Sušička prádla AEG 7000
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Sušička prádla AEG 7000
Ahoj, potrebuju koupit novou sušičku, přemýšlela jsem nad touhle, mate někdo s AEG zkušenost? Nikdy jsem id AEG nic neměla.
Budu rada za každou zkušenost, diky moc ♥️️♥️️♥️️ https://www.aeg.cz/…er/t7deg47w/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
My máme Whirlpool, rok a půl a jsem spokojená. Je jediná vada je čištění filtru dole, ale to má většina nových sušiček tak blbě řešené
- Citovat
- Upravit
Mame aeg 12 let, postavenou na pracce aeg. Poskozena jednou-ridici jednotka, oprava vysla na 4500.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme prvně pračku a sušičku AEG od prosince. Zatím jsme spokojení. Nechali jsme prodloužit záruku. Takže počítám, že bude po prodloužené záruce a pak se něco popopo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey píše:
My máme prvně pračku a sušičku AEG od prosince. Zatím jsme spokojení. Nechali jsme prodloužit záruku. Takže počítám, že bude po prodloužené záruce a pak se něco popopo.
existuje pojisteni domacnosti, ktere pokryje opravy spotrebicu- my mame aktualne generali-cp, priplacime rocne 400 a opravi nam zadara spotrebice do 7 let od nakupu. Uvazuju kvuli necemu jinemu o prechodu k pojistovne KB, ta to taky kryje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše:
existuje pojisteni domacnosti, ktere pokryje opravy spotrebicu- my mame aktualne generali-cp, priplacime rocne 400 a opravi nam zadara spotrebice do 7 let od nakupu. Uvazuju kvuli necemu jinemu o prechodu k pojistovne KB, ta to taky kryje.
My to meli uz v minule pojistce. Predelavali jsme ted prelom brezna/dubnu pojistku. Potrebovali jsme prepojistit barak/ aktualizovat a nase poradkyne tam zahrnula vse mozne. Presli jsme od Uniqua ke Kooperative.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja vím ze jsou hodně spokojeni se staršími modely, ale s těmi novými?🙈
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Maryškajana píše:
Ja vím ze jsou hodně spokojeni se staršími modely, ale s těmi novými?🙈
jsem spokojena se starou. Az umre, pujdu znovu do aeg
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme tuhle. Zatím je nová. Ježíšek nám ji naložil. Tak zatím jsme spokojení. Minulá sušička měla nádobku na vodu, která se musela vylévat. Takže pro nás bylo nejdůležitější, že nová bude na odpad. Už žádné přenášení nádobky a vylévání. To totiž vždy trošku kapalo. AEG jsem si vybrala, protože ta pračka do setu k tomu má zásobovací šuplík na tekutý prací prášek a aviváž. Že tam naliju zásobu a pračka si bere sama kolik chce. A další doplním třeba za dalších 6 i víc praní, až je šuplík prázdný. Ještě jsem měla vybraný set Bosh. Ale ta pračka neměla ten zásobovací šuplík. Proto u nás vyhrál set AEG.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey píše:
Máme tuhle. Zatím je nová. Ježíšek nám ji naložil. Tak zatím jsme spokojení. Minulá sušička měla nádobku na vodu, která se musela vylévat. Takže pro nás bylo nejdůležitější, že nová bude na odpad. Už žádné přenášení nádobky a vylévání. To totiž vždy trošku kapalo. AEG jsem si vybrala, protože ta pračka do setu k tomu má zásobovací šuplík na tekutý prací prášek a aviváž. Že tam naliju zásobu a pračka si bere sama kolik chce. A další doplním třeba za dalších 6 i víc praní, až je šuplík prázdný. Ještě jsem měla vybraný set Bosh. Ale ta pračka neměla ten zásobovací šuplík. Proto u nás vyhrál set AEG.
ty jo, vychytavky. Kacirsky se tesim na obmenu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše:
ty jo, vychytavky. Kacirsky se tesim na obmenu
Jj, moc dobrá vychytávka. Jsem zjistila, že se dávalo u staré pračky moc prášku a aviváže. Protože byla asi tendence, že přidám víc, tak to bude čistější
. Teď mi přijde menší spotřeba, přestože se pere furt stejně. A můj muž speciálně. Ten tam vždy lil aviváže. Že jsem se ho kolikrát ptala, jestli to tajně nepije, když takhle furt mizí. Takže teď je vyřešeno. Pračka si to ubírá, jak chce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem ji vzala, netrhá susicka prádlo nebo tak doufám 🤣 Stará to nedělala 🙈
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Maryškajana píše:
Tak jsem ji vzala, netrhá susicka prádlo nebo tak doufám 🤣 Stará to nedělala 🙈
netrha
- načítám...
- Citovat