6.den po KET slabé špinění

Anonymní
22.7.20 15:17

6.den po KET slabé špinění

Ahoj holky, ve čtvrtek jsem byla na KETu, dnes dopoledne jsem měla vložku mírně zašpiněnou, teď se pozoruju a flek je opět, už menší. Je nahnědlý. Četla jsem, že v těhotenství při špinění braly ascorutin, tak jsem si ho zajela koupit. Udělala jsem si tt a negativní - ani duch. Beru utrogestan 2-2-2 a estrofem 1-1-1. Po KETu mi doktor sdělil, že díky estrofemu menstruace nepřijde, že přijde až po vysazení, pokud bude negativní test, vysadim veškeré prášky a ms přijde. Takže celkem důmám, co to špinění může být. Při ET jsem 9den ráno začala mírně špinit a pak se ms rozjela odpoledne. Takže teď nevím, co to špinění značí, když bych to správně neměla dostat. Do CARu jsem ani nevolala, jelikož doktor řekl, že se špiněním nic neudělají, takže ani nemá cenu volat ???? vrtá mi to hlavou a pořád chodím na záchod, jestli to špinění pokračuje ???? děkuji za Vaše zkušenosti…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5114
22.7.20 16:15
@Anonymní píše:
Ahoj holky, ve čtvrtek jsem byla na KETu, dnes dopoledne jsem měla vložku mírně zašpiněnou, teď se pozoruju a flek je opět, už menší. Je nahnědlý. Četla jsem, že v těhotenství při špinění braly ascorutin, tak jsem si ho zajela koupit. Udělala jsem si tt a negativní - ani duch. Beru utrogestan 2-2-2 a estrofem 1-1-1. Po KETu mi doktor sdělil, že díky estrofemu menstruace nepřijde, že přijde až po vysazení, pokud bude negativní test, vysadim veškeré prášky a ms přijde. Takže celkem důmám, co to špinění může být. Při ET jsem 9den ráno začala mírně špinit a pak se ms rozjela odpoledne. Takže teď nevím, co to špinění značí, když bych to správně neměla dostat. Do CARu jsem ani nevolala, jelikož doktor řekl, že se špiněním nic neudělají, takže ani nemá cenu volat ???? vrtá mi to hlavou a pořád chodím na záchod, jestli to špinění pokračuje ???? děkuji za Vaše zkušenosti…

Na test je brzy proto se ma testovat az 14. Den po Ket. U nas v caru dokonce 16.den . Ja osobně 6. Den uplne krvacela a ted budu končit 39tt. Takze to muže bejt nidace nebo praskla cevka, hematom nebo cokoli, můžou to zpusobovat i leky jak drzi ms a je možné ze se rozjede i prez leky. Ale ted s tím nic nevykoukas je potřeba proste pockat a bastit prasky od doktoru dokud je šance :hug: držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.20 16:23

@Srabek děkuji za odpověď. Snad to nebude nic vážného a vyjde nám to. Může to být nidace? Není na ni pozdě? Každopádně, nervy pěkně pracují :zed:

• Citovat
  • Upravit
9285
22.7.20 16:41

Těžko říct :nevim: já jsem špinila po každém transferu, ať byl úspěšný nebo ne.
Nevím jak staré embryo ti zaváděli, ale zkus zase za 2-3 dny test.
Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.20 16:45

@kavenka měli jsme prodlouženou kultivaci. Při et jsem právě začala špinit a odpoledne silně krvácet. Ale až 9den.. Teď jsem 6den, tak nevím, jestli to není na menstruaci brzy. Hlavně mě břicho bolí jak při menstruaci :nevim: ach jo

• Citovat
  • Upravit
5114
22.7.20 16:52

Me v caru říkali ze to nidace bejt muže ale vestime z kristalovy koule i kdyz bych to prala každý aby to bylo OK tak to ani jedna s určitostí rict nemuzeme a to ani doktoři je fakt moc brzy a nemuzou pro tebe vic udelat :( nemá cenu aby te kontrolovali protoze takhle brzy nemuzou rict z ceho to spineni je… na palici to je to mas pravdu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15144
22.7.20 17:09

