Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@ginac píše:
Taky jsme si na tu nadílku dlouho načekali.Také přeji hodně štěstí
![]()
děkuju ![]()
a můžu se ještě zeptat??? měla jsi dlouhý a nebo krátký protokol… měla jsi vždy blastičku a kolik vajíček… vždy po dvou? A Utrogestan jsi brala po transferu jak dlouho…
@crazy0 píše:
děkuju
a můžu se ještě zeptat??? měla jsi dlouhý a nebo krátký protokol… měla jsi vždy blastičku a kolik vajíček… vždy po dvou? A Utrogestan jsi brala po transferu jak dlouho…
Měla jsem krátký protokol při obou IVF. Při prvním se oplodnilo 9vajíček. ET dvě embryjka a je z toho Kačka, pak byly ty tři Kety a nic
Při druhém se oplodnily 4 vajíčka. ET dvě a jsou z toho kluci. V mrazáčku máme ještě dvě, ale do nich už nejdeme.Jsem už stará a tři raubíři nám stačí.
Utrogestan jsem si vkládala 12týdnů těhotenství a jestli to byly vždy blastičky, to si už nepamatuju ![]()
@ginac píše:
Měla jsem krátký protokol při obou IVF. Při prvním se oplodnilo 9vajíček. ET dvě embryjka a je z toho Kačka, pak byly ty tři Kety a nicPři druhém se oplodnily 4 vajíčka. ET dvě a jsou z toho kluci. V mrazáčku máme ještě dvě, ale do nich už nejdeme.Jsem už stará a tři raubíři nám stačí.
Utrogestan jsem si vkládala 12týdnů těhotenství a jestli to byly vždy blastičky, to si už nepamatuju
děkuji ti, na ISCARE se tedy podívám podrobněji…
moc ti děkuji a přeji ti s dětmi vše nej ![]()
@crazy0 píše:
děkuji ti, na ISCARE se tedy podívám podrobněji…moc ti děkuji a přeji ti s dětmi vše nej
Děkuji moc
Jestli se pro ně rozhodneš, nebudeš jistě litovat, jsou tam opravdu fajn všichni. Tak ještě jednou přeji hooooodně štěstí
![]()
@ginac píše:
Děkuji mocJestli se pro ně rozhodneš, nebudeš jistě litovat, jsou tam opravdu fajn všichni. Tak ještě jednou přeji hooooodně štěstí
![]()
děkuji ![]()
uvidím, co písnou ještě holky… teda jestli písnou… kolikrát se řešej takový pitomosti na deseti stránkách a když konečně někdo potřebuje fakt poradit, tak ani prd… mám šmůlu no ![]()
@crazy0 Tak to zkuz znovu
já jsem tam všechno načetla než jsem jela do gennetu ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.