Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše:
Ahoj Holky,Nemáte nějaké zkušenosti co se týče Gynemu a Cube? Stále přemýšlím kam se objednat…
Můj gynekolog mě chce poslat zatím jen na Inseminaci, ale kdyby se inseminace nepovedla chtěla bych už v tom Caru absolvovat Ivf a nemohu se rozhodnout kamNěkde jsem četla že v Gynemu už nepracuje Pan Doktor Mrázek, nevíte o tom něco? Gynem mě tahnul hlavně kvůli Pánu doktorovi Mrazkovi
Ahoj, pred dvema mesici jsme zacali chodit do gynemu a nemam co bych vytkla..poprve me objednali k dr. Bartosove a celou dobu jsem chodila jen k ni…udelali nam vsechny mozne testy (hormonalni profil, spermiogram, atd) a dohodli jsme se na iui. Pred 14 dnema jsem ji absolvovala a je to tam!! Vyslo to;) Ted se jen modlim, aby se mimi udrzelo a bylo vse ok..Jinak slecny na recepci moc prijemne, prostredi take..vysledky testu jeste ten den vetsinou..za me muzu doporucit!
Ježíš tak to je super moc ti gratuluji a držím palečky…
já mám jít na iui tenhle měsíc jen čekám na MS abychom ji mohli naplánovat 😊
Našli ti nějaký problém? U mě a přítele žádný právě nenašli tak nám také doporučili iui, ale bohužel nemám s nimi smlouvu a za iui budeme platit 5000,– jsou dražší ale jejich přístup úžasný přesně jak píšeš 😊
Dekuju moc! No my se snazili skoro 3 roky🙄 a nic…tak uz sem si rekla, ze na to kaslu a necham si pomoct..u pritele malinko horsi spermio a u me lehce zvyseny prolaktin, ale jinak nic…ja mam vzp, takze ja jsem vlastne neplatila nic..jen asi 80,– za injekci ovitrelle, kterou ti pichnou pro sichr, aby byla ovulace…jinak si myslim, ze u nas byl spis mechanicky problem😄 mam rvf delohu a mozna jeste nejak lehce zatocenou nebo co🙈..pri iui se tam nemohla moc dostat😄 ale kazdopadne nic neboli, je to jak vysetreni u gynekologa..ve ctvrtek tam zrovna jedu na krev a potvrzeni tehotenstvi🙏 Tak moc drzim palce, at se to podari!!! ❤️️ Dej vedet!!
Tu injekci ti pichli v den iui?
Já to mám bez hormonů na 1 pokud, 2 pokus jsem řekla že to zkusím s hormony když to nevyjde na poprvé 😊Urco dám vědět
drž palečky
Tu injekci ti daji na domu, aby sis to pichla, rano den pred iui. Nebo tak to bylo u me…a pozor, obsahuje hcg, kze budes mit par dni pozitivni teh. testy…ale tak 8.-9. den uz to bylo pryc(u kazdeho je to jinak)..treba to vyjde hned na poprve a zadne hormony nebudes muset uzivat🙏..urcite palce budu drzet! Tak pak dej vedet, kdy te to ceka😉
Hrozně si mě svou zkušeností a svým pozitivním tt potěšila… 😊No my už jedeme téže 3 rokem… První rok jsem otěhotněla ale bohužel mimodelozne takže pravý Vejcovod musel pryč a od té doby nic… Tak jsme si také řekli že zkusíme pomoc odborníků, snad to vyjde a když ne je tu ještě na poradniku umele, hlavně na to nemyslet a být v pohodě…
Ale to určo znáš… Hlavně Vám tedy držím pesticky ať se mimi udrží a máš vše bez komplikací, určitě mi také napiš jaký máš průběh at budu jenom Ráda 😊
To je mi moc lito, obcas se to proste stane😢..ted uz ti to ale vyjde, uvidis!! Me se nikdy otehotnet ani nepodarilo..no nemyslet na to proste nejde!! Dyt to znas urcite..kdyz si neco tak moc prejes a touzis po tom, nejde na to nemyslet..chce tomu ale verit, kdyz uz do toho jdes a uvidis, ze to klapne😉 A kdy to mas dostat?😉
To máš pravdu jako by jsi mi ty slova brala z úst… Neotehotnela si nikdy, ale iui se povedlo napoprvé🙏 Ve čtvrtek budeš jásat, uvidíš ❤️️
