Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den, uvažujeme o koupi tohoto kočárku, ale jelikož jsou zde na foru diskuze na starší modely máte někdo s tímto novým tipem zkušenosti? Převážně s ním budeme jezdit po městě a na dovolenou, jinak syn má 10 měsíců a asi 10,5 kg, ale myslím si že by se měl do něj vejít ne? Jinak bych ho rád viděl naživo ale nevím kde se dá někde v Brně nebo v okolí Brna?
V Brne ho urcite bude mit Fun Baby. Kupovala jsem u nich Cam kocarky v Ostrave a mivaji vsechny modely.
Já ho kupovala ve Fun Baby v Brne vloni. Máme teda loňský model. Jsem s ním moc spokojena. Vozím v něm občas ještě i dvouletého syna a vlezl se i ted v zimě s fusakem a kombinezou
Jezdil v něm od roka. Spokojeni jsme moc. Je skladný, lehoučký. V pohodě vynesu do MHD se synem i s nákupem. Má polohování nožiček, obr nákupní košík, je fajn. Akorát teda počítejte s tím, že jsou to prostě golfky, takže na lesní cesty a nerovnej teren to není. Jsou malé kolečka. Pro staršího jsme měli Chicco Multiway a ten je teda suprovej. Zvládne i ten terén a je i prostornější. Delší opěrka i podsedak. Cam jsme kupovali jen kvůli spojené rukojeti. Protože golfky se nedají řídit jednou rukou, druhou jsem potřebovala na staršího
Ale neměnila bych ani jedny. Slouží skvěle obojí. Jen ty Chicco jsou bytelnejsi.
Zrovna uvažuji o stejných golfkách @davidmatousek1 pořídili jste je?
Nakonec jsme pořídili tyto
http://zopadesign.com/…t-black.html
vypadaly lépe a robustněji
Nemate nekdo zkusenosti s novou kolekci Cam portofino 2014? Moc se mi libi na netu, koncem mesice se pojedem podivat a vyzkouset. Malej ma 14m a cca 11kg. Pripadne jeste nekdo, kdo ma kolekci 2013-ste spokojeni?