Jaký fén na vlasy?

Dája K
23.9.24 18:50

Jaký fén na vlasy?

Ahoj.
Dosloužil mi můj současný fén, a tak je třeba koupit nový. Je jich ale na výběr tolik, že si nevím rady :) Mám dlouhé rovné vlasy. Četla jsem, že na takové vlasy je dobrý fén s příkonem alespoň 2000 W. A taky je prý fajn fén s ionizací. Nějaké další extra funkce úplně nevyžaduju.
Poradíte prosím někdo? Cenově nic přehnaného, max do 1000 Kč.
Díky :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11609
23.9.24 19:02

Bereš i rady od plešatých?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
23.9.24 19:54

Do 1000 Kč je úplně jedno, co koupíš, budou to šunty bez ohledu na značku. Kvalitní fén je ten, který by použil kadeřník (i když je rozdíl mezi kadeřnicí Máňou z vesnice a nějakým salonem) a má věci, které laik vůbec neuvažuje - výkon (protože je rozdíl si sušit vlasy pár minut nebo 20), dobrý grip, otočnou šňůru, funkci, aby to nenasálo vlasy, nástavec na úzké foukání apod. Ta tvoje „ionizace“ je vcelku na nic, důležité je vlasy chránit před teplem přípravky, a to říkám jako někdo, kdo měl dřív Ionicare od Philipsu nebo žehličku BioIonic. Podle mě fén, který připadá v úvahu je Parlux, Dyson ani nezmiňuju, vzhledem k tvé cenové relaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzanka320
23.9.24 20:42

Za mě Parlux :palec:

• Citovat
  • Upravit
Kralovnal
24.9.24 01:41

Doporučila bych ti podívat se na fény od značek jako Philips nebo Rowenta, mají dobrý poměr cena/výkon. Fén s příkonem alespoň 2000 W a ionizací je skvělý pro hladké vlasy bez krepatění. Například Philips ThermoProtect s ionizací je často chválený a cenově vyhovuje tvému limitu.

• Citovat
  • Upravit
Dája K
24.9.24 09:50

Při hledání jsem narazila na fén Rowenta CV5831F0, cena 690 Kč. Docela se mi líbí, i dle recenzí. Nemáte někdo zkušenost?

https://m.alza.cz/…d6413946.htm

• Citovat
  • Upravit
11609
24.9.24 10:20

Přesně jak píšou vlasatice přede mnou, kolem tisícovky to nebude žádná hitparáda, dobré fény začínají tak kolem 2 000. Ale dám tip:

https://tinyurl.com/268dden7

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6221
24.9.24 10:23

Ja som spokojna s Remingtonom. Mam ho teda len na susenie vlasov, ziadne komplikovane ucesy.
Je vykonny, rozne teplotne stupne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.12.25 21:43

Mě docela zaujal fen true life, mají ho ted aji na notinu za dobrou cenu…budu ráda za vaše zkušenosti, zvažuju ho pro 17 dceru na Vánoce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí