Jaký CAR v Ostravě vybrat ?

Anonymní
26.7.20 07:57

Jaký CAR v Ostravě vybrat ?

Ahojky všem, můžete mi někdo poradit, do jakého CARu v Ostravě jít? Nečetla jsem si moc dobre diskuze třeba na Gyncentrum, ale nic moc ani na ostatní.. budu rada za každou pomoc, nechci přijít někde, kde se budeme cítit nepříjemné a nebo z nás budou tahat jen peníze, což mi podle recenzi přijde snad všude :D nikdy jsme tam nebyli, snažíme se rok a půl a máme za sebou jen vyšetření u gynekologa, hormonální profil a manžel spermio a všechno v pořádku.. takže by jsme chtěli přejít časem do CARu kde nás proklepnou jestli nechci chyba někde jinde.. jsme mladí, nechceme zatím žádné IvF, pokud by teda nebyl nějaký vážný důvod, což si myslím ze ne.. jen proste vyšetření z krve, možná na protilátky proti spermiim, to mi říkal i gynekolog, ze by mohl být klidně problém, no uvidíme, jen bych potřebovala poradit od zkušenějších jaký Car je nejlepší v Ostravě, dekuju moc ????

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
26.7.20 12:00
@Anonymní píše:
Ahojky všem, můžete mi někdo poradit, do jakého CARu v Ostravě jít? Nečetla jsem si moc dobre diskuze třeba na Gyncentrum, ale nic moc ani na ostatní.. budu rada za každou pomoc, nechci přijít někde, kde se budeme cítit nepříjemné a nebo z nás budou tahat jen peníze, což mi podle recenzi přijde snad všude :D nikdy jsme tam nebyli, snažíme se rok a půl a máme za sebou jen vyšetření u gynekologa, hormonální profil a manžel spermio a všechno v pořádku.. takže by jsme chtěli přejít časem do CARu kde nás proklepnou jestli nechci chyba někde jinde.. jsme mladí, nechceme zatím žádné IvF, pokud by teda nebyl nějaký vážný důvod, což si myslím ze ne.. jen proste vyšetření z krve, možná na protilátky proti spermiim, to mi říkal i gynekolog, ze by mohl být klidně problém, no uvidíme, jen bych potřebovala poradit od zkušenějších jaký Car je nejlepší v Ostravě, dekuju moc ????

Zkus gynet, jsou u kotvy.. Dr úplně v pohodě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
30.7.20 08:35

100 % Reprofit, jsem po prvním IVF a hned to vyšlo. Mám 8m zdravého chlapečka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
1.8.20 13:57

Mnoho mým kamarádek bylo velmi nespokojeno s Ostravou a to ne proto, že to nevyšlo, ale přístup, předraženost atd. Pak šly do FNOL a tak jsme šli i my do FNOL a ikdyž je to dál a s mou prasklou plotýnkou náročné, tak nelitujeme :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.20 10:16

Za mě naprosto profi CAR je Eurofertil. Pan Mudr Lachčina je prostě borec a rozhodně z nás peníze netahal, ba naopak. Byli jsme s manželem rozhodnutí, že nebudeme ztrácet čas IUI a půjdeme rovnou na IVF (mimochodem jsme oba naprosto zdraví, ale ani tak to nejde). Navrhl, ať zkusíme IUI během čekání na IVF. Nic za to nedáme a kdo ví, třeba bude úspěch. Jsem teď 7 den po IUI a tak čekám, co bude. Nicméně, manželův vzorek byl údajně velmi dobrý, já jsem zdravá a že by nám doporučil dát IUI klidně i 2. šasnci (kdyby tahle 1. nevyšla), než se budeme pouštět do IVF. Tohle dělat nemusel, neboť všichni víme, jaký je cenový rozdíl mezi IUI a IVF :) Za mě můžu EF na 1000% doporučit :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.8.20 10:18
@Anonymní píše:
Ahojky všem, můžete mi někdo poradit, do jakého CARu v Ostravě jít? Nečetla jsem si moc dobre diskuze třeba na Gyncentrum, ale nic moc ani na ostatní.. budu rada za každou pomoc, nechci přijít někde, kde se budeme cítit nepříjemné a nebo z nás budou tahat jen peníze, což mi podle recenzi přijde snad všude :D nikdy jsme tam nebyli, snažíme se rok a půl a máme za sebou jen vyšetření u gynekologa, hormonální profil a manžel spermio a všechno v pořádku.. takže by jsme chtěli přejít časem do CARu kde nás proklepnou jestli nechci chyba někde jinde.. jsme mladí, nechceme zatím žádné IvF, pokud by teda nebyl nějaký vážný důvod, což si myslím ze ne.. jen proste vyšetření z krve, možná na protilátky proti spermiim, to mi říkal i gynekolog, ze by mohl být klidně problém, no uvidíme, jen bych potřebovala poradit od zkušenějších jaký Car je nejlepší v Ostravě, dekuju moc ????

Kam ses nakonec vlastně rozhodla jít?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.