Sušička na prádlo LG

145
17.5.22 17:31

Sušička na prádlo LG

:jazyk: Ahojte potřebuji poradit mám tuto sušičku a potřebuji poradit jaký program dáváte aby bylo prádle rychle suché nedávám do nic moc páč co můžu dám na šňůru ven, ale to co nestihnu tak do sušičky jde o to že to prostě suší třeba skoro celý den občas mi to i děti naprogramuji ale to minimálně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3958
17.5.22 18:47

@HedusH12 já mám jiný model LG, ale asi to bude stejné. Dávám program “smíšené prádlo”, to skočí na 1h10min a jde to ještě přepnout na 1h20 min. Na ten program suším vše, včetně ručníků a stačí to, jsou suché.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
17.5.22 19:38

Aha takový program tam není :) ale mě by zajímalo proč když už třeba zbývá 12minut a zachvilku se podívám a je tam zase třeba 18 minut

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21622
17.5.22 22:29
@HedusH12 píše:
Aha takový program tam není :) ale mě by zajímalo proč když už třeba zbývá 12minut a zachvilku se podívám a je tam zase třeba 18 minut

Sušička měří zbytkovou vlhkost podle zvoleného programu a podle toho upravuje délku sušení. Pokud ti to suší půl dne, máš nejspíš zanesená čidla nebo filtry. A já mám sice jiný typ, ale program na smíšené prádlo tam mám taky. Je to program na bavlněné prádlo s příměsí. Ten mi funguje nejlépe. Možná to máš jen jinak pojmenované.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
17.5.22 22:42

@HedusH12 a jaký přesně model máš? Mně se zdá, že sušičky LG to mají všechny stejné, to smíšené prádlo je druhé zleva(po zapnutí otočíš kolečkem 2× doleva).
A ano, sušička si sama přidává čas sušení, pokud prádlo ještě není suché. Stává se mi to, když mám v pračce mezi normálním prádlem třeba tlustší svetr, který se za tu běžnou dobu sušení nestihne vysušit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí