Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý večer maminky,
potřebovala bych radu. Manžel mi zítra má vyzvednout na prodejně golfky Nuna pepp 2013. Mají tam i r. 2012 - v čem se liší? Jak poznáme, teda krom tvrzení obsluhy, že nám opravdu nabízí r. 2013?
Děkuji!!
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Nuna Pepp?
Přidejte zkušenost s Nuna Pepp@Navli Pokud vím, tak 2012 a 2013 je stejný model, je to jenom fígl obchodníků. Rozdíl je mezi Nuna pepp a Nuna pepp deluxe - model deluxe má navíc polohovací nohy.
Holky, díky, já právě dneska večer zjišťovala… sice poloh. noh by bylo super, ale na druhou stranu dát o tis. víc je už zase fakt dost. Děkuju za ujištění a pěknou dobrou noc.
![]()
U deluxe je zdarma aspon plastenka, zitra mi ma kocarek dorazit a moc se na nej tesim
Dobrou noc.
@Veru1982 píše:
U deluxe je zdarma aspon plastenka, zitra mi ma kocarek dorazit a moc se na nej tesimDobrou noc.
Já taky ![]()
@Navli Navli tak já tu 1000,– navrch dala
a jsem ráda za to, že jdou ty nožky polohovat ![]()
@Navli píše:
Holky, díky, já právě dneska večer zjišťovala… sice poloh. noh by bylo super, ale na druhou stranu dát o tis. víc je už zase fakt dost. Děkuju za ujištění a pěknou dobrou noc.![]()
pokud je to o litr ražší, tak je rozdíl v modelu, to musí být Nuna Pepp Deluxe a tam rozdíl mezi popisem 2012 a 2013 není žádný a cena by měla být rozhodně stejná, takže se zřejmě jednalo o model Nuna Pepp (též není rozdíl mezi roky), ale ten nemá to polohování nožiček (což já pro svou malou oceňuji, když spinká) a nemá tu pláštěnku v ceně
Uvažuji o koupi Nuna pepp Deluxe…zajímalo by mne jaký máte na ně názor a jaké má mínusy? Od jakého věku doporučujete?
Máme už někdo novinku Luxx? Koukala jsem, že někde je už skladem. Zajímalo by mě, jestli je opravdu lepší
.