Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
V patnacti nebo tak nejak jsem dostala bombovy koleckace, ktery mam dodnes, psala jsi ze brusli na lede, tak co koleckovy brusle?
Jestli ti to není proti srsti, zabal ji peníze, ať si je utratí jak chce. Puberťačkam to udělá největší radost.
@Mar__tanka1983
Bydlíme na Šumavě necelý rok, ale toto slyším poprvé, oč jde? ![]()
@Azeretereza nad těmi jsem taky uvažovala, též jsou jí malé
už dříve jsme na ně koukali, dceři se líbili brusle o velikosti pouze 39 a ona má 38, myslíte, že by to šlo nebo kouknout po jiných? ![]()
@Anonymní píše:
@Azeretereza nad těmi jsem taky uvažovala, též jsou jí maléuž dříve jsme na ně koukali, dceři se líbili brusle o velikosti pouze 39 a ona má 38, myslíte, že by to šlo nebo kouknout po jiných?
Slo, kdyztak si vezme tlustejsi ponozky
Ty moje jsou taky o chlup vetsi a nevidim v tom problem.
@Azeretereza taky mám o čislo větší
protože není moc dospěláckých bruslí velikosti 36 ,tak sem si musela vzít 37 ![]()
A co něco do pokojíku? Má vše?
Kosmetický stolek, sedací vak (teď jsem kupovala na slevomatě za 1300 a je boží), povlečení, aromalampu (nějakou s olejíčky kvalitní), nový prac. stůl, kobereček… apod… prostě si představit puberťácký pokoj.
@Anonymní píše:
@Mar__tanka1983
Bydlíme na Šumavě necelý rok, ale toto slyším poprvé, oč jde?
Místní slang?
![]()
Myslím jako do Německa (Reich - německy říše, nevím, jestli se to říká v celých západních čechách, ale když chceš expresivně pojmenovat Německo, tak se u nás (Plzeňsko, Klatovsko, i Železnorudsko) říká Rajch ![]()
@Anonymní píše:
@Mar__tanka1983 To slyším poprvé a to že na klatovsku bydlím.![]()
Třeba nějaká sociální bublina
Okolo mě to používá kde kdo ![]()