Jaký dárek rodičům a manželovi?

5532
30.9.08 14:57

Jaký dárek rodičům a manželovi?

Ahoj holky,
asi si budete myslet, že jsem cvok, ale já už řeším Vánoce - ze dvou důvodů. První je ten, že nechci jako každý rok shánět poslední dárky na poslední chvíli o Štědrém dnu a ten druhý je ten, že budu mít zkoušky ve škole, do toho pečení a děti, tudíž už se nechci zabývat vybíráním dárků :oops: :lol: . Vůbec netuším, co mám koupit rodičům. Oba mi pravidelně říkají, že nic nechtějí, nic nepotřebují. Takže pokaždé dostanou něco do domácnosti, protože si to sami nekoupí. Ale teď už mají asi všechno a mě nic nového nenapadá. Nejhorší je, že nemají ani žádné koníčky, nikam nechodí, nejraději sedí doma, maximálně zajdou k sousedům na kafe :? . Čím je mám letos potěšit?

A další problém je manžel. Všechno má, nic nepotřebuje, na koníčky nemá čas.............
Chtěl by kolo - ale vybral si za skoro 25000 Kč 8O - což je pro mě nereálné, když jsem na mateřské.
Nedávno jsem se ho ptala, co by chtěl a on mi řekl, že žehličku - to byla narážka na to, že se u nás hromadilo prádlo a má žehlička začíná dost zlobit. Takže už vím, že já dostanu praktický dárek do domácnosti jako každý rok :evil: :lol: . Ale co pro manžela? Jako obvykle nový svetr, tričko, ponožky, boxerky a co dál???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23505
30.9.08 15:24

U nás se to týká tchánovců, takže kupujeme nebo spíš tvoříme balíček s jídlem, co mají rádi a co si nekupují, že je to drahé. Dobré těstoviny, olivový olej, vitamíny, nějaký ňamky, čaje nebo kafe a cokoli se k tomu hodí a příjde mi to pod ruku. Předtím jsme jim koupili set ponorného mixéru a vakuovače, ale to moc nepoužívají, toustovač přeposlali dál, knížky nečtou, Sudoku je zásobujeme k svátkům :oops:

Manželovi bych dala něco na sebe, možná knížku, kosmetiku v podobě parfém nebo věci na holení? A pak občas zabere společenská hra, je-li hravej, nebo poukaz na něco, co má rád - potápění, let balonem nebo adrenalin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2010
30.9.08 15:46

Manželovi bych dala nějaký poukaz na zážitek. Určitě má něco, co by ho lákalo (seskok padákem, thajské masáže..)

A rodičům, jeslti mají rádi kafe, tak nějakej lepší kávovar, nebo mamce předpaltné nějakého časopisu pro ženy, taťkovi pár lahví kvalitního vína.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
30.9.08 16:30

Nepovazuju te za blazna, ze darky resis uz ted, ja uz je mam vpodstate nakoupeny :wink: a to jen diky me sestre, se kterou je rodicum davame spolecne a ona je cela nervozni, kdyz na konci zari neni nakoupeno :) Osobne davam prieteli batoh, ale to proto, ze ho chtel. A rodicum davame relaxacni vikend s nekolika masazemi a koupelemi. Pak drobnosti. Tchanovcum, jak uz bylo zmineno jsme koupili kavovar a dobrou kavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
30.9.08 17:22

Ahoj
Tak pokud pijí kafe,tak bych jim koupila nějakou moc dobrou kávu a pěknou dózu na ni. :wink:

A s dárkem pro manžela ti neporadím.S tím mám taky problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7572
30.9.08 20:29

Tak to jsem ráda,že nejsem takový blázen sama :D .Dárka mám tak zpoloviny vymyšlené.Loni dostali naši i tchánovci poukazy do lázní na masáže,naši si to vybrali a tcháni? :twisted: jasně že ne!!!Takže letos dostanou dárkový koš buď s jídlem nebo s kosmetikou,pr. na praní,aviváží…Naši chtějí peníze,tak to je bez starostí.
A s manželem si dohromady koupíme satelit.
Loni dostal hodinky,košile,kravaty, kosmetiku.
A babičce se se ségrama složíme na malý žebřík = schůdky do domácnosti,aby nelezla po židlích.když myje okna 8O .
Tak pište i ostatní nějaké super tipy,ať se můžu inspirovat :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
30.9.08 22:16

Já kupuju rodičům letos domácí elektrický gril a cestovní rychlovarnou konvici. Jsou jako duchodci celkem aktivní a konvici maj na svoje casty cestovani po Cechach a gril proto, aby nam uz konecne prestali grilovat na normalnim grilu, u kteryho se tak akorat zhadaj, že to neni hotovy nebo moc pripaleny a tak :-)
Manzelovi koupim asi bezdratovy sluchatka k pocitaci. Bude to prakticke i pro me :-) A pak klasicky kosili a nejaky originalni pradlo.
A rodicum a tchanovcum se osvedcili velky zaramovany fotografie vnoucat a pak fotograficky kalendar (na kazdy mesic jedna fotka s vnoucaty).

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
3.11.08 10:05

Dárek pro manžela

Na jiném diskusním fóru jsem našla tip na super věc, je to předplatné pánských ponožek z www.cerne-ponozky.cz. :lol: Je to boží, protože ponožky manžel potřebuje, jenže je to vlastně trapný mu je kupovat. Tohle mi přijde docela vtipný a rozhodně to z mateřské lze pořídit. Koupila jsem mu pro jistotu ty s deo úpravou proti pocení nohou, aby byl z a frajera i když se zuje. Krásné Vánoce a vánoční přípravy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
3.11.08 19:13

Tak my letos naše i tchánovce obdarujeme kalendářem udělaným z Eliščiných fotek. Je to taková drobnost, která si myslim neurazí, ale zase jim nebude njak překážet. Kalendář si přece kupuje každý, že :)
Manželovi kupovat nic nebudu, přál si nový počítač a ten si musí vybrat sám, takže letos bez překvápka. Možná až pak Eliška usne, že bych si koupila něco na sebe a tím mu udělal překvápko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
13.11.08 16:41

http://www.cerne-ponozky.cz./ Jako tomu fakt říkam originalita..to fakt nevím jak by se zatvářil muj chlap :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný