Jaký golfový kočárek pro 15m dítě

905
21.4.15 22:40

Jaký golfový kočárek pro 15m dítě

Prosím o radu jaký sportovní golfový kočárek byste mi doporučili? Potřebuju lehký skladný s vyšší rukojetí pro vyšší rodiče. Pro 15m dítko, které v kočárku už úplně být nechce. Na značce až tak nezáleží děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2780
21.4.15 22:46

Cybex Callisto, 7 kg, vysoká rukojeť se dá ještě zvýšit. Jednoduchá kolečka, spojená rukojeť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
21.4.15 22:46

Cybex callisto…spojená rukověť, polohování do lehu, odpružené zadní kolečka. Za nás super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
21.4.15 22:50
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
21.4.15 22:52

@Lidym Taky jsem se začala smát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
21.4.15 22:56

Jé zrovna ten mi doporučuje sestra :D a jste spokojené vytkli byste mu něco? ja koukala po valco snap potom navington scooner a BJ lite nicméně ani jeden nemám nijak nastudovaný. Kočárek věčně tlačim prázdný a na to voženi s rohlíkem než bude moci jet na odrážedle mi přijde stávající sporták už zbytečný. Byť se mi loučit nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5418
21.4.15 23:21

Mame valco snap a za nas nejvetsi spokojenost, lehoucky, prostorny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
21.4.15 23:27

Ten se mi taky libi ja necim nechci nic za deset litru nabidka veliks a ja se bojim ze preberu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2042
21.4.15 23:38

Za mě taky Valco snap ;) :palec:!Lehoučký, jednoduše se skládá, má skvělou stříšku.. :)!My jsme opravdu spokojený :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.4.15 06:56

Valco snap. Tutově nejlepší kočár všech dob. Kdybych měla druhý mimčo tak už nekupuju klasickou trojkombinaci ale jen hluboký kočár a potom Valco snap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
22.4.15 11:44

Na kočárky do bazaru

Zdravím všechny spořivé maminky :mavam:,

pro inspiraci nezapomeňte projít aktuální nabídku kočárků Cybex Callisto od zdejších maminek v Bazaru eMimino.cz.

Za Tým eMimino.cz,

admin Josefina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
22.4.15 22:08

@Fruiko Měla jsem i Valco Snap, ale po reklamaci mi ho nevrátili a zrovna v tu dobu byly poruchové, tak jsem místo něho pořídila Callisto.
Z mého pohledu byl lepší Snap 4, je prostornější než CC a pevnější konstrukce. Ale zase jsem často jezdila MHD a CC je užší a lépe se mi nakládal. Oproti Valcu má pevnější košík na nákupy. Skládání a malý kufr auta (Felicie) CC je dlouhá tyčka, do kufru se vevlezla, dávala jsem ho dozadu pod nohy. Z Valca je plochý čtverec, do kufru v pohodě. Mě je to jedno, kufr máme obrovský, skládat nepotřebuju.
Záleží na co ten kočár potřebuješ a rozhodně do něj malého posaď ať si ho vyzkouší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
22.4.15 22:12

Babyhome emotion :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...