Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky
,
prosím vás, sháním nějaké informace o CARu Gennet Liberec a nějakým výborným centrem v Praze, se kterým máte skvělé zkušenosti a kvůli kterému bude mít cenu ujet 300km…
Písněte mi prosím, jestli se u vás připlácí za kultivaci vajíček a na kolik celkem vyjde KET.
S manželem jsme jinak zdraví a jinou nadstardantní placenou léčbu nepotřebujeme…jdeme do 2 IVF a důvod mého odchodu z CARu je, že nejsou nakloněni kultivaci vajíček a chyběla mi velice komunikace… Byla bych velice šťastná, kdybych našla to co hledám…
Kdyby jste si i třeba vzpoměly na jméno lékaře, se kterým jste měly výbornou zkušenost, tak bych byla taky moc ráda…
Předem vám děkuji za příspěvky ![]()
Ahoj, já doporučuji ISCARE v Praze.
Na jejich stránkách najdeš všechno. Já chodila tehdy k mudr. Hulvertovi teď už je primář. Všichni jsou tam moc fajn
Máme doma tři dítka díky nim ![]()
Příspěvek upraven 10.05.13 v 10:31
@crazy0 Ahojky do gennetu do Liberce jezdím od prosince loňského roku mám za sebou 1 IVF bohužel neúspěšné ale jinak jsem v Liberci moc spokojená
Dneska se jedu dohodnout na 2 IVF doufám že to bude co nejdříve. komunikace je v poho chodím k dr. Mokré je přímá bez problémů prodlouženou kultivaci doporučuje bohužel jsme měli jen jedno embrijko tak jsem šla na et už 2 den.
@ginac píše:
Ahoj, já doporučuji ISCARE v Praze.Na jejich stránkách najdeš všechno. Já chodila tehdy k mudr. Hulvertovi teď už je primář. Všichni jsou tam moc fajn
Máme doma tři dítka díky nim
![]()
Děkuji
hned se podívám na jejich stránky, a to ti všechny děti vyšly hned na první pokus?
@hačilka píše:
@crazy0 Ahojky do gennetu do Liberce jezdím od prosince loňského roku mám za sebou 1 IVF bohužel neúspěšné ale jinak jsem v Liberci moc spokojenáDneska se jedu dohodnout na 2 IVF doufám že to bude co nejdříve. komunikace je v poho chodím k dr. Mokré je přímá bez problémů prodlouženou kultivaci doporučuje bohužel jsme měli jen jedno embrijko tak jsem šla na et už 2 den.
taky moc děkuji, právě že Liberec je pro nás nejblíž, kdyby byl podle holek skvělý, tak bych za něho byla moc ráda, někde jsem se ale vylekala, že je drahy, tak nevím…
@crazy0 píše:@ginac píše:
Ahoj, já doporučuji ISCARE v Praze.Na jejich stránkách najdeš všechno. Já chodila tehdy k mudr. Hulvertovi teď už je primář. Všichni jsou tam moc fajn
Máme doma tři dítka díky nim
Děkuji
hned se podívám na jejich stránky, a to ti všechny děti vyšly hned na první pokus?
Vše mám napsané v podpisu, tak se mrkni
@crazy0 Drahý to se mi nezdá za to 1IVF jsme dopláceli jen 11OOO tisíc za PISCI to je někde i dražší kdyby jsme měli PK tak 2500 to
taky neni žádná hrůza
@ginac TO je nádhera 3 děti z ivf kolik pokusů to bylo? A máš tam koukám holčičky nebo i kluka?
@hačilka píše:
@ginac TO je nádhera 3 děti z ivf kolik pokusů to bylo? A máš tam koukám holčičky nebo i kluka?
Také nemáš zaplé podpisy asi.
Máme holčičku a dvojčata klučíky. Také se dočkáte, někdy to trvá delší dobu. Přeji hodně štěstí ![]()
@ginac píše:
Vše mám napsané v podpisu, tak se mrkni
jojo, taky už to vidím
teda, to je nadílka
já cííííí takýýýýýý ![]()
@hačilka píše:
@crazy0 Drahý to se mi nezdá za to 1IVF jsme dopláceli jen 11OOO tisíc za PISCI to je někde i dražší kdyby jsme měli PK tak 2500 totaky neni žádná hrůza
no tak to je fajn… kdyby se ještě někdo přidala a napsal, abych to rozhodování měla jednodušší… ![]()
@crazy0 píše:
jojo, taky už to vidímteda, to je nadílka
já cííííí takýýýýýý
Taky jsme si na tu nadílku dlouho načekali.
Také přeji hodně štěstí
![]()
@hačilka píše:
@crazy0 jsme na diskuzi Gennet liberec tam ti holky poradí
já už tam psala, ale holky mi toho moc nenapsly… ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.