Přendaváte uvařený oběd

Napsat příspěvek
Velikost písma:
45730
25.1.12 13:00

No to tak to chápu, když je člověk sám, tak nebude vařit po jednotlivých porcích, žejo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24392
25.1.12 13:04

Já dávám do krabiček zbytky a ty pak do ledničky nebo mrazáku. Pak se to dá ohřát v mikrovlnce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
25.1.12 13:06
Ywett píše:
Black_Orchids píše:
a já čekám, kdy nám anonymní zakladatelka doporučí tu zaručeně nejlepší a nejpřehlednější značku plastových krabiček…
Přiznávám se, až jsem bezmyšlenkově odklikla odpověď :oops: napadlo mě, že by mě zajímalo, jaký cíl asi bude tato diskuze ve skutečnosti mít.

tímto apeluji na zakladatelku, aby se ozvala!! které krabičky jsou ty nej? že by tupperware… nebo je snad nějaká novinka na trhu, kterou bychom si rozhodně neměly nechat ujít? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
25.1.12 13:17

Si nemyslím, že je to reklama.. :nevim:

Ale ještě chci podotknout, že tedy nemám navařeno tolik různých jídel, že bych skrz hrnec potřebovala vidět, co tam je..Většinou mám jen jedno jídlo - omáčka či polévka, takže přehled v tom mám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
25.1.12 13:19
Black_Orchids píše:
a já čekám, kdy nám anonymní zakladatelka doporučí tu zaručeně nejlepší a nejpřehlednější značku plastových krabiček…

:mrgreen: Taky mě něco takového napadlo, k čemu někomu bude taková informace :mrgreen: . Ale třeba přendává každé jídlo a pak vede doma s chlapem spory, že on ušpiněné nádobí musí mýt :lol: Nebo nevím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
25.1.12 13:21
Anonymní píše:
Ahoj všem :kytka:
Mam dotaz přendaváte uvařený oběd do misek s víkem. Ja ano, naučila mě to mamka. Takže uvařím obed a šup do misky či misek. Az to vychladne tak dám do ledničky a mám to přehledné. Co vy :think: ?

já ne,když totiž oběd dovařím ,vzápětí ho sežerem. :mrgreen: A ani nevím,kdo mě to naučil :think:

• Citovat
  • Upravit
6153
25.1.12 13:26
Black_Orchids píše:
Ywett píše:
Black_Orchids píše:
Přiznávám se, až jsem bezmyšlenkově odklikla odpověď :oops: napadlo mě, že by mě zajímalo, jaký cíl asi bude tato diskuze ve skutečnosti mít.
tímto apeluji na zakladatelku, aby se ozvala!! které krabičky jsou ty nej? že by tupperware… nebo je snad nějaká novinka na trhu, kterou bychom si rozhodně neměly nechat ujít? ;)

Nejlepší krabičky mám doma jááááááááá, jsou plastový a mají zelený víčko! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
25.1.12 13:31

Ahoj, po uvaření nepřendávám , většinou se to do večera sežere :mrgreen: Je nás 5 celkem a já vařím každý den nové jídlo. Když se stane, že navařím velké vaření. např. guláš, který je nej až 2-3 den, tak po vychlazení strčím celý hrnec do ledničky- přece nebudu špinit misky, když si to odeberu rovnou na talíř a ohřeju v mikrovlnce. Ušetřím za mytí misek, takhle ještě by k tomu přibyl talíř na mytí. :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22074
25.1.12 13:44
Kallkapa píše:
Black_Orchids píše:
:mrgreen: Taky mě něco takového napadlo, k čemu někomu bude taková informace :mrgreen:

A k čemupak jsou někomu informace typu „po kom se jmenujete“, „jak vás oslovuje partner“, atd. atd…? Prostě ji to zajímá, no… však je tu dost mnohem pitomějších diskusí… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
25.1.12 13:51
BohunkaP píše:
Kallkapa píše:
Black_Orchids píše:
:mrgreen: Taky mě něco takového napadlo, k čemu někomu bude taková informace :mrgreen:
A k čemupak jsou někomu informace typu „po kom se jmenujete“, „jak vás oslovuje partner“, atd. atd…? Prostě ji to zajímá, no… však je tu dost mnohem pitomějších diskusí… ;)

Diskuze po kom se jmenujete a jak Vás parner oslovuje řadím do kategorie pro pobavení. Neříkám, že je tahle diskuze pitomá (tam si ji zařadila ty v moment kdy si ostatní diskuze nazvala ještě pitomější :mrgreen: ) kdyby byla citace celá napsala jsem tam i, že třeba o tom vedou spory. Nebo se jí zdá její vlastní systém špatný, nebo třeba jenom uvažuje o koupi větší ledničky :nevim: . Tebe nenapadá, když odpovídáš na nějakou diskuzi, proč se člověk asi ptá? Nijak mě tato diskuze nepohoršuje, ani se mi nezdá pitomá, jen mě prostě napadlo, proč :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
25.1.12 15:08

Já vařím max. na dva dny, tak ani nemá cenu přendávat. Dám do ledničky celý kastrol a je to. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
25.1.12 18:50

Zajímalo by mě, co je na přendavání jídla intimního, že je třeba ptát se anonymně. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
25.1.12 19:26
Nelisa píše:
tomikadze píše:
Vařím tak, ať nemusím přendávat. Jednou nam na VŠ ukazovali gulaš druhý den pod mikroskopem a od té doby nenechávám nic. Vím, že do tří dnů je jídlo OK, ale na můj vkus moc žije :P
Nestraš. 8o A prozraď. ;) (Chci to vědět? :think: :mrgreen: )

Nechceš, věř mi!!! Já mám akorát od té doby v podvědomí, že vegetariáni neexistují!!!!! :P :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
25.1.12 21:01
tomikadze píše:
Nelisa píše:
tomikadze píše:
Vařím tak, ať nemusím přendávat. Jednou nam na VŠ ukazovali gulaš druhý den pod mikroskopem a od té doby nenechávám nic. Vím, že do tří dnů je jídlo OK, ale na můj vkus moc žije :P
Nestraš. 8o A prozraď. ;) (Chci to vědět? :think: :mrgreen: )
Nechceš, věř mi!!! Já mám akorát od té doby v podvědomí, že vegetariáni neexistují!!!!! :P :P :P :P
:lol: :lol: :lol: Tak asi nechci, no… :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
25.1.12 21:06

Nemám takové krabičky, nesnáším tepelně upravené jídlo v plastových krabičkách. Mám dost hrnců a organizační talent (akorát včera jsem hrncem s pórkovou polívkou vyvalila v lednici sklenku s kakaem, protože můj muž, který tento talent evidentně postrádá, ji tam navolno strčil).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný