Vánoční dárkový balíček

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Tina94
20.11.16 09:18

Vánoční dárkový balíček

Ahoj holky, ráda bych k Vánocům objednala jedlé dárkové balíčky. Prosím, pokud některá z vás objednáváte, z kterých e-shopu? Chtěla bych se vejít max. do 500,–, lépe i méně.. :D Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3383
20.11.16 09:33

Dárkový balíček s čím? drogerie, potraviny, zdravá výživa či s čím?? Já dělám balíčky s jídlem, nakoupím potřebné potraviny, aby to k sobě ladilo a zabalím do celofánu, mašle a je to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
20.11.16 09:37

@Tina94 Jo už to vidím s jídlem..to si normálně uděláš, je to jednoduché a výjde tě to levněji. Jdi se podívat do nějaké sámošky, mrkni se, jak balíček vypadá a potřebné nakup a zabal, to zvládneš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tina94
20.11.16 09:37

Balíček s jídlem :)

• Citovat
  • Upravit
8112
20.11.16 09:50

@LLenule111 : taky dělám sama doma, vyjde to levněji a lépe se trefím do chuti obdarovaného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tina94
20.11.16 10:02

Já právě chtěla se zdravou výživou a v nějaké hezké krabičce. Dělávám svoje domácí výrobky, např. marmelády, pečené čaje, medy, sirupy atd, ale to je už ohrané, protože to rozdávám po celé rodině :)

• Citovat
  • Upravit
8142
20.11.16 10:04

Udělej sama z toho, co nakoupíš a vybereš přímo pro danou osobu.
Jinak mívají třeba v Albertu, to jsem teď viděla, ale asi to budou mít i v ostatních obchodech.
Ale pro mámu jsem loni objednávala zajicivkrabici.cz Je to krabice se zdravými potravinami. Jen člověk neví, co dostane. Ale je to jen pro někoho, koho zdravá strava baví a rád zkouší nové věci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2522
20.11.16 10:15

@Levandulina Taky dělám sama, vím, co má obdarovaný rád a podle toho nakupuju ;) Nedělám teda se zdravou stravou, ale tchánovi jsme teď na podzim dávali vlastnoručně vyrobený - kvalitní víno, různé druhy sýrů, olivy, kvalitní klobásky a bonboniéra myslím. Prostě projdu obchod, koupím co mí rád a nabalím to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
20.11.16 10:19

Hamé má myslím eshop, kde mají i balíčky. ale není to nic zdravého no, konzervy, nebo naopak zase dětská strava. nic jinýho v týhle relaci asi neseženeš, leda koupit jednotlivě, a udělat si to doma sama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
20.11.16 10:59
@Tina94 píše:
Balíček s jídlem :)

Vtom případě se vykašli na hotové balíčky,, ale skoč i do krámu, nakup co chceš a poskládej si balíček sama ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1413
20.11.16 11:06

Jestli sháníš něco zdravého, koukni na Mixit vypadá to moc hezky a měla jsem s tím úspěch :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
20.11.16 12:37

Zrovna dnes jsem koukala na babickarstvi v sekci pro babičky gurmánky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.11.16 13:16

Taky si vytvářím balíčky sama. Vždy nakoupím kosmetiku jakou chci a sama zabalím, na tom není nic těžkého :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petranovak5
25.11.21 13:05

Ahoj, sice to nestojí pod 500,– ale za mě je skvělý nápad na dárek tohle https://www.thechillidoctor.cz/…ash-e216.htm :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný