Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky, mohu se k vám přidat? Včera jsem nás objednala do Gynemu, první konzultaci máme 5.10. Půjdeme k dr. Bartošové. Snažíme se už téměř 3 roky o druhátko.
Jak to probíhá na první schůzce, co vše po nás budou chtít? A jak jsi spokojená s paní doktorkou Bartošovou? Děkuji ![]()
Ahoj, jasně v pohodě.. Ano dostavila se včera, tak zítra tam budu volat, tak uvidíme myslím si že mě objedná na 25 pac 14 Den vychází na vikend tak uvidíme zda ten den D bude v pondělí při státním svátku či to vyjde na úterý…
Máš pravdu ono to přijde v ten správný čas… Všechno má asi svůj čas… Tyjo tak to je jak u nás, také by chtěl holčičku, já chtěla vždy kluka
ale teď v téhle situaci mi je to opravdu jedno hlavně aby se to povedlo a bylo to zdravé o nic víc mi nejde
25 ti sem napíšu co mi řekla Dr. 😊
@zpc h Ahojky jasně že se můžeš přidat… Já u ní byla zatím jen dvakrát a musím říct že za mě super, profesionální, ale přitom hrozně lidský přístup 😊.. Vy za sebou máte nějaké testy? Přítel např spermio a ty hormonální profil? ![]()
My měli už testy od mého gynekologa takže já jsem šla na první konzultaci s přítelem s tím že chceme zkusit inseminaci co nám byla doporučená… Měly jsme všechny testy za sebou.. Hormonální profil, imunologie a přítel spermiogram… Když jsme šli do ordinace vyzpovidala mě a pak partnera.. Zda máte nějaké nemocné, co jste prodělala, v rodině nemoce, kuřák nekuřák atd… Nic hrozného… A pak jsem měla zavolat při menstruaci abych se objednala na 14 den cyklu aby jsme naplánovali iui ale bohužel jsem ovulaci měla z pravého strany a na pravé straně bohužel nemám Vejcovod takže se musím objednat zítra na 25. 9 a uvidíme… Pokud tě ještě něco zajímá určo se ptej 😊
@KSarah mě můj dr. dělal hormonální profil a tři cykli jsem měla clostilbegyt. Ovu bez clostilu jsem měla až okolo 23dc, s clostilem se trochu přiblížila… ale myslím, že mi ho dával zbytečně. Jinak žádné jiné testy nemám. Tu imunologii dělají jak? to je z krve?
@zpc h Ano, ano také právě z krve… Vše jsi měla v pořádku? Tak přítelovi udělají spermiogram to je pro ně téže hodně důležité dejte si pauzu 3 dny předtim než tam půjdete ať mu ten spermiogram udělají tentýž den, během dne by vám měly zavolat výsledky.. Přítel je měl cca za 3 hodky…
Ahoj, ráda bych oživila diskuzi. Máte někdo aktuální zkušenosti nebo srovnání s Gynem vs Cube? Na Gynem čtu jen samou chválu, ale máte tam trochu horší dopravní dostupnost. Cube máme „za rohem“. Tak přemýšlím, co bude lepší. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.