Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Ahoj
na začátku července se nám má narodit první miminko a uvažuju o koupi šátku.. moc se v tom zatím neorientuju, ale zatím to vidím na nějaký elastický - pokud jsem dobře pochopila, tak je vhodný pro malinké miminka a pro začátečníky ve vázání, tak by to snad mohla být dobrá volba? Navíc zatím plánuju šátkovat jen přes to léto/podzim.. takže miminko snad ještě nebude do toho elastického moc těžké.. a pak se uvidí, jestli nám to vůbec bude vyhovovat.. a kdyžtak teprve po zimě bych koupila nějaký pevný…
Tak bych potřebovala od vás zkušenějších poradit, jestli se mé uvažování ubírá správným směrem
a jestli mi můžete doporučit nějaký konkrétní elastický šátek - značku? Díky ![]()
Jestli můžu, dam odkaz do SZ, ať nedělá reklamu pro rypalky..
Ahoj s dovolením se vtírnu
@alsem poslala bys mi prosím ten odkaz taky? Děkuji
S elastikama moc zkušensotí nemám, ale slyšela jsem, že nejlepší elastiky jsou asi Moby
ale na to minimimi je to celkem fuk, bych řekla, až tak velký rozdíl mezi jednotlivýma není.
Moby jsou z těch elastických prý nejmíň pružné? nevím jak si to mám představit, jestli už jsou pak fakt víc jak ty klasické nebo pořád ještě dost pruží.. já jsem totiž fakt nemehlo a mám strach, že mi to nepůjde s těma pevnějšíma vázat ![]()