Jaká jiná stavebnice kompatibilní s Lego duplo?

1939
17.10.12 09:49

Jaká jiná stavebnice kompatibilní s LEGO duplo??

Maminky, poradíte mi či máte zkušenost, jaká jiná stavebnice pasuje na kostky Lega Dupla??? Máme doma nějaké setíky Dupla a chtěla bych k Vánocům pořídit více kostek, ale Lego je poměrně drahé, tak nějaká levnější varianta. Někde jsem se dočetla, že snad Megablock či Brick sedí na Duplo, ale spíš bych chtěla slyšet příklady z praxe, co skutečně sedí… Díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8284
17.10.12 09:51

Mega bloks stoprocentne, mame toho doma hodne, protoze deti miluji jejich bagry, jerab, nakladaky.. S duplem je to jedna velka rodina :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
17.10.12 10:02

MEgabloks sice sedí, ale za mě teda nebrat… Kvalitou to na lego nemá ani omylem vrtule od letadýlka vydržela cca měsíc, než se ulomila… :zed: Pokud chceš víc kostek, zkus se podívat na aukro, tam občas prodávají lego na kila, vyjde to výhodněji, já takhle objednávala 2 kila… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanullka
17.10.12 10:11

To je dobrý, to slyším poprvé. Na kolik to vyšlo? To budou asi ale jen větší kostky, viď? Já mám holky a u nás frčí Lego friends.

• Citovat
  • Upravit
Hanullka

To je dobrý, to slyším poprvé. Na kolik to vyšlo? To budou asi ale jen větší kostky, viď? Já mám holky a u nás frčí Lego friends.

• Citovat
  • Upravit
Hanullka

• Citovat
  • Upravit
Hanullka
17.10.12 10:12

• Citovat
  • Upravit
Hanullka

• Citovat
  • Upravit
Hanullka

• Citovat
  • Upravit
Hanullka

• Citovat
  • Upravit
26093
17.10.12 10:20
@Hanullka píše:

to už si nepamatuju :oops: Já mám prcky ještě malý, takže kupujem jen Duplo, aby to mladší nesnědl, o „malý“ lego jsem se ještě nezajímala… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanullka
17.10.12 10:24

Omlouvám se za tolik příspěvků, píšu z mobilu a nevím proč to tam skočilo tolikrát. Něco už jsem smazala, ale teď to nejde.

• Citovat
  • Upravit
8284
17.10.12 10:24

Ne, ty kostky jsou naprosto stejne velke, ale mega bloks toho vyrabi hodne, tak proste musite koupit to, co je kompatibilni s duplem, ne ty obrovske kostky pro mimina :)

@kate02 S tim nesouhlasim, ze nebrat. My to mame uz dlouho a zatim se nam nic nerozbilo (letadylko teda nemame, ty mame od dupla), vse koupene z druhe ruky a vse v poradku. Na kvalite je to trosku znat, ze to proste neni duplo, ale za tu cenu to urcite stoji a hodne to to duplo obohati.. U nas teda hlavne pro kluky vsechny ty stavitelsky vozidla. Pro holcicky nevim co maji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
17.10.12 10:25
@Hanullka píše:

http://cm.aukro.cz/…y-lego-17438

@stredulinka
My už kupujeme jen „pravé“ lego (duplo i klasické), máme nějaké kostky z megablocks a nějaký Brick, kostičky v pohodě, ale panáčkům nedrží hlavička otočená na správnou stranu, letadlu se ulomilo křídlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
580
17.10.12 10:26

Já taky doporučuji jen Lego (Duplo), s ničím nemíchat, ty ostatní stavebnice vůbec nic nevydrží. Já zase kupuji Duplo přes mimibazar použité, šoupnu do pračky, vyperu (a nebo vydrhnu ručně Jarem) a kostičky jsou jako nové. Myslím, že cenově je to tak - třetina pořizovací ceny v obchodě - záleží, na koho narazíš. Ale dá se tam vybrat a maminky občas i přihodí kostičky navíc :). Nové nemáme ani jedno, bohužel je to pro nás hodně drahé. Aukro jsem nezkoušela :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí