Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Lorr píše:
plasty úplně na prd, tykadla by za chvilinku odlomila byly tam jen tak nasazené jako na heslo, kolečka jak by smet, mám strach jí to dát že by to spolkla
no tak to by teda letělo zpátky, ale teď nevim jak je to s reklamací
já tam kupovala jen takový blbosti, jako odstkavadlo, dětský telefony, hrací volant, ale všechno vypadá dobře ![]()
@ivana-domca píše:
no tak to by teda letělo zpátky, ale teď nevim jak je to s reklamací![]()
já tam kupovala jen takový blbosti, jako odstkavadlo, dětský telefony, hrací volant, ale všechno vypadá dobře
no to jo, ale já byla nejdříve tak vzteklá, jenže se v rodině semlely jiné věci, zemřel tchán a tak jsem na to neměla myšlenky a když jsem si na to vzpomněla bylo mi to už nějak jedno myšlenky byly stejnak jinde a teďka už na to kašlu…jinak to byl nějaký noname e-shop a proto se tady ptám na nějaké osvědčené..
Příspěvek upraven 15.10.12 v 11:10
Www. megahračky. cz, multihracky.cz, korunka.cz, ok-hracky.cz, nejbaby.cz, maxik.cz, legenio.cz, hracky.cz, kouzelnyhrad.cz, slune-cz.cz, detskydum.cz
![]()
@janusska píše:
@Lorr Nedávno tu proběhla diskuse o www.funkids.cz, který jsme vesměs všechny chválily
tady nakupuji pravidelně, vždy vše došlo a ještě rychle,
do 2 dnů doma, když to bylo skladem
@Lorr píše:
no to jo, ale já byla nejdříve tak vzteklá, jenže se v rodině semlely jiné věci, zemřel tchán a tak jsem na to neměla myšlenky a když jsem si na to vzpomněla bylo mi to už nějak jedno myšlenky byly stejnak jinde a teďka už na to kašlu…jinak to byl nějaký noname e-shop a proto se tady ptám na nějaké osvědčené..Příspěvek upraven 15.10.12 v 11:10
tak to jo, to bych taky neměla myšlenky na takový věci
![]()
Nedavno tu byla diskuze o funkids.cz , objednala jsem o vikendu a v utery uz jsem mela vsechno doma
Ceny maji vyhodne, dodani rychle a hracky vypadaji dobre
Jj už jsem na ten e-shop koukala (www. funkids. cz) a už mám objednané nějaké dárečky na narozeniny pro malou a i na Vánoce
díky za rady ![]()
Ano koupíte sadu s motýlí zahrádkou a certifikátem pro získání motýlků, jak Vám příjdou dáte je do zahrádky, a děti můžou sledovat jak se mění larva v motýlka
já jsem ji koupila zde https://www.iqhracky.cz/…rfly-garden/