Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše:
Ahoj Holky,Nemáte nějaké zkušenosti co se týče Gynemu a Cube? Stále přemýšlím kam se objednat…
Můj gynekolog mě chce poslat zatím jen na Inseminaci, ale kdyby se inseminace nepovedla chtěla bych už v tom Caru absolvovat Ivf a nemohu se rozhodnout kamNěkde jsem četla že v Gynemu už nepracuje Pan Doktor Mrázek, nevíte o tom něco? Gynem mě tahnul hlavně kvůli Pánu doktorovi Mrazkovi
Ahoj, pred dvema mesici jsme zacali chodit do gynemu a nemam co bych vytkla..poprve me objednali k dr. Bartosove a celou dobu jsem chodila jen k ni…udelali nam vsechny mozne testy (hormonalni profil, spermiogram, atd) a dohodli jsme se na iui. Pred 14 dnema jsem ji absolvovala a je to tam!! Vyslo to;) Ted se jen modlim, aby se mimi udrzelo a bylo vse ok..Jinak slecny na recepci moc prijemne, prostredi take..vysledky testu jeste ten den vetsinou..za me muzu doporucit!
Ježíš tak to je super moc ti gratuluji a držím palečky…
já mám jít na iui tenhle měsíc jen čekám na MS abychom ji mohli naplánovat 😊
Našli ti nějaký problém? U mě a přítele žádný právě nenašli tak nám také doporučili iui, ale bohužel nemám s nimi smlouvu a za iui budeme platit 5000,– jsou dražší ale jejich přístup úžasný přesně jak píšeš 😊
Dekuju moc! No my se snazili skoro 3 roky🙄 a nic…tak uz sem si rekla, ze na to kaslu a necham si pomoct..u pritele malinko horsi spermio a u me lehce zvyseny prolaktin, ale jinak nic…ja mam vzp, takze ja jsem vlastne neplatila nic..jen asi 80,– za injekci ovitrelle, kterou ti pichnou pro sichr, aby byla ovulace…jinak si myslim, ze u nas byl spis mechanicky problem😄 mam rvf delohu a mozna jeste nejak lehce zatocenou nebo co🙈..pri iui se tam nemohla moc dostat😄 ale kazdopadne nic neboli, je to jak vysetreni u gynekologa..ve ctvrtek tam zrovna jedu na krev a potvrzeni tehotenstvi🙏 Tak moc drzim palce, at se to podari!!! ❤️️ Dej vedet!!
Tu injekci ti pichli v den iui?
Já to mám bez hormonů na 1 pokud, 2 pokus jsem řekla že to zkusím s hormony když to nevyjde na poprvé 😊Urco dám vědět
drž palečky
Tu injekci ti daji na domu, aby sis to pichla, rano den pred iui. Nebo tak to bylo u me…a pozor, obsahuje hcg, kze budes mit par dni pozitivni teh. testy…ale tak 8.-9. den uz to bylo pryc(u kazdeho je to jinak)..treba to vyjde hned na poprve a zadne hormony nebudes muset uzivat🙏..urcite palce budu drzet! Tak pak dej vedet, kdy te to ceka😉
Hrozně si mě svou zkušeností a svým pozitivním tt potěšila… 😊No my už jedeme téže 3 rokem… První rok jsem otěhotněla ale bohužel mimodelozne takže pravý Vejcovod musel pryč a od té doby nic… Tak jsme si také řekli že zkusíme pomoc odborníků, snad to vyjde a když ne je tu ještě na poradniku umele, hlavně na to nemyslet a být v pohodě…
Ale to určo znáš… Hlavně Vám tedy držím pesticky ať se mimi udrží a máš vše bez komplikací, určitě mi také napiš jaký máš průběh at budu jenom Ráda 😊
To je mi moc lito, obcas se to proste stane😢..ted uz ti to ale vyjde, uvidis!! Me se nikdy otehotnet ani nepodarilo..no nemyslet na to proste nejde!! Dyt to znas urcite..kdyz si neco tak moc prejes a touzis po tom, nejde na to nemyslet..chce tomu ale verit, kdyz uz do toho jdes a uvidis, ze to klapne😉 A kdy to mas dostat?😉
To máš pravdu jako by jsi mi ty slova brala z úst… Neotehotnela si nikdy, ale iui se povedlo napoprvé🙏 Ve čtvrtek budeš jásat, uvidíš ❤️️
