Spolehlivý e-shop hračky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
47759
15.10.12 10:42
@Lorr píše:
plasty úplně na prd, tykadla by za chvilinku odlomila byly tam jen tak nasazené jako na heslo, kolečka jak by smet, mám strach jí to dát že by to spolkla

no tak to by teda letělo zpátky, ale teď nevim jak je to s reklamací :zed: :zed: já tam kupovala jen takový blbosti, jako odstkavadlo, dětský telefony, hrací volant, ale všechno vypadá dobře :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
15.10.12 11:04
@ivana-domca píše:
no tak to by teda letělo zpátky, ale teď nevim jak je to s reklamací :zed: :zed: já tam kupovala jen takový blbosti, jako odstkavadlo, dětský telefony, hrací volant, ale všechno vypadá dobře :nevim:

no to jo, ale já byla nejdříve tak vzteklá, jenže se v rodině semlely jiné věci, zemřel tchán a tak jsem na to neměla myšlenky a když jsem si na to vzpomněla bylo mi to už nějak jedno myšlenky byly stejnak jinde a teďka už na to kašlu…jinak to byl nějaký noname e-shop a proto se tady ptám na nějaké osvědčené..

Příspěvek upraven 15.10.12 v 11:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
15.10.12 11:06

Www. megahračky. cz, multihracky.cz, korunka.cz, ok-hracky.cz, nejbaby.cz, maxik.cz, legenio.cz, hracky.cz, kouzelnyhrad.cz, slune-cz.cz, detskydum.cz
:palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
15.10.12 11:07
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
15.10.12 11:20
@janusska píše:
@Lorr Nedávno tu proběhla diskuse o www.funkids.cz, který jsme vesměs všechny chválily :mavam:

tady nakupuji pravidelně, vždy vše došlo a ještě rychle, :) do 2 dnů doma, když to bylo skladem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
15.10.12 11:24
@Lorr píše:
no to jo, ale já byla nejdříve tak vzteklá, jenže se v rodině semlely jiné věci, zemřel tchán a tak jsem na to neměla myšlenky a když jsem si na to vzpomněla bylo mi to už nějak jedno myšlenky byly stejnak jinde a teďka už na to kašlu…jinak to byl nějaký noname e-shop a proto se tady ptám na nějaké osvědčené..Příspěvek upraven 15.10.12 v 11:10

tak to jo, to bych taky neměla myšlenky na takový věci :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
15.10.12 11:47

Nedavno tu byla diskuze o funkids.cz , objednala jsem o vikendu a v utery uz jsem mela vsechno doma :palec: Ceny maji vyhodne, dodani rychle a hracky vypadaji dobre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
15.10.12 11:58

Jj už jsem na ten e-shop koukala (www. funkids. cz) a už mám objednané nějaké dárečky na narozeniny pro malou a i na Vánoce :mrgreen: díky za rady :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10054
15.10.12 12:08

www.kreativnideti.cz - krásný hračky, hlavně ty dřevěný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klaudinacek
17.8.17 11:37

Ano koupíte sadu s motýlí zahrádkou a certifikátem pro získání motýlků, jak Vám příjdou dáte je do zahrádky, a děti můžou sledovat jak se mění larva v motýlka :) já jsem ji koupila zde https://www.iqhracky.cz/…rfly-garden/

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí

Usínáček Dino