Na nidaci jestli si měla 5 denii embryo už pozdě. Teď jsi vlastně jako 11dni po ovulaci. Špíněni nemusí nic znamenat. Zkus testovat za 3 dny. To už by mohl být na testu aspoň duch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.20 17:17

@karkarka ano, Tak si říkám, že nidace to nebude. No tak snad to nebude nic a vyjde nám to :?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.7.20 17:19

@Srabek mně vždycky něco takového vykolejí.. Hlavně už několik holek mělo ducha 6den a já nic :zed:

• Citovat
  • Upravit
126
23.7.20 09:27
@Anonymní píše:
@Srabek mně vždycky něco takového vykolejí.. Hlavně už několik holek mělo ducha 6den a já nic :zed:

Ahoj, jsem na tom hodně podobně - dnes 8. den po svém 1. KETu (s DV; s vlastními vajíčky nikdy nezbylo nic k zamražení) a lehce špiním od 5. dne, po nasazení Asocorutinu špinění lehce ustalo, ale na toaleťáku je viditelné třeba 1 za den. Když jsem byla na nevydařených ET, tak mi léky nikdy MS neudržely, přišla 7.-9. den po ET. Teď mám Estrofem jako ty, k tomu 600mg Gynprodylu denně (=progesteron, špatně snáším Utrogestan). Pocit na MS mám každý den už od toho 5. dne, myslím, že mi to při KETu drží uměle léky a už se popravdě těším, až budu moci vysadit a přijde úleva v podobě MS. Já když těhotním, tak nikdy nešpiním, takže se domnívám, že to neklaplo.
Ale to nemusíš mít stejně, jak tu někdo psal, může to být cokoli (prasklá cévka, hematom… ) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.20 09:52

@Mar2041 taky si myslím, že to nevyšlo a jen mi to blokují ty prášky. Na toaleťáku nic nemám. Spíš mi to vždy vyteče s tím utrogestanem. Do včerejška jsem měla vložku bílou a včera a dnes právě nahnědlou.. Břicho mě bolí sem tam, jak kdybych to měla dostat. Žádný pravidelný bolesti. Ale nic jiného necítím, třeba citlivá prsa - to právě vůbec. Proto mám obavy, že to opět nevyšlo :( hlavně 6den negativní tt, když snad každá druhá už měla ducha :(

• Citovat
  • Upravit
126
23.7.20 09:59
@Anonymní píše:
@Mar2041 taky si myslím, že to nevyšlo a jen mi to blokují ty prášky. Na toaleťáku nic nemám. Spíš mi to vždy vyteče s tím utrogestanem. Do včerejška jsem měla vložku bílou a včera a dnes právě nahnědlou.. Břicho mě bolí sem tam, jak kdybych to měla dostat. Žádný pravidelný bolesti. Ale nic jiného necítím, třeba citlivá prsa - to právě vůbec. Proto mám obavy, že to opět nevyšlo :( hlavně 6den negativní tt, když snad každá druhá už měla ducha :(

6. den je brzo, zkus za pár dní ;) Já tedy netestuju, nesnáším ty sněhobílé testy dobře :)
Prsa cítím, ale to je taky jen z prášků, břicho mi pobolívá taky nárazově a přesně jako na MS (žádné rozpínání dělohy nebo tak se nekoná). Každopádně s tím už teď nic nenaděláme, musíme vydržet do krve :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.20 10:02

@Mar2041 mne test z krve neudělají. Při negativním testu mám vysadit prášky a čekat na MS..

• Citovat
  • Upravit
126
23.7.20 10:11
@Anonymní píše:
@Mar2041 mne test z krve neudělají. Při negativním testu mám vysadit prášky a čekat na MS..

OK, ale máš ve zprávě, že máš dělat test až 14. den po KETu nebo tak nějak, že? čekání se nevyhneme, no. Ještě můžeš zajít do jakékoli laborky na test z krve jako samoplátce, ale až tak 10. den po KETu, bych řekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.20 10:14

@Mar2041 ano, 14den a při negativním výsledku ještě za 3 dny.. Pak vysadit :) tak uvidím, ale nebudu si dávat naděje :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.