Dostat to mám během týdne, takhle jsem se nikdy na menstruaci netesila jako teď.. Tak snad konečně iui vyjde. Uvidíme až to dostanu.. Snad ovulace proběhne v týdnu a ne o víkendu neboť o víkendu neoordinuji 🙄Já bohužel na iui musím jít jen když mám ovulaci z levého vaječníků z toho pravého nám je to k ničemu, když chybí ten Vejcovod, takže o to je to delsi.. Už jsem mohla jít minulý měsíc ale bohužel se ovulovalo z pravé strany…
Ahooj;)) tak dneska rano jsem byla na krvi a pred chvilkou mi volali, ze je to pozitivni a za 14 dni se vidime na ultrazvuku! Takze mam nesmirnou radost a obavy a strachy se snazim vzdycky vytesnat z hlavy, kdyz se dostavi😄 Jinak si myslim s tou ovulaci, ze si ji kdyztak umi nejak malinko posoupnout, aby ti to nevyslo na ten vikend..urcite se nejak dohodnete a poresite to;)
Jeee, tak to ti mooc gratuluji 😊 To je úžasná správa 😊 A ty strašáky z hlavy vyoust vím že to nejde, ale teď se hlavně nestresuj 😊povedlo se to a všechno bude v pořádku, za 14 dní na ultrazvuku uvidíš malička tou fazolku ![]()
Snad ano, uvidím kdy ta MS přijde nu vcera jsem začala ráno krvácet říkám super MS přišla dříve a v půlce dne to přestalo a dnes odezva po MS žádná 🙄Jak naschvál tak snad zítra nejdéle uvidime nu 🥴Jestli to přijde o víkendu jsem v háji a ovulka i vyjde na víkend. Ale třeba jak říkáš budou to umět posunout nebo vyvolat dříve, necháme se překvapit 😋
Jak se vůbec cítíš? A co tatínek už si mu to oznámila??? ![]()
Jj, moc se tesim na prvni ultrazvuk..🤗 Tak si dej horkou vanu a nalej si sklenicku cerveneho vina a do zitra to tady je!!😉 Tu ovulku poladite, uvidis!! Jinak me tak divne poboliva bricho a dost me boli prsa(bradavky) a jsem priserne utahana🙈..jinak dobry😄 tatinek byl i pri iui a sdily to semnou..kazde rano jsem ted testila, takze hned vedel❤️️ Ma z toho velkou radost…ale byt to na nem, tak by jeste klidne pockal, (Je o 4 roky mladsi) ale ja kvuli veku jsem byla uz znacne nervozni😄 je mi 33..kolik je tobe vubec?? ![]()
Horkou vanu jsem už dávala včera sice bez cerveho vinka, ale dávala tak dnes to zkusím stim vinkem 😁 Snad to zabere…
Počkej jak bude vyprdli až ho uvidí poprvé na ultrazvuku 😁Chlapy to mají prostě jinak stavěné, ale od toho jsme tady my abychom je vedli že jo
oni mají na všechno dost času
27 a příteli také… Ve 27 už jsem chtěla druhé mimi no a snad bude aspoň to první ![]()
Jo bolení bradavek je zlo já jak byla mimodelozne těhotná, byla jsem v 6 týdnu kdy jsem šla na operaci a prsa mi pnula jsem myslela že mi prasknou😁 občas to bylo k nevydrzeni 🙈
Ale k čertu s bolestí i ta největší bolest za to stojí ❤️️
A copak by sis přála, aby to bylo?
Je ti to jedno nebo by si radši holčičku či kluka? 😊
Ahooj;) tak ja jsem mela docela akcni vikend, tak jsem ani nestihla psat😄..tak uz to dorazilo??😉 jj, chlapy ti sem maj..ti to takhle hrotit nemusi😄..tak to je fajn, 27 je jeste uplna pohodicka;) no ja jsem si to planovala tak, ze ve 30 rodim😄…jj ty plany😄 ale zase verim, ze vsechno ma svuj cas a prijde to, kdyz jsme na to opravdu pripravene…byt to o ty 3 roky driv, nikdy bych nebyla tak pripravena jako prave ted😉
Jinak tusim, ze to bude kluk..uz se mi o nem parkrat v zivote zdalo a vzdycky to byl kluk😄 ale tak uvidime..me to je jedno, hlavne, at je vse oka…jinak pritel by chtel holcicku😄
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Ahoj Holky,
Nemáte nějaké zkušenosti co se týče Gynemu a Cube? Stále přemýšlím kam se objednat…
Někde jsem četla že v Gynemu už nepracuje Pan Doktor Mrázek, nevíte o tom něco? Gynem mě tahnul hlavně kvůli Pánu doktorovi Mrazkovi 
Můj gynekolog mě chce poslat zatím jen na Inseminaci, ale kdyby se inseminace nepovedla chtěla bych už v tom Caru absolvovat Ivf a nemohu se rozhodnout kam