Jaký elastický šátek? Značky a zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
151
24.3.15 17:50

Jaký elastický šátek?

Ahoj :) na začátku července se nám má narodit první miminko a uvažuju o koupi šátku.. moc se v tom zatím neorientuju, ale zatím to vidím na nějaký elastický - pokud jsem dobře pochopila, tak je vhodný pro malinké miminka a pro začátečníky ve vázání, tak by to snad mohla být dobrá volba? Navíc zatím plánuju šátkovat jen přes to léto/podzim.. takže miminko snad ještě nebude do toho elastického moc těžké.. a pak se uvidí, jestli nám to vůbec bude vyhovovat.. a kdyžtak teprve po zimě bych koupila nějaký pevný…
Tak bych potřebovala od vás zkušenějších poradit, jestli se mé uvažování ubírá správným směrem :D a jestli mi můžete doporučit nějaký konkrétní elastický šátek - značku? Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11522
24.3.15 18:42

Jestli můžu, dam odkaz do SZ, ať nedělá reklamu pro rypalky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
24.3.15 18:46

Jojo posli:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.3.15 18:50

Ahoj s dovolením se vtírnu :) @alsem poslala bys mi prosím ten odkaz taky? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
24.3.15 18:52

Mate to tam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
24.3.15 18:52

S elastikama moc zkušensotí nemám, ale slyšela jsem, že nejlepší elastiky jsou asi Moby :think: ale na to minimimi je to celkem fuk, bych řekla, až tak velký rozdíl mezi jednotlivýma není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
24.3.15 18:57

Moby jsou z těch elastických prý nejmíň pružné? nevím jak si to mám představit, jestli už jsou pak fakt víc jak ty klasické nebo pořád ještě dost pruží.. já jsem totiž fakt nemehlo a mám strach, že mi to nepůjde s těma pevnějšíma vázat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí