Jaký adaptér na autosedačku?

719
24.4.13 19:48

jaký adaptér na autosedačku?

Ahoj maminky, tatínci… chceme pořídit autosedačku ke kočárku Tako Jumper - ale nechci od Taka… Původně jsem chtěla sedačku od Maxi Cosi, ale našla jsem i pár dalších kvalitních a cenově dobrých autosedaček… např. Römer… Jenže furt nějak nerozumím tomu, jak je to s adaptéry na ostatní sedačky (na Maxi Cosi nabízí i přímo tako adaptéry)… Například na zmíněnou autosedačku Römer jsem našla tyto adaptéry , ale nedovedu si představit, jak to vlastně funguje :(

Prosím o radu, jestli na Tako jde použít i jiná sedačka než Maxi Cosi a jaké adaptéry k tomu. Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13943
24.4.13 19:56

Já to teda asi taky moc nechápu. Vypadá to, že si tohle koupíš, když máš nějaké jiné adaptéry už u kočárku jako příslušenství. Nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
24.4.13 20:02

Právě já jsem nechtěla Tako autosedačku… ale právě i na tu by byly adaptéry (ale to prý dodávají k tomu)…
Maxi Cosi je takový univerzál, na to prodávají adaptéry na každý kočárek… ale u těch dalších nějak váhám… třeba aby mi ty adaptéry Römer pasovaly na to moje Tako :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
24.4.13 20:04

Vůbec nevím, já totiž mám taky Romerku a sháněla jsem nějaké adaptéry na Peg Perego a nesehnala jsem. Teď už by mi byly k prdu a popravdě by mě to nakrklo, kdybych zjistila, že to nějak šlo :lol: Možná napsat dotaz do toho obchodu.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
24.4.13 20:05
@Rachael píše:
Právě já jsem nechtěla Tako autosedačku… ale právě i na tu by byly adaptéry (ale to prý dodávají k tomu)…
Maxi Cosi je takový univerzál, na to prodávají adaptéry na každý kočárek… ale u těch dalších nějak váhám…třeba aby mi ty adaptéry Römer pasovaly na to moje Tako :)

No právě, jestli máš ke kočárku nějaké adaptéry na Tako sedačku, třeba by se tyhle daly nasadit na ty Tako adaptéry. Nebo jak? Třeba se tu najde někdo znalejší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17112
24.4.13 20:09

Ahojky, já jen vím, že adaptér na maxi cosi je stejný jako pro cybex aton, ale mám jiný kočárek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
24.4.13 20:11

@PetiteFillette ke kočárkům se běžně adaptéry nedávají, pokud si člověk nekupuje kočárek i s autosedačkou (pak nemá tento problém :D )… ale nechci mít doma autosedačku, kterou pak nenasadím na kočárek :D… to pak zůstanu asi u té Maxi Cosi…
Ale určitě by mohla jít i třeba ta Römer… no, nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
24.4.13 20:45

Já mám kočár Tako Warrior a vajíčko od Römer a když koukám na ten adaptér, vůbec nechápu kam bych to na ten kočár instalovala :nevim: Já se na tohle ptala když jsme kočár kupovali a řekli mi, že buď si musím koupit autosedačku od Taka a nebo mám smůlu, že Römer na to nepůjde ale jestli je to fakt pravda :nevim: Nakonec jsem to neřešila a radši jsem vybrala kvalitní autosedačku, naštěstí jsem malou vždycky mohla vzít normálně v hlubé korbě a nebo jsem ji měla v nosítku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
24.4.13 20:47

@Rachael ten odkaz co jsi dávala, to je jen mezikus pro autosedačky Romer, které ho nemají zabudovaný. Je to rozdíl mezi Romer BabySafe Plus a Plus SHR (SHR je ta s adaptérem). Pro posazení na kočárek, ale ještě potřebuješ adaptér další.
Ten musíš „řešit“ s výrobcem kočárku. Na Tako jsem našla jedině ten pro MaxiCosi.
Zvaž ale jak moc budeš tohle spojení používat.

Ideálnější je, a to jsem zvolila teď, mít pod autosedačku jiný podvozek, nejlépe z golfek, ale na to jsi se neptala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
24.4.13 20:55

@Verca1989 takže jednoduše zůstanu u toho Maxi Cosi, jak to tak vidím… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
24.4.13 20:57

@quinny děkuji za radu :)… no, takže asi prostě zůstanu u toho MC :) a bude po starostech :D a řešení :D jen pak tedy dokoupím ty adaptéry :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3611
24.4.13 21:13

Já mám autosedačku maxi cosi a kočárek x-lander, když jsem kupovala kočárek tak mi paní v obchodě říkala, že mám koupit adaptery ke kočárku x-lander a jde mi na to i sedačka maxi cosi, ty jsou prý hodně variabilní. Asi bych se zkusila zeptat přímo v nějaké specializovaném obchodě kde mají kočárky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
24.4.13 21:38

@Rachael s MC chybu neuděláš, to je s ROmerem srovnatelný. Měla jsem obě, u prvního MC teď mám Romera a každá má svoje výhody, ale super v testech dopadly obě, takže klidně ber tu MC, když je důležitý aby Ti šla na podvozek ;)

Cenově to taky bude dost podobný ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
25.4.13 08:12

@Rachael ty adaptéry na Römera co máte v odkazu jsou horní díl adaptérů, které se montují na vajíčko, a pak je potřeba spodní díl, který se montuje na kočárek, a tyto díly pak do sebe zapadají, ale na Tako se spodní díl nedělá, takže na Tako nepoužijete autosedačku Römer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
25.4.13 09:45

@steeve děkuji za info :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie