Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
ahoj
potřebuju něco na dlaždičky za vanou, manžel je vysoký a jak se sprchuje, na dlaždičkách je mýdlo, skvrny od vody atd. ovšem jsem lenoch a nechci to drhnout (všechny děti by se chtěly zapojit) takže je nějaký dobrý čistič, kde nastříkám a pak osprchuju a je klid?? děkuju
pullirapid a rozhodně bez drhrnutí
(možná poprvé budeš muset trošku přetřít, ale následné urdžování je hračka) ![]()
Octový frosch, naleju, setřu hadrem a krásně všechno pouští. Dávám si ho do rozstřikovače, co byl na kytky, takže zarputilejší skvrny postříkám a setřu za 5min.
nepřihl. Hana píše:
pullirapid a rozhodně bez drhrnutí(možná poprvé budeš muset trošku přetřít, ale následné urdžování je hračka)
Co to je, kde to kupuješ, kolik to stojí?
Gina108 píše:nepřihl. Hana píše:Co to je, kde to kupuješ, kolik to stojí?
pullirapid a rozhodně bez drhrnutí(možná poprvé budeš muset trošku přetřít, ale následné urdžování je hračka)
Já používám ocet a houbičku. Efekt nádherný, ale musí se drhnout
Nicméně je to dobrá odtučňovací kůra ![]()
Amabilis77 píše:
Já používám ocet a houbičku. Efekt nádherný, ale musí se drhnoutNicméně je to dobrá odtučňovací kůra
Amab, já mám teď 56kg na 170cm, jestli ještě zhubnu, tak zdechnu
jizvíková píše:Amabilis77 píše:Amab, já mám teď 56kg na 170cm, jestli ještě zhubnu, tak zdechnu
Já používám ocet a houbičku. Efekt nádherný, ale musí se drhnoutNicméně je to dobrá odtučňovací kůra
Já ti trošku přidám. Já mám 74kg na 174cm, takže bych se takových 10kg potřebovala zbavit ![]()
Savo na koupelny. Bez drhnutí. O polovinu levnější a navíc účinnější než Cilit bang a jiné drahé spreje. Před nynějším těh. 46 kg na 165cm, dvoumetrovej manžel a pes v bytě, co potřebuje občas vysprchovat, když je od bláta.
Teď mám v půlce 55, chacha.
TýnkaK píše:
Savo na koupelny. Bez drhnutí. O polovinu levnější a navíc účinnější než Cilit bang a jiné drahé spreje. Před nynějším těh. 46 kg na 165cm, dvoumetrovej manžel a pes v bytě, co potřebuje občas vysprchovat, když je od bláta.Teď mám v půlce 55, chacha.
manžel má taky dva metry, takže uklízet to, to je jak eifellovka
nepřihl. Hana píše:
Děkuji za připomenutí názvu:-) Ten jsem používala, je super. Akorát bacha na nadýchání a podráždění. Já s ním vydrhla zašlý spáry mezi dlaždičkama a šlo to vpodstatě samo. Nanést, za chvíli setřít.
Octový čistič z DM
Ale musí se to napěnit houbičkou, bez práce to není ![]()