Jaký alkohol vám chutná? ;-)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Zdeněk IV
20.8.22 13:00

Tak tento týden jsem chodil na koupaliště do Starého města od úterka až do čtvrtka. Od 18:00 je to za 30 Kč, takže jsem opět ušetřil pár drobných. :-D

No, dalo by se říct, že jsem byl denně v lihu, tam v obci, kde pracuji, tak je výčep, můžete si to pivo načepovat sami, mají tam filtrované a nefiltrované pivo a limonádu, já si vždy dávám filtrované pivo za 30 Kč Litovel, je výborné.

V pondělí jsem měl 2 piva v úterý jsem měl 2 piva ve středu 3 a ve čtvrtek taky 3, dal bych si jich i víc, jenže potom bych neměl drobné, mince a kartou ČSOB to čepovat já neumím. :-D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7228
20.8.22 13:20

@Zdeněk IV zdendo a kolik stojí celodenní vstupné? Dochází ti, že od 18. hodiny si toho užiješ daleko méně než od oběda?

Já mám ráda vodku s mangovým džusem, a pivo tmavý kozel, gambáč nebo Guiness stout ;) Ale piju teda max 2× do měsíce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22565
20.8.22 13:40
@Zdeněk IV píše:
Tak tento týden jsem chodil na koupaliště do Starého města od úterka až do čtvrtka. Od 18:00 je to za 30 Kč, takže jsem opět ušetřil pár drobných. :-D

No, dalo by se říct, že jsem byl denně v lihu, tam v obci, kde pracuji, tak je výčep, můžete si to pivo načepovat sami, mají tam filtrované a nefiltrované pivo a limonádu, já si vždy dávám filtrované pivo za 30 Kč Litovel, je výborné.

V pondělí jsem měl 2 piva v úterý jsem měl 2 piva ve středu 3 a ve čtvrtek taky 3, dal bych si jich i víc, jenže potom bych neměl drobné, mince a kartou ČSOB to čepovat já neumím. :-D

Kolik to pivo stojí, že ses tak rozšoupl? :think:

Jinak za mě pivo, prosecco a gin&tonic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
20.8.22 13:42

Hele, já ti to ze srdce přeju a alkohol u mne žádný, podle mne je normální nepít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122106
20.8.22 13:45

Víno Modrý Portugal 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148224
20.8.22 13:47

Nechutná mi pivo, víno ani tvrdý alkohol. Jsem v tomhle marná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
20.8.22 13:51
@Anna766 píše:
Nechutná mi pivo, víno ani tvrdý alkohol. Jsem v tomhle marná.

Já taky, sestro. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
20.8.22 13:51

Campari, Portské, Madeira…🍷

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3041
20.8.22 13:53

Mám ráda dobré víno a gin+tonic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10853
20.8.22 14:02

@Kockazvysocan Zdenda se utrhl ze řetězu :D

Příspěvek upraven 20.08.22 v 14:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21502
20.8.22 14:05

Mám ráda bílá vína typu Pálava, Tramín nebo Rulandské šedé. A pak mandlovici z Hustopečí. A jen tak na chuť po práci si dám skleničku prosecca nebo lambrusca. Ale fakt nejsem v lihu každé odpoledne. Takhle Zdendo propiješ všechny své úspory. Teda to, co ti nesežere inflace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
20.8.22 14:08

Dobré červené víno, (takže rozhodně ne české ani levné ;) ) a když už musím na nějaké firemní akci panáka, tak ten nejdražší rum, co tam mají :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
20.8.22 14:09
@Zdeněk IV píše:

Spíš víno a v létě raději vychlazené Prosseco. A Radler. Občas pivo, ale dám dvě třetinky za večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zdeněk IV
20.8.22 14:09
@Kockazvysocan píše:
Kolik to pivo stojí, že ses tak rozšoupl? :think:Jinak za mě pivo, prosecco a gin&tonic

30 Kč. ;)

• Citovat
  • Upravit
10853
20.8.22 14:11
@Zdeněk IV píše:
30 Kč. ;)

Tvoje úspory pláčou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.