Dostat to mám během týdne, takhle jsem se nikdy na menstruaci netesila jako teď.. Tak snad konečně iui vyjde. Uvidíme až to dostanu.. Snad ovulace proběhne v týdnu a ne o víkendu neboť o víkendu neoordinuji 🙄Já bohužel na iui musím jít jen když mám ovulaci z levého vaječníků z toho pravého nám je to k ničemu, když chybí ten Vejcovod, takže o to je to delsi.. Už jsem mohla jít minulý měsíc ale bohužel se ovulovalo z pravé strany…
Ahooj;)) tak dneska rano jsem byla na krvi a pred chvilkou mi volali, ze je to pozitivni a za 14 dni se vidime na ultrazvuku! Takze mam nesmirnou radost a obavy a strachy se snazim vzdycky vytesnat z hlavy, kdyz se dostavi😄 Jinak si myslim s tou ovulaci, ze si ji kdyztak umi nejak malinko posoupnout, aby ti to nevyslo na ten vikend..urcite se nejak dohodnete a poresite to;)
Jeee, tak to ti mooc gratuluji 😊 To je úžasná správa 😊 A ty strašáky z hlavy vyoust vím že to nejde, ale teď se hlavně nestresuj 😊povedlo se to a všechno bude v pořádku, za 14 dní na ultrazvuku uvidíš malička tou fazolku ![]()
Snad ano, uvidím kdy ta MS přijde nu vcera jsem začala ráno krvácet říkám super MS přišla dříve a v půlce dne to přestalo a dnes odezva po MS žádná 🙄Jak naschvál tak snad zítra nejdéle uvidime nu 🥴Jestli to přijde o víkendu jsem v háji a ovulka i vyjde na víkend. Ale třeba jak říkáš budou to umět posunout nebo vyvolat dříve, necháme se překvapit 😋
Jak se vůbec cítíš? A co tatínek už si mu to oznámila??? ![]()
Jj, moc se tesim na prvni ultrazvuk..🤗 Tak si dej horkou vanu a nalej si sklenicku cerveneho vina a do zitra to tady je!!😉 Tu ovulku poladite, uvidis!! Jinak me tak divne poboliva bricho a dost me boli prsa(bradavky) a jsem priserne utahana🙈..jinak dobry😄 tatinek byl i pri iui a sdily to semnou..kazde rano jsem ted testila, takze hned vedel❤️️ Ma z toho velkou radost…ale byt to na nem, tak by jeste klidne pockal, (Je o 4 roky mladsi) ale ja kvuli veku jsem byla uz znacne nervozni😄 je mi 33..kolik je tobe vubec?? ![]()
Horkou vanu jsem už dávala včera sice bez cerveho vinka, ale dávala tak dnes to zkusím stim vinkem 😁 Snad to zabere…
Počkej jak bude vyprdli až ho uvidí poprvé na ultrazvuku 😁Chlapy to mají prostě jinak stavěné, ale od toho jsme tady my abychom je vedli že jo
oni mají na všechno dost času
27 a příteli také… Ve 27 už jsem chtěla druhé mimi no a snad bude aspoň to první ![]()
Jo bolení bradavek je zlo já jak byla mimodelozne těhotná, byla jsem v 6 týdnu kdy jsem šla na operaci a prsa mi pnula jsem myslela že mi prasknou😁 občas to bylo k nevydrzeni 🙈
Ale k čertu s bolestí i ta největší bolest za to stojí ❤️️
A copak by sis přála, aby to bylo?
Je ti to jedno nebo by si radši holčičku či kluka? 😊
Ahooj;) tak ja jsem mela docela akcni vikend, tak jsem ani nestihla psat😄..tak uz to dorazilo??😉 jj, chlapy ti sem maj..ti to takhle hrotit nemusi😄..tak to je fajn, 27 je jeste uplna pohodicka;) no ja jsem si to planovala tak, ze ve 30 rodim😄…jj ty plany😄 ale zase verim, ze vsechno ma svuj cas a prijde to, kdyz jsme na to opravdu pripravene…byt to o ty 3 roky driv, nikdy bych nebyla tak pripravena jako prave ted😉
Jinak tusim, ze to bude kluk..uz se mi o nem parkrat v zivote zdalo a vzdycky to byl kluk😄 ale tak uvidime..me to je jedno, hlavne, at je vse oka…jinak pritel by chtel holcicku😄
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď
Ahoj Holky,
Nemáte nějaké zkušenosti co se týče Gynemu a Cube? Stále přemýšlím kam se objednat…
Někde jsem četla že v Gynemu už nepracuje Pan Doktor Mrázek, nevíte o tom něco? Gynem mě tahnul hlavně kvůli Pánu doktorovi Mrazkovi 
Můj gynekolog mě chce poslat zatím jen na Inseminaci, ale kdyby se inseminace nepovedla chtěla bych už v tom Caru absolvovat Ivf a nemohu se rozhodnout kam