Jaký alkohol vám chutná? ;-)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Zdeněk IV zdendo a kolik stojí celodenní vstupné? Dochází ti, že od 18. hodiny si toho užiješ daleko méně než od oběda?
Já mám ráda vodku s mangovým džusem, a pivo tmavý kozel, gambáč nebo Guiness stout
Ale piju teda max 2× do měsíce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zdeněk IV píše:
Tak tento týden jsem chodil na koupaliště do Starého města od úterka až do čtvrtka. Od 18:00 je to za 30 Kč, takže jsem opět ušetřil pár drobných.![]()
No, dalo by se říct, že jsem byl denně v lihu, tam v obci, kde pracuji, tak je výčep, můžete si to pivo načepovat sami, mají tam filtrované a nefiltrované pivo a limonádu, já si vždy dávám filtrované pivo za 30 Kč Litovel, je výborné.
V pondělí jsem měl 2 piva v úterý jsem měl 2 piva ve středu 3 a ve čtvrtek taky 3, dal bych si jich i víc, jenže potom bych neměl drobné, mince a kartou ČSOB to čepovat já neumím.
Jaký alkohol vám chutná?
Kolik to pivo stojí, že ses tak rozšoupl? ![]()
Jinak za mě pivo, prosecco a gin&tonic
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele, já ti to ze srdce přeju a alkohol u mne žádný, podle mne je normální nepít.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nechutná mi pivo, víno ani tvrdý alkohol. Jsem v tomhle marná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anna766 píše:
Nechutná mi pivo, víno ani tvrdý alkohol. Jsem v tomhle marná.
Já taky, sestro. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kockazvysocan Zdenda se utrhl ze řetězu ![]()
Příspěvek upraven 20.08.22 v 14:10
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám ráda bílá vína typu Pálava, Tramín nebo Rulandské šedé. A pak mandlovici z Hustopečí. A jen tak na chuť po práci si dám skleničku prosecca nebo lambrusca. Ale fakt nejsem v lihu každé odpoledne. Takhle Zdendo propiješ všechny své úspory. Teda to, co ti nesežere inflace.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobré červené víno, (takže rozhodně ne české ani levné
) a když už musím na nějaké firemní akci panáka, tak ten nejdražší rum, co tam mají ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zdeněk IV píše:
Tak tento týden jsem chodil na koupaliště do Starého města od úterka až do čtvrtka. Od 18:00 je to za 30 Kč, takže jsem opět ušetřil pár drobných.![]()
No, dalo by se říct, že jsem byl denně v lihu, tam v obci, kde pracuji, tak je výčep, můžete si to pivo načepovat sami, mají tam filtrované a nefiltrované pivo a limonádu, já si vždy dávám filtrované pivo za 30 Kč Litovel, je výborné.
V pondělí jsem měl 2 piva v úterý jsem měl 2 piva ve středu 3 a ve čtvrtek taky 3, dal bych si jich i víc, jenže potom bych neměl drobné, mince a kartou ČSOB to čepovat já neumím.
Jaký alkohol vám chutná?
Spíš víno a v létě raději vychlazené Prosseco. A Radler. Občas pivo, ale dám dvě třetinky za večer
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kockazvysocan píše:
Kolik to pivo stojí, že ses tak rozšoupl?Jinak za mě pivo, prosecco a gin&tonic
30 Kč. ![]()
- Citovat
- Upravit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
Tak tento týden jsem chodil na koupaliště do Starého města od úterka až do čtvrtka. Od 18:00 je to za 30 Kč, takže jsem opět ušetřil pár drobných.
Jaký alkohol vám chutná?