Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Od září jde syn do školy. Rozhodli jsme se koupit batoh ne aktovku, ale nevíme jakou značku. Vím teda jen o Topgalech. Taky nevím zda dvou nebo tříkomorový. Mohly by jste mi prosím napsat vaše zkušenosti s batohy? Moc děkuji, Jana ![]()
Ahoj, syn chodí do první třídy. Kupovala jsem tento batoh a jsem velmi spokojená, je lehký, má vevnitř dost místa a v přední kapse byl svačinový box na míru té kapsy. Jinak co se ostatních značek týče, tak jsme se o tom bavili na třídní schůzce. Někteří už museli aktovky reklamovat…Ten Topgal drží a pak ještě jedna značka, ale tu si už nepamatuji ![]()
Jen jsem ho kupovala v jiném obchodě,ale uřž nevím kde,musela bych najít fakturu.Dávala jsem 1000 + 400 za penál který ladí. Jo a není odřený a to vůbec nikde! A to s ním kluk všude hází a neustále ho někde válí.
ja mam rada O Neill, skvely, vydrzi, pevna zada, dobre se cisti ![]()
A je pevný i prostorný na sešity a učebnice? Aby neměl všechno zmuchlaný
A dostatek odrazek?
Tak myslíš že tří je lepší? V jednom má učení, v jednom jídlo a v posledním???
janinkaz píše:
Tak myslíš že tří je lepší? V jednom má učení, v jednom jídlo a v posledním???
Hm
Tak asi vemem tříkomorový od Topgalu
Jen s syn ještě musí vybrat a to bude asi nejhorší ![]()
Moc všem děkuji
Ahoj, máme Topgal a jsem spokojená. Jen je trochu problém do něk narvat velký desky na sešity a do boční kapsy se vejde litrové pití jen tak tak. Ale není odrbaný aa drží.
Taky jsme ted malý kupovaly batoh na ježíška
žádnou značku jsem neřešila,hlavně,aby měl vyztužený záda
Dceři jsem koupila tříkomorový Topgal - a byl moc těžký a velký, koupila jsem Topgal dvoukomorový - a ej to mnohem lepší, lehčí, přehlednější. ve třech komorách byl chaos:)
Děkuji za všechny informace. Vyzkoušíme tedy dvou i tříkomorový ![]()
janinka-ja uz jsem loni procitala ty diskuse a odpovedi na topgalu,takze vim,ze pro prvacka budu chtit dvoukomorovy(kvuli chaosu a vaze
.Taky zalezi,jak je na tom syn fyzicky.Oni tam dost doporucuji nektere typy pro drobnejsi deti,nektere pro naopak vetsi deti a pod…
My koupili tříkomorový TOPGAL. Malá měla při nástupu do školy 19kg a 119 cm. A je to v pohodě. Batoh není těžký a má tam víc prostoru. Jedna kapsa na učení, druhá na penál a ostatní potřeby (tam má vždycky pěknej bordel
) a třetí na sváču.