍM TĚ A KDE V POLSKU SI BYLA PRO TU SUŠIČKU???TAKY KOUKÁME ALE TY CENY NÁS DĚSÍ A JAK SE DÁ ZJISTIT KOLIK STOJÍ V POLSKU KOUKALA SI NĚJAK PŘES NET NEBO ROVNOU JELI
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, doporučuju Miele. Máme 2 rokem a naprosto parádní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit