Jaký AKU vysavač vybrat?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jaký aku vysavač vybrat ?
Ahoj chci se zeptat jaký aku tyčový vysavač doporučíte cenově max do 3500 tisíc. Jde mi hlavně aby dobře sál. hledám celý den a furt si nejsem jistá budu ráda za rady a doporučení ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jakýkoli tyčový bezdrátový vysavač v této cenové relaci jsou vyhozené peníze. Jednoduše proto, že nevysávají.
Pokud má tyčový vysavač k něčemu být, tak koukej do kategorie 10 tisíc +. Ideálně Dyson.
Věř mi, kdybych tohle věděla, než jsem začala experimentovat s levnějšímu vysavači, tak už jsem mohla za ty utracené peníze mít Dysony dva ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blobfish píše:
Jakýkoli tyčový bezdrátový vysavač v této cenové relaci jsou vyhozené peníze. Jednoduše proto, že nevysávají.Pokud má tyčový vysavač k něčemu být, tak koukej do kategorie 10 tisíc +. Ideálně Dyson.
Věř mi, kdybych tohle věděla, než jsem začala experimentovat s levnějšímu vysavači, tak už jsem mohla za ty utracené peníze mít Dysony dva
Souhlasim, za tyhle penize nebude vysavat poradne nic ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám Aku vysavač Zn. Elekrolux(5 tis.), ze začátku jsem byla nadšená, ale postupem času zjišťuji, že lepší by byl přes kabel. Když jsem totiž měla rozvysávané, tak mi to chcíplo. Mám všude lino, nebo dlažbu(to je na vysávání super), ale taky mám v obýváku malinký kobereček pod stolem a tento vysavač ho nedokáže pěkně vysát.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měla jsem Philips, tenkrát bylo za sníženou cenu, vysává dobře, asi dva roky nyní má slabší baterii tak ho mají příbuzní. Nyní mám Leifheit a vysává dobře, jenže od začátku neustále nějaké závady. Naštěstí prodejce se k tomu staví výborně, posílá nové náhradní díly, ale už bych si ho asi nekoupila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mam Hoover a je super. Vzhledem cena/vykon je skvelej, vydrzi mi povysat celej barak a nechcipne. Nabiti baterky trva dyl, ale to mi neva.. mam ho asi pul roku a zatim jsem porad spokojena.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jejda, mám taky hoover, stal do 3000kc a jsem moc spokojená.
Mám vysavače celkem 3: z dřívějška klasiku Bosch, hlavně ale vysává robot a tycak hoover mám trebas na zádveří a taky na WC či koupelnu, kam se robot přes práh nedostane.
A taky tycak používám na pavuciny, ať už dole či u stropu či na rychle vysati čehokoli, ať se nemusím tahat s klasickým a strkat neco do zásuvky.
Smeti se z něho v pohodě výklopi i vyčistí filtry, narozdil od predrazenyho dysona stojí sám v prostoru, když je potřeba ho rychle odložit, trebas zvoní mobil a tak.
To k čemu je, vysává perfektně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blobfish měla jsem etu už nevím presně model bílo černý byl
a stál take do 3000 a s vysátím jsem byla spokojená nemáme doma koberce takže asi proton
takze se spokojím nejspíš i s méne kvalitním nez dyson ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ahep určitě mrknu děkuji za rada
denně uklízím s dvěmi dětmi to jinak nejde ale po dysonu nějak netoužím
spokojím se s málem asi 😂
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MámaEV mam etu moneto a za tu cenu jsem maximalne spokojena. Mela jsem cervenou a zlatou a je to poznat, ze ta zlata je vykonnejsi. Urcite ji doporucuju-je lehka a lehce ovladatelna a navic levna.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obnovuji diskuzi - máte někdo tento Philips?
SpeedPro Max Aqua Bezdrátový tyčový vysavač FC6904/01
Chtěla bych si trochu ulehčit denní úklid domu, recenze vypadají fajn… ![]()
Nebo doporučíte něco jiného? Díky!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit