Přendaváte uvařený oběd

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
25.1.12 11:11

přendaváte uvařený oběd

Ahoj všem :kytka:
Mam dotaz přendaváte uvařený oběd do misek s víkem. Ja ano, naučila mě to mamka. Takže uvařím obed a šup do misky či misek. Az to vychladne tak dám do ledničky a mám to přehledné. Co vy :think: ?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
25.1.12 11:13

Já ne. Maximálně přendám do menšího kastrolku, když v lednici není dost místa. Uvařené jídlo se ale snažíme dojíst druhý max třetí den. Pokud předem vím, že bychom to nesnědli, oddělám trochu stranou do misky s víčkem, nechám vychladnout a dám hned do mrazáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
25.1.12 11:14

prendavam to co zbyde, lepe se to vejde do lednicky, nez v hrnci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35712
25.1.12 11:14

Já ne, my to hned sežerem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
25.1.12 11:15

Nepřendávám, většinou co uvařím, to hned sníme. Do misek přendávám jen to, co NÁHODOU zbyde. A taky podle hrnců. Třeba polívku v malém hrnci do ledničky dám, když vím, že ho nebudu potřebovat. Tchýně přendává, moje máma ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3447
25.1.12 11:17

Jenom to co nesníme, to pak přendávám do misek, protože v hrních by to zabíralo hodně místa - většinou zbyde fakt troška. A dojí se to druhý den, max. třetí, ale to už muž nechce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
25.1.12 11:18

Přendaváním bych si zdvojnásobila dobu strávenou pak u dřezu… :roll: :lol: takže ne, ale stejně u nás dlouho nic nevydrží. A když jo, šoupnu do lednice buď v původním nebo přendavý v menším hrnci. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
25.1.12 11:19
hkac píše:
Já ne. Maximálně přendám do menšího kastrolku, když v lednici není dost místa. Uvařené jídlo se ale snažíme dojíst druhý max třetí den. Pokud předem vím, že bychom to nesnědli, oddělám trochu stranou do misky s víčkem, nechám vychladnout a dám hned do mrazáku.

Ještě dodám, že do krabiček nepřendávám hlavně proto, že mi to přijde škoda nádobí - do lednice dávám většinou v tom, v čem to pak můžu ohřát (mikrovlnku nemáme, tekuté ohřívám v kastrůlk, pevné v parním hrnci). Jen z papiňáku přendávám do jiného kastrůlku, páč papińák používám téměř denně, takže by mi chyběl. Když jsme měli mikrovlnku, tak jsem naopak do krabiček dávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
25.1.12 11:23
hkac píše:
hkac píše:
Ještě dodám, že do krabiček nepřendávám hlavně proto, že mi to přijde škoda nádobí - do lednice dávám většinou v tom, v čem to pak můžu ohřát (mikrovlnku nemáme, tekuté ohřívám v kastrůlk, pevné v parním hrnci). Jen z papiňáku přendávám do jiného kastrůlku, páč papińák používám téměř denně, takže by mi chyběl. Když jsme měli mikrovlnku, tak jsem naopak do krabiček dávala.

Přesně tak. Pokud budu jídlo ohřívat na plotně, zbytečně bych našpinila krabičky. Buď přendám do menšího kastrůlku a dám do lednice, nebo když je toho hodně, dám ve velkém hrnci do spíže nebo na verandu (tam máme fakt hodně chladno).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
25.1.12 11:26
Ywett píše:
Nepřendávám, většinou co uvařím, to hned sníme. Do misek přendávám jen to, co NÁHODOU zbyde. A taky podle hrnců. Třeba polívku v malém hrnci do ledničky dám, když vím, že ho nebudu potřebovat.

Taky tak.

• Citovat
  • Upravit
8566
25.1.12 11:26

Nepřendávám, do ledničky max. přehodím do menšího hrnce. Do misek přendávám jen to, co chci zamrazit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
25.1.12 11:28

Když zbyde tak přendávám a dávám do mrazáku v miskách.Když pak spěchám nebo se mi nechce vařit jak se to hodí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30300
25.1.12 11:31

Přendavám podle toho jak to budu ohřívat. Pokud je to něco co se musí ohřát na plotýnce tak to hrnce, pokud to může jít do mikrovlnky tak do misky. Každopádně vždy do menšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
25.1.12 11:34

naspinene nadobi mi nevadi, cim vic, tim lip. jsem nadsena z nove mycky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
25.1.12 11:39
Anielkha píše:
Ywett píše:
Nepřendávám, většinou co uvařím, to hned sníme. Do misek přendávám jen to, co NÁHODOU zbyde. A taky podle hrnců. Třeba polívku v malém hrnci do ledničky dám, když vím, že ho nebudu potřebovat.
Taky tak.

A já také tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný