Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, jako každý rok nevím co koupit tátovi pod stromeček. Jak jste na tom vy? A co mu kupujete?
Záleží, co má táta rád. Ten můj je gurmán a i když nepije, tak nepohrdne pivní specialitkou. Takže já vždy v pivotéce koupím nějaká dobrá zahraniční piva (Skotsko, Belgie…) a udělám balíček. Úspěch měl i balíček z Grand Moravia nebo balík domácích paštik ve skle z My Food… za to byl fakt rád ![]()
Nejsi jediná kdo s tím bojuje. Mám úplně ten stejný problém. Ale asi koupím mámě i tátovi společný dárek a pak třeba ještě mámě nějakou kosmetiku.
Tchánovi budu kupovat knihu - fotografie Pražského hradu z let 1901 - 1939 je i druhý díl z let 1939 - 1989 - tu jsme mu koupili k narozeninám a byl spokojený..pak ještě ledvinových pás z ovčí vlny. Je- li pivař- jakože má rád pivo tak sadu cizích kvalitních piv- je jich myslím v té sadě 6.. Jestli rád vaří/ griluje - tak třeba grilovací sadu, bo sadu do kuchyně- kvalitní olivový olej, dobře koření, pastu atd..nebo zážitek - od jízdy v závodním autě, přes kapitanske zkoušky MPV
Kosmetiku, košili, holící strojek, whisku, nářadí na zahradu, meteostanici, raketu na tenis - to jsou dárky, co jsme letos kupovali pro naše taťky
.
Každý rok jsem jim kupovala kosmetiku, tátovi nějakou tu voňavku, mamce krém. Ale je docela dobrý nápad jim koupit něco společně ![]()
Táta rád kutí, takže já se letos inspiruji tady https://www.youtube.com/watch?… ![]()
@mirkaj1 Co třeba autokameru? Pokud je tatínek řidič, ta se v dnešní době hodí. Jsou i cenově přijatelné.
@mirkaj1 já koupila tátovi k narozeninám kpz, tedy krabičku poslední záchrany… Byl z ní naprosto odvařenej
takže za mě rozhodně kpz… Objednávala jsem to tady : www.kouskysveta.cz
Cestování a vánocům zdar! ![]()
Já mám pro mého taťku nepromokavé rukavice a dárkový balíček s vitamíny a doplňky stravy. Tchán dostane termohrnek s obrázkem chodského psa (mají ho doma) a společně s tchýní vstupenky do Mahenova divadla na Saturnina. ![]()