Jaký adaptér na autosedačku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
154
10.8.13 09:31

adaptér

Ahoj maminky, s přítelem chceme kupovat kočárek Camarelo Q12 a autosedačku od Maxi Cosi…v obchodě nám řekli, že MC na to bude bez problémů sedet..takže jestli jsem to dobře pochopila tak ty adaptéry jsou universální od té MC.. a nejsou žádné speciální podle typu kočárku, ale podle typu autosedačky..??… :) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
11.8.13 16:10

@marysnoop nn… adaptéry se dělají podle typu kočárku… ale Maxi Cosi pasuje na celkově univerzálně - respektive na autosedačku MC se dělají adaptéry snad na všechny typy kočárků :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
11.8.13 17:29

Aha…:) tak to jsem to pochopila celkem i dobre:)..no dekuju za radu tak ted jen najit ten spravny adapter na kocarek…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
11.8.13 17:53

@marysnoop určitě na webu výrobce kočárku bude :). A jinak ve většině větších obchodů specializovaných na kočárky a potřeby pro děti budou mít :). Třeba né přímo originál, ale nějaký adaptér bude :). Cenově to vyjde stejně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
12.8.13 10:02
@Rachael píše:
Děkuju za radu ta se určitě hodí… :) :) :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
13.8.13 12:28

@marysnoop nemáš zač :)… aspoň nám to vyšlo cenově úplně stejně, adaptér od výrobce i ten neoriginální byly kolem 500 kč :)… akorát se nelekni, že ti ta autosedačka z toho jde těžko (nebo skoro vůbec nejde) vyndat :). Jak je to nové, tak to drží, ale pak se to vychodí a půjde to v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
13.8.13 20:23
@Rachael píše:
@marysnoop nemáš zač :)… aspoň nám to vyšlo cenově úplně stejně, adaptér od výrobce i ten neoriginální byly kolem 500 kč :)… akorát se nelekni, že ti ta autosedačka z toho jde těžko (nebo skoro vůbec nejde) vyndat :). Jak je to nové, tak to drží, ale pak se to vychodí a půjde to v pohodě :)

No tak to jsem také rada že to vím :) :) :).. no já jsem ten adaptér objevila jen na jedněch stránkách..jinak u nás v babycentru vůbec kočárek neznají takže mi řekli že adaptéry na ten můj nemají že pokud ho nemají v nabídce tak ho ani objednat nemůžou.. tak snad až budu objednávat přes internet tak to bude ten správný… ale na žádný universální jsem neobjevila k tomu mému kočárku co máme vybraný… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí