Věci na sušení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@kocourGarfield píše: Více
My máme fotovoltaiku na střeše. Neoplatí se nám, aby někdo stál u sušáku a vešel hromadu věci, pak je skládal. Natož v létě. Po praní se předělá prádlo do sušičky. Teplé se poskládá, uklidí a hotovo. Moje sestra dokud bydleli v bytě, tak měla řeči na sušičku. Měla teda tu 2v1. Jak dostavili barák. Sušička byla mezi prvním, co se koupilo. Samostatná sušička. Tu původní nechali v bytě pro svého nájemníka. A už došla, jestli nekoupíme nějakou společně i k našim rodičům, ať je tam taky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey1 jasný, každý to má nějak. Já mám rada v létě voňavé prádlo venku. Dneska jedou 2 sušičky doma ![]()
Suším na sluníčku ( proto to dělám ![]()
Barák máme taky
To jen že to zmiňuješ.
- Citovat
- Upravit
@Baba píše: Více
Jakou máš prosím sušičku? Já suším skoro vše, ale merino jsem si teda netroufla ![]()
Jinak obecně vzato mají výrobci obrázek sušičky škrtnutý, aby nikdo nemohl uplatnit škodu. Já suším všechno kromě tedy funkčních materiálů, takže dá se říct, že suším bavlnu a to na program bavlna, v návodu by mohla být uvedená teplota u těch programů? A pak ručníky a cichy na program ložní prádlo, který pocitově jede na vyšší teplotu. Tak myslím, že v tom byl asi problém - špatně zvolený program. Mně se srazí jen věci z pepca, speciálně lindex se ani nehne. Dokonce jsem jednou vše co máme doma vyprala na 60 a nepřežily jen asi 3 trička manželovo, nějaké sinsay a dvě noname. Jinak musím říct, že všechno vydrželo. Ale pravda je, že věci s příměsí vlny jsem doma zrušila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey1 je to o času. Já teď v v hezkého a teplem počasí sušila venku ( podmínka přes noc vyperu, ráno pověsím, odpoledne / vecer to je ve skříni ) a je nás 5 běžně, občas + 1 dítě. Ale za nestíhání a ošklivého počasí mě ani nehne tu mít tuny prádla v kolotoči - vyprat, uschnout, srovnat. To jde do sušičky okamžitě.
Máme 1-2 pračky denně.