Věci na sušení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
věci na sušení
Ahoj,
máme doma novou pračku se sušičkou, tak jsem sušení vyzkoušela rovnou na svém prádle. Pro jistotu jsem dala z těch tří možností střední sušení (asi ramínko tuším). Vše mohu vyhodit. Výrobce říkal, že pokud se srazilo něco, co lze sušit v sušičce, vykompenzuje to. Projela jsem všechno oblečení, bundy, cejchy a zjistila, že na teplé sušení není NIC. Takže je mi sušička vlastně k ničemu? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@klaris123 píše: Více
Pokud máš doma oblečení nevhodné do sušičky, tak logicky je ti sušička k ničemu, co je to za dotaz?
Ale nevěřím, že všechno oblečení, co máš doma, trička, ponožky, tepláky, mikiny je nevhodné do sušičky. A skvělou službu udělá s ručníky a svetry ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak asi krom teplotě záleží i na kvalitě. Sušičku máme roky ( nevím 10? ) sušíme fakt hodně ( několikrát týdně) a jeidné co se občas o velikost srazí je oblečení z Pepca a Kiku dětské. Že bych přišla o veškeré oblečení se mi nikdy nestalo … Jo samozřejmě tam dávám bundy, boty, kalhoty, sportovní dětí ( ty na jemný sušení ). Nedávám tam softheĺl a svetry - vlnu.
Edit : máme sušičku zvlášť.
- Citovat
- Upravit
Cejchy se srazí? V sušičce? Rvu je tam roky a nesrazilo se nic ![]()
- Citovat
- Upravit
Jeden z důvodu proč nemáme sušičku..
Své oblečení mám moc ráda na to, abych si ho v sušičce nechala zničit.
Podotýkám, že z Pepca má syn maximálně tepláky na doma…
Vše co jsem kdy dítěti koupila v bazaru, bylo díky používání sušičky o číslo menší než původní velikost…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak za to, co máš doma, sušička opravdu nemůže ![]()
Většina oblečení už lze dnes do sušičky bez ztráty kytičky dát
. Nezničilo se mi nikdy nic. Ale některé kousky tam samozřejmě nedávám, i když tam můžou. Košile a šaty hlavně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jo a ještě chce to sušičku zvlášt, když už.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme sušičku samostatnou teda, s tepelným čerpadlem a suším tam všechno. Nicméně teda žádné drahé a speciální oblečení nemáme, nosíme obyčejná bavlněná trička a džíny, bavlněné spodní prádlo. Srazí se tam max ponožky trochu, to kupuju už rovnou o velikost větší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Cos tam sušila, simtě, že je to na vyhození?
Suším prakticky všechno, len, merino, funční věci, jemné prádlo, plavky, tenisky…nikdy žádný problém.
Co nepřežije sušičku, nemá u nás právo žít ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Také suším naprosto všechno - tedy kromě dětských pogumovaných prostěradel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Baba píše: Více
Naprosto souhlasím. Hlavně s poslední větou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Také mě překvapuje, že jsou věci na vyhození. Jo, on možná bude problém v tom stroji 2v1. Ale já tam házím skoro vše a sráží se mi ponožky, ty kupuju rovnou větší. Sem tam nepřežije manželovo tričko, tak ho podědí syn. A nedávám tam jemné věci, halenky a šaty.
Jinak výrobci se poslední dobou jistí a na málo věcech je značka, že mohou do sušičky. Ale to mě nezadrží. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já taky nejsem se sušičkou kámoška… Naše a děti oblečeni, kromě spodního prádla tam nedávám. Používám jí na ručníky, povlečení, utěrky, deky a podobně. Víc jak. polovina oblečení co jsem tam ze začátku dávala se zmenšila.. Sušičku máme samostatnou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Cos to sušila?
Máme taky kombinovanou a bavlněné suším běžně, pravda je, že ty věci z Kiku a Pepca se mají tendenci srážet. Nesuším ale funkční, podprsenky a trika s „gumovým“ potiskem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit