Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky, mohu se k vám přidat? Včera jsem nás objednala do Gynemu, první konzultaci máme 5.10. Půjdeme k dr. Bartošové. Snažíme se už téměř 3 roky o druhátko.
Jak to probíhá na první schůzce, co vše po nás budou chtít? A jak jsi spokojená s paní doktorkou Bartošovou? Děkuji ![]()
Ahoj, jasně v pohodě.. Ano dostavila se včera, tak zítra tam budu volat, tak uvidíme myslím si že mě objedná na 25 pac 14 Den vychází na vikend tak uvidíme zda ten den D bude v pondělí při státním svátku či to vyjde na úterý…
Máš pravdu ono to přijde v ten správný čas… Všechno má asi svůj čas… Tyjo tak to je jak u nás, také by chtěl holčičku, já chtěla vždy kluka
ale teď v téhle situaci mi je to opravdu jedno hlavně aby se to povedlo a bylo to zdravé o nic víc mi nejde
25 ti sem napíšu co mi řekla Dr. 😊
@zpc h Ahojky jasně že se můžeš přidat… Já u ní byla zatím jen dvakrát a musím říct že za mě super, profesionální, ale přitom hrozně lidský přístup 😊.. Vy za sebou máte nějaké testy? Přítel např spermio a ty hormonální profil? ![]()
My měli už testy od mého gynekologa takže já jsem šla na první konzultaci s přítelem s tím že chceme zkusit inseminaci co nám byla doporučená… Měly jsme všechny testy za sebou.. Hormonální profil, imunologie a přítel spermiogram… Když jsme šli do ordinace vyzpovidala mě a pak partnera.. Zda máte nějaké nemocné, co jste prodělala, v rodině nemoce, kuřák nekuřák atd… Nic hrozného… A pak jsem měla zavolat při menstruaci abych se objednala na 14 den cyklu aby jsme naplánovali iui ale bohužel jsem ovulaci měla z pravého strany a na pravé straně bohužel nemám Vejcovod takže se musím objednat zítra na 25. 9 a uvidíme… Pokud tě ještě něco zajímá určo se ptej 😊
@KSarah mě můj dr. dělal hormonální profil a tři cykli jsem měla clostilbegyt. Ovu bez clostilu jsem měla až okolo 23dc, s clostilem se trochu přiblížila… ale myslím, že mi ho dával zbytečně. Jinak žádné jiné testy nemám. Tu imunologii dělají jak? to je z krve?
@zpc h Ano, ano také právě z krve… Vše jsi měla v pořádku? Tak přítelovi udělají spermiogram to je pro ně téže hodně důležité dejte si pauzu 3 dny předtim než tam půjdete ať mu ten spermiogram udělají tentýž den, během dne by vám měly zavolat výsledky.. Přítel je měl cca za 3 hodky…
Ahoj, ráda bych oživila diskuzi. Máte někdo aktuální zkušenosti nebo srovnání s Gynem vs Cube? Na Gynem čtu jen samou chválu, ale máte tam trochu horší dopravní dostupnost. Cube máme „za rohem“. Tak přemýšlím, co bude lepší. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď