Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj maminky, s přítelem chceme kupovat kočárek Camarelo Q12 a autosedačku od Maxi Cosi…v obchodě nám řekli, že MC na to bude bez problémů sedet..takže jestli jsem to dobře pochopila tak ty adaptéry jsou universální od té MC.. a nejsou žádné speciální podle typu kočárku, ale podle typu autosedačky..??…
![]()
@marysnoop nn… adaptéry se dělají podle typu kočárku… ale Maxi Cosi pasuje na celkově univerzálně - respektive na autosedačku MC se dělají adaptéry snad na všechny typy kočárků ![]()
Aha…:) tak to jsem to pochopila celkem i dobre:)..no dekuju za radu tak ted jen najit ten spravny adapter na kocarek…:)
@marysnoop určitě na webu výrobce kočárku bude
. A jinak ve většině větších obchodů specializovaných na kočárky a potřeby pro děti budou mít
. Třeba né přímo originál, ale nějaký adaptér bude
. Cenově to vyjde stejně ![]()
@marysnoop nemáš zač
… aspoň nám to vyšlo cenově úplně stejně, adaptér od výrobce i ten neoriginální byly kolem 500 kč
… akorát se nelekni, že ti ta autosedačka z toho jde těžko (nebo skoro vůbec nejde) vyndat
. Jak je to nové, tak to drží, ale pak se to vychodí a půjde to v pohodě ![]()
@Rachael píše:
@marysnoop nemáš zač… aspoň nám to vyšlo cenově úplně stejně, adaptér od výrobce i ten neoriginální byly kolem 500 kč
… akorát se nelekni, že ti ta autosedačka z toho jde těžko (nebo skoro vůbec nejde) vyndat
. Jak je to nové, tak to drží, ale pak se to vychodí a půjde to v pohodě
No tak to jsem také rada že to vím
.. no já jsem ten adaptér objevila jen na jedněch stránkách..jinak u nás v babycentru vůbec kočárek neznají takže mi řekli že adaptéry na ten můj nemají že pokud ho nemají v nabídce tak ho ani objednat nemůžou.. tak snad až budu objednávat přes internet tak to bude ten správný… ale na žádný universální jsem neobjevila k tomu mému kočárku co máme vybraný… ![]()