Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Prosím o radu jaký sportovní golfový kočárek byste mi doporučili? Potřebuju lehký skladný s vyšší rukojetí pro vyšší rodiče. Pro 15m dítko, které v kočárku už úplně být nechce. Na značce až tak nezáleží děkuji za rady.
Cybex Callisto, 7 kg, vysoká rukojeť se dá ještě zvýšit. Jednoduchá kolečka, spojená rukojeť.
Cybex callisto…spojená rukověť, polohování do lehu, odpružené zadní kolečka. Za nás super
Jé zrovna ten mi doporučuje sestra
a jste spokojené vytkli byste mu něco? ja koukala po valco snap potom navington scooner a BJ lite nicméně ani jeden nemám nijak nastudovaný. Kočárek věčně tlačim prázdný a na to voženi s rohlíkem než bude moci jet na odrážedle mi přijde stávající sporták už zbytečný. Byť se mi loučit nechce.
Mame valco snap a za nas nejvetsi spokojenost, lehoucky, prostorny
Ten se mi taky libi ja necim nechci nic za deset litru nabidka veliks a ja se bojim ze preberu.
Za mě taky Valco snap
!Lehoučký, jednoduše se skládá, má skvělou stříšku..
!My jsme opravdu spokojený ![]()
Valco snap. Tutově nejlepší kočár všech dob. Kdybych měla druhý mimčo tak už nekupuju klasickou trojkombinaci ale jen hluboký kočár a potom Valco snap.
Zdravím všechny spořivé maminky
,
pro inspiraci nezapomeňte projít aktuální nabídku kočárků Cybex Callisto od zdejších maminek v Bazaru eMimino.cz.
Za Tým eMimino.cz,
admin Josefina
@Fruiko Měla jsem i Valco Snap, ale po reklamaci mi ho nevrátili a zrovna v tu dobu byly poruchové, tak jsem místo něho pořídila Callisto.
Z mého pohledu byl lepší Snap 4, je prostornější než CC a pevnější konstrukce. Ale zase jsem často jezdila MHD a CC je užší a lépe se mi nakládal. Oproti Valcu má pevnější košík na nákupy. Skládání a malý kufr auta (Felicie) CC je dlouhá tyčka, do kufru se vevlezla, dávala jsem ho dozadu pod nohy. Z Valca je plochý čtverec, do kufru v pohodě. Mě je to jedno, kufr máme obrovský, skládat nepotřebuju.
Záleží na co ten kočár potřebuješ a rozhodně do něj malého posaď ať si ho vyzkouší.