Golfky bez ohledu na cenu

51
10.4.15 20:52

Golfky bez ohledu na cenu

Ahoj holky, řeším aktuálně koupi golfek pro 16měsíční dceru. Jezdíme teď sporťákem ABC design, je ok, ale těžší, je ho plný kufr auta :-) Cenu v podstatě neřeším. Byli jsme naživo kouknout v obchodě, nabízeli nám např. Lotus, pak Babypoint jako prý hodně prodávané, pak Britax Agile, a nějaké taky větší golfky/sporťák, který měl spojenou jakoby měkkou gumovou rukojeť s většími 4 kolečky a šel složit bezvadně(co to bylo???), no hlava mi jde kolem, diskuse jsem taky pročetla. Nepotřebuju další velký sporťák, jde mi o golfky, se kterými projedu zoo nebo obchoďák párkrát za měsíc, případně je sama vynesu do tramvaje a dítko nebude po měsíci vyhrkané, jde mi hodně o dobrou ovladatelnost, protože máme v rodině malý zdravotní problém, a je třeba, aby se s kočárem opravdu dobře a jistě manipulovalo a nebyl extra těžký…ale pokud máte spíše tip, na lehký sporťáko-golfáč - sem s tím, ABC design klidně prodám a nebudu ho doma sušit a nechám si poradit jiný kočár :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13943
10.4.15 20:57

@beriberi Valco Snap 4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
10.4.15 20:59
@PetiteFillette píše:
@beriberi Valco Snap píše: Více

No o tom všude čtu, naživo v prodejně nebyl a unás v městečku jsem ho ještě neviděla…a máš ho? Na videu na youtube vypadá snad ok, že i něco vydrží. A polní cesty bych s ním ani neprojížděla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
10.4.15 21:01

Mám :) A projíždím s ním i ty polní cesty :lol: Já si na něj nemůžu stěžovat absolutně v žádném ohledu. Je lehoučký, dobře ovladatelný, skladný, vnitřní prostor pro dítě dost velký, nákupní koš taky není malá taštička.. Mám ještě první verzi bez polohování nožiček a s nenafukovacími kolečky a ani na kočičích hlavách to nebyla žádná katastrofa. Lůžko je na konstrukci zavěšené, takže dítě se v něm spíš houpe, než nadskakuje. Za mě pět hvězdiček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8095
10.4.15 21:02

Ja mam teda Britax Agile a maximální spokojenost, je hodně podobný Valcu, ja jsem malá a u Valca je hodně vysoko ta rukojet u britaxu je nižší. Cenově jsou skoro na stejno cca kolem 4-5tisíc jak kde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jezzz
10.4.15 21:12

Valco Snap 4, ted ho meli na Mallu s polohovacimi nozickami a nafukovacimi koly.

Mam ho a spokojenost. Neni to sice sportak, jsem rozmazlena Hartanem, avsak na jezdeni po Praze, cestovani v MHD, zdolavani schodu a pod. je naprosto luxusni. Super se sklada a je lehky. Na polonacky si nechavam sportak, ten je na to podle mne lepsi :-)

• Citovat
  • Upravit
51
10.4.15 21:12

@PetiteFillette To polohování by mi stejně nevadilo myslím…jediná věc, co mi trochu vrtá hlavou, zda se úplně zbavit ABC, že na mě malá neuvidí - jezdíme obličejem ke mně, a když jsem ji otočila, tak na mně volala a otáčela se, už jsem párktát tak jela…přikupovalas tam i tu vložku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
10.4.15 21:13
@eluv píše:
Ja mam teda Britax Agile a maximální spokojenost, je hodně podobný Valcu, ja jsem malá a u Valca je hodně vysoko ta rukojet u britaxu je nižší. Cenově jsou skoro na stejno cca kolem 4-5tisíc jak kde.

Můžu se zeptat kolik měříš? Já 170cm…britax vypadal nažvo hezky, moc si nevybavuju, jak jsem ho měla v ruce, zda byl ok, zajela bych do obchodu znovu stejně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
10.4.15 21:15
@jezzz píše:
Valco Snap 4, ted ho meli na Mallu s polohovacimi nozickami a nafukovacimi koly.Mam ho a spokojenost. Neni to sice sportak, jsem rozmazlena Hartanem, avsak na jezdeni po Praze, cestovani v MHD, zdolavani schodu a pod. je naprosto luxusni. Super se sklada a je lehky. Na polonacky si nechavam sportak, ten je na to podle mne lepsi :-)

Ty máš už ten nový? Ta kolečka jsou tedy ok? No jsem nahlodaná ho koupit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8095
10.4.15 21:16

@beriberi ja ma 160cm jestli máš 170 tak valco je asi lepší pro tebe, co jsme měřili v obchodě tak valco byl cca 5-7cm vyšší. Ale chce to vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
10.4.15 21:17
@beriberi píše:
@PetiteFillette To polohování by mi stejně nevadilo myslím…jediná věc, co mi trochu vrtá hlavou, zda se úplně zbavit ABC, že na mě malá neuvidí - jezdíme obličejem ke mně, a když jsem ji otočila, tak na mně volala a otáčela se, už jsem párktát tak jela…přikupovalas tam i tu vložku?

Podložku jsem si nechala ušít.

Já bych řekla, že si malá zvykne, že na tebe nevidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
10.4.15 21:18

@beriberi jestli neresis cenu tak urcite BGB Bee 3 ;) perfektní zpracování, lehký, skladný a krasny. Neni co resit 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
10.4.15 21:18

Já měřím 172 a rukojeť je na mě úplně akorát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jezzz
10.4.15 21:20

@beriberi Ju, mam ten novy s nafukovackama. Kupovany prave na Mallu. Kolecka mne prijemne prekvapila, jezdi fakt vyborne. Koc :( ar mohu jedine doporucit!

Ps: vyborna je ta striska. Zrovna dnes se mi jako clona proti slunku hodila - dcerka kradne videla ven a zaroven ji nesvitilo do oci. Ta striska ma lepsi lllohovani nez Hartan, na ktery nedam dopustit :-)

• Citovat
  • Upravit
Poison Eve
10.4.15 21:21

Baby Jogger :)…pokud na peníze nekoukáš, proč pořizovat kopie B-Agile či Valco Snap :)?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4