Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@miparime Co udelat si krasny vecer, dobrou veceri udelat, a nakonec sex…
![]()
Hodinky? Hezky pero? Libi se mi, kdyz sefove nepouzivaji erary, ale vlastni pero:-)
@berunka007 Pero je výborný dárek, také v rodině často využíváme, u mužů to působí velmi dobře. ![]()
Pero je krasny darek, nebo pokud pouziva tak manzetove knofliky
Já bych darovala kravatu s manžetovými knoflíčky - v sadě. Opravdu to působí luxusně, pokud vyleze ze saka okraj s knoflíčkem nebo vlastní pero. ![]()
Já dala k podobné příležitosti pero…a nechala na něj vyrýt jméno a byl nadšen:)
@miparime píše:
Ahojte mám šikovného manžela a v práci ho příští měsíc povýší, má z toho velkou radost, já samozřejmě taky. Pracuje ve finančnictví, takovej můj kravaťák, tak mu ráda dala nějaký vhodný dárek k té přiložitosti, ale nevím co se hodí.
Co myslíte, že je tak nejvhodnější?
Pero a k tomu to, co píše @Jaja87. Když nebude čas, tak klidně bez večeře. ![]()
Koženou pěněženku s jeho iniciály, s diářem a třeba tím perem
-stejně jí bude potřebovat-lepší plat
![]()
No diář nevim, te%d má většina chlapů chytrej mobil místo diáře ne? ale peněženka je dobrej nápad
@Alyss1 já znám právě dost lidí, co nedají na klasickej diář dopustit ![]()
@Navli píše:
Já bych darovala kravatu s manžetovými knoflíčky - v sadě. Opravdu to působí luxusně, pokud vyleze ze saka okraj s knoflíčkem nebo vlastní pero.
Pero dostal na Vánoce
a byla jsem poučena, že manžetové knoflíčky nosit nebude - ale možná časem změní názor ![]()
Ahojte mám šikovného manžela a v práci ho příští měsíc povýší, má z toho velkou radost, já samozřejmě taky. Pracuje ve finančnictví, takovej můj kravaťák
, tak mu ráda dala nějaký vhodný dárek k té přiložitosti, ale nevím co se hodí.
Co myslíte, že je tak nejvhodnější?