Jaký dárek k Vánocům pro druhé dítě?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
167
19.10.12 14:02

Jaký dárek k Vánocům pro druhé dítě?

Pomalu řeším dárky k Vánocům, ale jsem docela bezradná s dárkem pro druhé mimčo. Oba jsou kluci a všechno má po tom prvním. Má někdo nějaký dobrý tip na dárek?
Malému se líbí vše co svítí, tak možná něco do postýlky, nebo nad postýlku co svítí. Díky moc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
167
19.10.12 14:04

Jo v Prosinci mu bude skoro půl roku.

@ssisley píše:
Pomalu řeším dárky k Vánocům, ale jsem docela bezradná s dárkem pro druhé mimčo. Oba jsou kluci a všechno má po tom prvním. Má někdo nějaký dobrý tip na dárek?
Malému se líbí vše co svítí, tak možná něco do postýlky, nebo nad postýlku co svítí. Díky moc :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
19.10.12 14:15

Pulročnímu dítku bude stačit svítící stromek. No nechcit to říkat tak tvrdě, ale mimino asi z dárků rozhodně nic nemá. Takže bych koupila to co potřebuje, a pokud vše dědí po starším, tak jen nějakou blbost. Určitě příští rok už to bude lepší a bude to i pro něho radost a překvapení. Teď bych z toho nedělala vědu. A i pro babičky bych dala typ na plíny a věci denní spotřeby případně vylepšení dětského pokojíčku atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
19.10.12 14:19

My máme taky takový problé. Druhý syn dědí vše po prvním. A nevím, co teda koupit mladšímu, aby to bylo opravdu JEHO :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
19.10.12 14:27

Tak právě proto, aby neměla všechno poděděné, jsme naší druhorozené od počátku kupovali i vlastní hračky, pořád se najde něco nového, zajímavého i přínosného. K prvním Vánocům, když jí bylo 5 měsíců, dostala takového slona s přehráváním různých zvuků, taky nějaké závěsné hračky do kočárku, i nějaké leporelka a už ani nevím co od ostatních..
Vždyť se s tím hrá pak dlouhou dobu, nejenom aby to bylo přesně na ten věk, co dosáhne na Vánoce.
Taky z hlediska staršího dítěte by mi přišlo trapné, že miminko nic pořádně nedostalo, to starší dcerka psala tenkrát Ježíškovi i za sestřičku, přišlo mi to krásné :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
19.10.12 14:49

Tak pro druháho jako mimino jsem ještě dárek vymyslela, ale leto absolutně netuším… :-( Stejně si berou s bráchou hračky navzájem (co má jeden, musí mít nutně i druhej… :pocitac: :mrgreen: ), takže jsem docela v koncích, jak to vymyslet, aby starší nezáviděl mladšímu a naopak… :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
19.10.12 14:49

Řeším naprosto stejný problém, nebo ještě neřeším, ale brzy budu,
a i když si myslím, že v podstatě je to přesně tak jak píše @jenika1
v srdíčku to mám stejně jako @Slalomacka takže malý určitě nějaký svůj dáreček dostane, protože s těmi dětmi jsou ty Vánoce přeci úplně o něčem jiném :hug: :hug:

Ty Vánoce ještě myslím dobrý, to se jakoby vždycky něco najde, tam nějak netrvám na velkých dárkách, stačí pár maličkostí..problém nastane u narozenin. Starší dostával vždycky jeden takový větší dárek, ale co pak koupit mladšímu že :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí