Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
No to tak to chápu, když je člověk sám, tak nebude vařit po jednotlivých porcích, žejo.
Já dávám do krabiček zbytky a ty pak do ledničky nebo mrazáku. Pak se to dá ohřát v mikrovlnce
Ywett píše:Black_Orchids píše:Přiznávám se, až jsem bezmyšlenkově odklikla odpověď
a já čekám, kdy nám anonymní zakladatelka doporučí tu zaručeně nejlepší a nejpřehlednější značku plastových krabiček…napadlo mě, že by mě zajímalo, jaký cíl asi bude tato diskuze ve skutečnosti mít.
tímto apeluji na zakladatelku, aby se ozvala!! které krabičky jsou ty nej? že by tupperware… nebo je snad nějaká novinka na trhu, kterou bychom si rozhodně neměly nechat ujít? ![]()
Si nemyslím, že je to reklama.. ![]()
Ale ještě chci podotknout, že tedy nemám navařeno tolik různých jídel, že bych skrz hrnec potřebovala vidět, co tam je..Většinou mám jen jedno jídlo - omáčka či polévka, takže přehled v tom mám ![]()
Black_Orchids píše:
a já čekám, kdy nám anonymní zakladatelka doporučí tu zaručeně nejlepší a nejpřehlednější značku plastových krabiček…
Taky mě něco takového napadlo, k čemu někomu bude taková informace
. Ale třeba přendává každé jídlo a pak vede doma s chlapem spory, že on ušpiněné nádobí musí mýt
Nebo nevím ![]()
Anonymní píše:
Ahoj všem
Mam dotaz přendaváte uvařený oběd do misek s víkem. Ja ano, naučila mě to mamka. Takže uvařím obed a šup do misky či misek. Az to vychladne tak dám do ledničky a mám to přehledné. Co vy?
já ne,když totiž oběd dovařím ,vzápětí ho sežerem.
A ani nevím,kdo mě to naučil ![]()
Black_Orchids píše:Ywett píše:tímto apeluji na zakladatelku, aby se ozvala!! které krabičky jsou ty nej? že by tupperware… nebo je snad nějaká novinka na trhu, kterou bychom si rozhodně neměly nechat ujít?Black_Orchids píše:Přiznávám se, až jsem bezmyšlenkově odklikla odpověď
a já čekám, kdy nám anonymní zakladatelka doporučí tu zaručeně nejlepší a nejpřehlednější značku plastových krabiček…napadlo mě, že by mě zajímalo, jaký cíl asi bude tato diskuze ve skutečnosti mít.
Nejlepší krabičky mám doma jááááááááá, jsou plastový a mají zelený víčko! ![]()
Ahoj, po uvaření nepřendávám , většinou se to do večera sežere
Je nás 5 celkem a já vařím každý den nové jídlo. Když se stane, že navařím velké vaření. např. guláš, který je nej až 2-3 den, tak po vychlazení strčím celý hrnec do ledničky- přece nebudu špinit misky, když si to odeberu rovnou na talíř a ohřeju v mikrovlnce. Ušetřím za mytí misek, takhle ještě by k tomu přibyl talíř na mytí.
![]()
Kallkapa píše:Black_Orchids píše:
a já čekám, kdy nám anonymní zakladatelka doporučí tu zaručeně nejlepší a nejpřehlednější značku plastových krabiček…Taky mě něco takového napadlo, k čemu někomu bude taková informace
A k čemupak jsou někomu informace typu „po kom se jmenujete“, „jak vás oslovuje partner“, atd. atd…? Prostě ji to zajímá, no… však je tu dost mnohem pitomějších diskusí… ![]()
BohunkaP píše:Kallkapa píše:A k čemupak jsou někomu informace typu „po kom se jmenujete“, „jak vás oslovuje partner“, atd. atd…? Prostě ji to zajímá, no… však je tu dost mnohem pitomějších diskusí…Black_Orchids píše:
a já čekám, kdy nám anonymní zakladatelka doporučí tu zaručeně nejlepší a nejpřehlednější značku plastových krabiček…Taky mě něco takového napadlo, k čemu někomu bude taková informace
Diskuze po kom se jmenujete a jak Vás parner oslovuje řadím do kategorie pro pobavení. Neříkám, že je tahle diskuze pitomá (tam si ji zařadila ty v moment kdy si ostatní diskuze nazvala ještě pitomější
) kdyby byla citace celá napsala jsem tam i, že třeba o tom vedou spory. Nebo se jí zdá její vlastní systém špatný, nebo třeba jenom uvažuje o koupi větší ledničky
. Tebe nenapadá, když odpovídáš na nějakou diskuzi, proč se člověk asi ptá? Nijak mě tato diskuze nepohoršuje, ani se mi nezdá pitomá, jen mě prostě napadlo, proč ![]()
Já vařím max. na dva dny, tak ani nemá cenu přendávat. Dám do ledničky celý kastrol a je to. ![]()
Zajímalo by mě, co je na přendavání jídla intimního, že je třeba ptát se anonymně. ![]()
Nelisa píše:tomikadze píše:Nestraš.
Vařím tak, ať nemusím přendávat. Jednou nam na VŠ ukazovali gulaš druhý den pod mikroskopem a od té doby nenechávám nic. Vím, že do tří dnů je jídlo OK, ale na můj vkus moc žijeA prozraď.
(Chci to vědět?
![]()
)
Nechceš, věř mi!!! Já mám akorát od té doby v podvědomí, že vegetariáni neexistují!!!!!
![]()
tomikadze píše:Nelisa píše:Nechceš, věř mi!!! Já mám akorát od té doby v podvědomí, že vegetariáni neexistují!!!!!tomikadze píše:Nestraš.
Vařím tak, ať nemusím přendávat. Jednou nam na VŠ ukazovali gulaš druhý den pod mikroskopem a od té doby nenechávám nic. Vím, že do tří dnů je jídlo OK, ale na můj vkus moc žijeA prozraď.
(Chci to vědět?
![]()
)
![]()
![]()
![]()
Nemám takové krabičky, nesnáším tepelně upravené jídlo v plastových krabičkách. Mám dost hrnců a organizační talent (akorát včera jsem hrncem s pórkovou polívkou vyvalila v lednici sklenku s kakaem, protože můj muž, který tento talent evidentně postrádá, ji tam navolno strčil).