Spolehlivý e-shop hračky

645
15.10.12 09:44

spolehlivý e-shop

Čaute maminky, Vánoce se nám pomalu blíží a tak začínáme po troškách nakupovat nějaké dárečky, samozřejmě přes internet, ale víte jak to je v dnešní době s internetovými obchody, nemáte nějaké tipy na shopy se kterými jste byly spokojené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
645
15.10.12 09:45

Jo zapomněla jsem dodat že nejlépe s dětskýma hračkama a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1348
15.10.12 09:47

@Lorr Nedávno tu proběhla diskuse o www.funkids.cz, který jsme vesměs všechny chválily :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
15.10.12 09:47

Já teď brala od dupydup.cz a super…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
15.10.12 09:49

Hromadu hraček maj ted na Alze, když máš někde poblíž odběrový místo, tak je to supr, páč ušetříš na poštovnym :palec:. Maj tam i kosmetiku a tak, já tam nakoupim asi většinu dárkům páč courat s batoletem po krámech je nemyslitelný :lol:

Příspěvek upraven 15.10.12 v 09:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
15.10.12 09:51

A tady chci koupit Duplo: http://www.kdosihraje.cz/ ještě jsem teda neobjednávala, ale ceny tam maj bezkonkurenční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
15.10.12 10:03

www.funkids.cz http://www.maxikovy-hracky.cz/ obojí super rychlé dodání a u toho prvního fakt super ceny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
15.10.12 10:08

A zeptám se co kvalita hraček? já jsem ten typ že radši koupím jednu hračku která má atesty než více levnějších které ty atesty nemají, jsem na tohle kapku ujetá a hlavně náročná :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
15.10.12 10:21
@Lorr píše:
A zeptám se co kvalita hraček? já jsem ten typ že radši koupím jednu hračku která má atesty než více levnějších které ty atesty nemají, jsem na tohle kapku ujetá a hlavně náročná :D :D :D

já nedávno objednavala z funkids, měla jsem z toho dost strach, hračky mají atesty, vypadají kvalitně, tak uvidíme co vydrží až se dostanou dětem do ruky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
15.10.12 10:23
@ivana-domca píše:
já nedávno objednavala z funkids, měla jsem z toho dost strach, hračky mají atesty, vypadají kvalitně, tak uvidíme co vydrží až se dostanou dětem do ruky :mrgreen:

no já totiž nedávno objednávala vkládací berušku a teda nevím co s ní budu dělat asi ji dám psovi na hraní, a vlastně ani tomu psovi tak leží na poličce chytá se na ni prach a je na prd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
15.10.12 10:24

Já jsem teď objednávala na http://www.ok-hracky.cz/ a taky v pohodě. A nebo jestli chceš dřevěné hračky tak fajn obchod je http://www.hrackyzedreva.eu/.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
15.10.12 10:30
@Lorr píše:
no já totiž nedávno objednávala vkládací berušku a teda nevím co s ní budu dělat asi ji dám psovi na hraní, a vlastně ani tomu psovi tak leží na poličce chytá se na ni prach a je na prd

a co s ní je? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
15.10.12 10:35
@ivana-domca píše:
a co s ní je? :think:

plasty úplně na prd, tykadla by za chvilinku odlomila byly tam jen tak nasazené jako na heslo, kolečka jak by smet, mám strach jí to dát že by to spolkla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
15.10.12 10:42
@Lorr píše:
plasty úplně na prd, tykadla by za chvilinku odlomila byly tam jen tak nasazené jako na heslo, kolečka jak by smet, mám strach jí to dát že by to spolkla

no tak to by teda letělo zpátky, ale teď nevim jak je to s reklamací :zed: :zed: já tam kupovala jen takový blbosti, jako odstkavadlo, dětský telefony, hrací volant, ale všechno vypadá dobře :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
15.10.12 11:04
@ivana-domca píše:
no tak to by teda letělo zpátky, ale teď nevim jak je to s reklamací :zed: :zed: já tam kupovala jen takový blbosti, jako odstkavadlo, dětský telefony, hrací volant, ale všechno vypadá dobře :nevim:

no to jo, ale já byla nejdříve tak vzteklá, jenže se v rodině semlely jiné věci, zemřel tchán a tak jsem na to neměla myšlenky a když jsem si na to vzpomněla bylo mi to už nějak jedno myšlenky byly stejnak jinde a teďka už na to kašlu…jinak to byl nějaký noname e-shop a proto se tady ptám na nějaké osvědčené..

Příspěvek upraven 15.10.12 v 11:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815