Máte fontánku s míčky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
32
14.10.12 09:58

Máte fontánku s míčky?

Zdravím, chtěla bych se zeptat, jestli někdo vlastníte fontánku s míčky, pro jak staré dítě je vhodná a jestli se s ní dítě zabaví. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
14.10.12 10:04

Ahoj, my jí koupili, ale teda úspěch nikdy neměla. Mladý jí dostal k prvním narozninám a spíš se jí bál :think: mam takový pocit, že doteď leží doma :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renčí2
14.10.12 10:27

My jí máme, mladší na ní zatím jen kouká a občas se snaží tam hodit míček, ale dost si s tím vyhraje náš starší syn :-).

• Citovat
  • Upravit
9649
14.10.12 10:55

Jo mame, mala dostala na vanoce (tehdy necely rok)… zacala si s tim hrat az ji byl rok a pul, ale je v kurzu furt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
14.10.12 11:39

Jestli ji chces koupit na Aukru od jistého pána z Polska tak tě varuji :pocitac: leží mi tu nefunkční ve skříni jestli máš zájem :andel: Ale originál od Fishera (nebo kdo ji vyrábí) bude asi lepší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
14.10.12 12:15

My mame tuto http://www.pompo.cz/…-s-micky.htm a jsme s ni spokojeni :-) funguje a melodie jsou prijemne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renčí2
14.10.12 12:27
@Barca12345 píše:
My mame tuto http://www.pompo.cz/…-s-micky.htm a jsme s ni spokojeni :-) funguje a melodie jsou prijemne.

jj, to je ona, tu máme taky - playskool

• Citovat
  • Upravit
454
14.10.12 12:46

Ahoj máme taky playskool a je super. máme jí tak od 3/4roku, nejdřív na ní malej jen koukal. ale teď už si jí umí sám pustit, chytá míčky a zase je tam pouští zpátky. podle mě je to pěkná hračka dítě se s ní opravu zabaví. jen mě nebaví pořád všude hledat ty zakutálené míčky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí