Jaký CAR?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1019
10.5.13 13:04
@ginac píše:
Taky jsme si na tu nadílku dlouho načekali. :) Také přeji hodně štěstí :kytka: :mavam:

děkuju :hug:
a můžu se ještě zeptat??? měla jsi dlouhý a nebo krátký protokol… měla jsi vždy blastičku a kolik vajíček… vždy po dvou? A Utrogestan jsi brala po transferu jak dlouho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6323
10.5.13 13:25
@crazy0 píše:
děkuju :hug:
a můžu se ještě zeptat??? měla jsi dlouhý a nebo krátký protokol… měla jsi vždy blastičku a kolik vajíček… vždy po dvou? A Utrogestan jsi brala po transferu jak dlouho…

Měla jsem krátký protokol při obou IVF. Při prvním se oplodnilo 9vajíček. ET dvě embryjka a je z toho Kačka, pak byly ty tři Kety a nic :| Při druhém se oplodnily 4 vajíčka. ET dvě a jsou z toho kluci. V mrazáčku máme ještě dvě, ale do nich už nejdeme.Jsem už stará a tři raubíři nám stačí. :) Utrogestan jsem si vkládala 12týdnů těhotenství a jestli to byly vždy blastičky, to si už nepamatuju :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
10.5.13 13:53
@ginac píše:
Měla jsem krátký protokol při obou IVF. Při prvním se oplodnilo 9vajíček. ET dvě embryjka a je z toho Kačka, pak byly ty tři Kety a nic :| Při druhém se oplodnily 4 vajíčka. ET dvě a jsou z toho kluci. V mrazáčku máme ještě dvě, ale do nich už nejdeme.Jsem už stará a tři raubíři nám stačí. :) Utrogestan jsem si vkládala 12týdnů těhotenství a jestli to byly vždy blastičky, to si už nepamatuju :think:

děkuji ti, na ISCARE se tedy podívám podrobněji… :kytka: moc ti děkuji a přeji ti s dětmi vše nej :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6323
10.5.13 14:03
@crazy0 píše:
děkuji ti, na ISCARE se tedy podívám podrobněji… :kytka: moc ti děkuji a přeji ti s dětmi vše nej :mavam:

Děkuji moc :) Jestli se pro ně rozhodneš, nebudeš jistě litovat, jsou tam opravdu fajn všichni. Tak ještě jednou přeji hooooodně štěstí :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
10.5.13 14:19
@ginac píše:
Děkuji moc :) Jestli se pro ně rozhodneš, nebudeš jistě litovat, jsou tam opravdu fajn všichni. Tak ještě jednou přeji hooooodně štěstí :kytka: :mavam:

děkuji :mavam:
uvidím, co písnou ještě holky… teda jestli písnou… kolikrát se řešej takový pitomosti na deseti stránkách a když konečně někdo potřebuje fakt poradit, tak ani prd… mám šmůlu no :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
10.5.13 17:55

@crazy0 Tak to zkuz znovu :D já jsem tam všechno načetla než jsem jela do gennetu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.