Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak u nás je to každý rok přesně tahle poukázka a něco na ryby.
Ja tatovi koupila slusne teplaky ( jeste porad sportuje) a kozene rukavice.Druhy deda dostane bundu.
Já už několik let kupuji křížovky.
Myslím, že nějaká pěkná knížka - podle toho, co rád čte, nikdy neurazí. A taky mu můžeš koupit nějaké lepší vínko a pak ho spolu vypít. ![]()
Nás tchán je cestovatel, takže dostane i s tchýni zaplacené ubytování na víkend někde u Lago Di garda…k tomu fotokalendář vnuků(to je jeho výslovně prani)
Dědovi kupuji předplatné časopisu 100+1 a tchánovcům děláme potravinový dárkový koš.
U nás nic nepotrebuji a nic nechtějí. Všechno prý mají a když ne, tak si to koupí. Bojuju s tím každý rok.
Muj tata si preje cokoladu a trekove hulky. Tchan si nikdy nic nepreje, nic nechce a nepotrebuje. A ja to respektuju.
@modravlocka no my si dáváme maličkosti, takže se sourozenci jsme se složili na koženou tašku pro tátu.
Tchánovi jsem koupila společenskou hru ![]()
Jinak mám tip pro chlapy, na Challenger - zápisník plný výzev
Jinak na tom webu je spousta krásných zápisníků pro všechny
Ty jo holky, začínám propadat beznaději. Jedine, co je z vašeho výpisu pro tchana přijatelné, je dálniční známka. Ale ta už je nad limit, navíc ji pravidelně kupuje švagr. Tchán je kutil, ale všechny serepeticky a nářadí už dávno má. Pak teda rád nakupuje, ideálně po akcích. Tím veškerý jeho život začíná a končí. Kvalitní jídlo a pití neoceni a kilo gothaje mu kupovat nebudu. Nesportuje, výlety a dovolené jsou pro něj za trest, přečte si maximálně tak zprávy na idnesu a tím konci, křížovky nelusti, hezky se neobleka..proste typicky zaprdeny důchodce. Bohužel ještě ne tak starý, aby potřeboval alespoň nějaké potravinové doplňky a vitamíny. ![]()
Máš to těžký, ale jestli je kutil tak možná ta poukázka do hobbymarektu mu udělá největší radost. Pak mi třeba ještě napadá flaška domácí slivovice, jestli pije alkohol.
@modravlocka ahojik, já nikdy nevím co koupit chlapům. Ten můj vždycky placne že chce auto (když běží reklama v TV na nějaké za půl Mega) atp ale letos jsem využila Black friday v online knihkupectví pro dárky pro partnerovu rodinu, (dá se tam koupit ledacos třeba deskové hry) a různé doplňky. Dobré je i předplatné s dárkem zdarma (třeba i půlroční). Ovocné koše už u nás nikdo nechce, bohužel. Jinak je dobré sledovat dotyčného a zjistit, co spíš potřebuje nebo mu udělá radost.
tohle bude řešit asi každý každé vánoce ![]()
Ahojky, nojo pro ty mužský je to občas problém. Ten můj chodí do posilovny, takže ocení různé doplňky, ale zaručeně vede kloubní výživa.
Oblíbená je ta koňská, kupujeme Geloren a teďka jsem ještě vychytala fajn akci na **** mají tam stovku slevu, když v košíku zadáte kód KLOUBY18. Můžete koupit třeba i prarodičům na bolavé klouby. ![]()
edit adminem - smazán odkaz