Cam Portofino 2013

20.4.13 09:02

Cam Portofino 2013

Dobrý den, uvažujeme o koupi tohoto kočárku, ale jelikož jsou zde na foru diskuze na starší modely máte někdo s tímto novým tipem zkušenosti? Převážně s ním budeme jezdit po městě a na dovolenou, jinak syn má 10 měsíců a asi 10,5 kg, ale myslím si že by se měl do něj vejít ne? Jinak bych ho rád viděl naživo ale nevím kde se dá někde v Brně nebo v okolí Brna?

http://www.malvik.cz/…rtofino-2013

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11117
20.4.13 09:37

V Brne ho urcite bude mit Fun Baby. Kupovala jsem u nich Cam kocarky v Ostrave a mivaji vsechny modely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.4.13 16:46

No a máte někdo zkušenost s tímto tipem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38999
20.4.13 20:07

Já ho kupovala ve Fun Baby v Brne vloni. Máme teda loňský model. Jsem s ním moc spokojena. Vozím v něm občas ještě i dvouletého syna a vlezl se i ted v zimě s fusakem a kombinezou :) Jezdil v něm od roka. Spokojeni jsme moc. Je skladný, lehoučký. V pohodě vynesu do MHD se synem i s nákupem. Má polohování nožiček, obr nákupní košík, je fajn. Akorát teda počítejte s tím, že jsou to prostě golfky, takže na lesní cesty a nerovnej teren to není. Jsou malé kolečka. Pro staršího jsme měli Chicco Multiway a ten je teda suprovej. Zvládne i ten terén a je i prostornější. Delší opěrka i podsedak. Cam jsme kupovali jen kvůli spojené rukojeti. Protože golfky se nedají řídit jednou rukou, druhou jsem potřebovala na staršího :-) Ale neměnila bych ani jedny. Slouží skvěle obojí. Jen ty Chicco jsou bytelnejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6571
26.5.13 16:31

Zrovna uvažuji o stejných golfkách @davidmatousek1 pořídili jste je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.5.13 16:54

Nakonec jsme pořídili tyto
http://zopadesign.com/…t-black.html

vypadaly lépe a robustněji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7398
11.3.14 11:53

Nemate nekdo zkusenosti s novou kolekci Cam portofino 2014? Moc se mi libi na netu, koncem mesice se pojedem podivat a vyzkouset. Malej ma 14m a cca 11kg. Pripadne jeste nekdo, kdo ma kolekci 2013-ste spokojeni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí