Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj maminky, potřebuji poradit:-). Rozhodujem se, že malé pořídíme golfáč. Ale jaký?
Momentálně máme jané muum -sporták je užasnej má vše co od kočárku očekávám a je mě hrozně líto ho dát pryč. Ale co chci říct - golfáč by měl mít polohování zádiček, nožiček, lehký, větší košík, dobře ovladatelný. Poradíte popřípadě napíšete jaký jste měli jak jste byli spokojeni a nějakou zkušenost? popř fotky? Moc všem děkuju za jakoukoliv radu či zkušenost.
![]()
Mame Maclaren Techno XT 2012 a jsem s nim naprosto spokojena, ma nekolik poloh zad, dve polohy nohou, rozepinaci strisku, takze na dite nesviti slunce, kosik ma klasickou velikost, i s ditetem je mozne ho vezt jednou rukou, do schodu si ho vynesu sama a to jsem prcek.
Jedina nevyhoda je trochu vyssi cena, ale da se pak celkem dobre prodat.
No je to uz nekolikate tema zalozeny…
Ale odepisu vzdy to co pisu…My mame golfky TFK dot 2012 v zelene barve, jsme s nema spokojeny, jsou lehky maji jen okolo 6 kg, maji polohovatelny zadicka, i nozky se daji zdvyhnout, ma velkou boudicku ktera ma zip a jde roztahnout skoro az k madlu ze stiny ditko cele…Ovladatelne jsou tez dobre, kosik maji celkem velky. A hlavne jsou i siroke ze syn se v nich i ve 2 letech nemacka, ma tam hooodne prostoru.
@terykt
Mě se strašně líbí tenhle, ale je to nová věc a zatím žádný recenze ![]()
http://kocarky.heureka.cz/…air-46-2013/
@terykt píše:
@Petulinaxx a můžu se zeptat kolik váží??
Oficialni udaj je 6,8 kilo
@valkil taky preferuji spojenou rukojet.ten je pěknej taky se mě líbí.
http://www.funbaby.cz/…megreen.html
máme tyhle naprosto nám vyhovují je prostorný a dobře se s nim jezdí košík toho uveze taky hodnq naposledy 5kg branbor a ještě nějaký jagurty ![]()
má ale složitější přístup do kowíku když je malý v lehu ale co jsem zjistila tak je to běžné
Nemůže tu na emiminu někdo napsat seznam golfek, se kterými jsou maminy spokojené a splňují zde nejčastěji uváděné požadavky??? ![]()
tohle už je opravdu moc… kdyby měla zakladatelka jiné požadavky než ostatní, tak pochopím založení nové diskuze, ale vždyť chce to, co ty ostatní, co sem píší…