Jaký dárek pro tchánovce?

Retea
13.3.13 06:53

Jaký dárek pro tchánovce?

Chystáme se jet na oslavy narozenin partnerových rodičů. Ráda bych jim pořídila nějakej super dárek, protože jsou od nás dost daleko a moc nemáme možnost se vídat. K vánocům jsem nechala dělat kalendář s fotkami naší dcerky. A měli velkou radost, tak si říkám něco podobnýho, ale zase mi přijde blbý nadělit jim hrnky. Máte někdo nějakej tip na dárek? Uvažovala jsem o koupi dovolený tady někde u nás, ale když přijedou, tak jsou rádi s malou a asi by nebyli nadšeni.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
13.3.13 07:07

Záleží, co mají rádi.. co třeba nějaký relax v lázních nebo něco podobného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
13.3.13 07:10

Záleží, co mají třeba i za koníčky. Podle toho bych se řídila. Nebo bych jim nekupovala zájezd na týden, ale třeba jim udělat jenom pěkný víkend. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
13.3.13 07:24

Zalezi co maji radi, ale treba wellness nebo prodlouzeny pobytovy vikend na peknem miste, je krasny darek ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Retea
13.3.13 07:50

@martina.se @Sfaticata @Petulinaxx to jo, to mě taky napadlo, jenže oni žijou v Holandsku a když přijedou sem k nám, tak chtějí být s námi.

• Citovat
  • Upravit
2282
13.3.13 07:58

Tak jim dejte poukaz na letenky, at se muzou prijet podivat ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
13.3.13 08:58

@Retea Petule měla dobrý nápad. Zaplatit jim letenky. Nebo jedte na prodlouženej víkend všichni…pokud by jsi to samozřejmě zvládala finančně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.3.13 09:09

@Retea tak jim dejte ten wellnes pobyt tu.. např prodloužený víkend v lázních a pak hurá k vám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Retea
13.3.13 09:18
@martina.se píše:
@Retea tak jim dejte ten wellnes pobyt tu.. např prodloužený víkend v lázních a pak hurá k vám ;)

já to příteli navrhla a on šmahem zavrhnul, že nebudou chtít. No, je to fakt, jedou celý den, aby mohli být s náma, jediný vnouče mají a ještě tak daleko…ach jo. Je mi trapný dát jim jen ty hrnky s fotkou malý, ale objevila jsem i nástěnný hodiny, to by se jim mohlo líbit

• Citovat
  • Upravit
72725
13.3.13 09:26

@Retea tak to můžeš nakombinovat. Z hrníčků určitě budou mít radost, protože se to týká vnučky :palec: a doplnit to dalším dárkem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
13.3.13 09:29

A co třeba digitální fotorámeček a nahrát tam fotky vás a malé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Retea
13.3.13 10:05
@Laaja píše:
A co třeba digitální fotorámeček a nahrát tam fotky vás a malé?

jdu mrknout na netu, dík :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný