Kočárek CAM Portofino

137
4.4.15 20:01

Kočárek CAM Portofino

Ahoj, kdo máte zkušenost s tímhle kočárkem? Jak se vám ovládá a celkově jak jste spokojeni? Jinak kolik měříte? Četla jsem ze je celkem nízkej a že se vysokým lidem špatně ovládá, já měřim cca 175. A jakou by jste mi doporučili prodejnu v Praze s kočárkama a celkově s věcma n aa miminka? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
387
4.4.15 20:27

Mela jsem a nedoporucuji spatne se snim jezdilo byl krasnej mela jsem limit edici ale jizda ke vzteku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
4.4.15 20:53

Mela jsem, ale uz je to par let…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2220
4.4.15 20:54

Taky nedoporučuju, byl na mě nízký a mám 169, kopala jsem do brzdy, rukojeť je výškově polohovací, měla jsem to na max. výšku a bylo to nízké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
4.4.15 21:25

Měli jsme a docela v pohodě..ma pevnější opěrku a je úzká, takže na cesty perfektní..bohužel se k laťka začala trhat a nakonec ruplo i madlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
24.7.20 13:50

Cam portofino

Ahoj, prosim. Mam 5 letou nemocnou holcicku ma epilepticke zachvaty a moc neujde a na vozik jeste nema narok a chceme jet na dovcu a tak mi jedna hodna pani podarovala starsi kocarek cam portofino bez polohovani rukojeti a nozicek, tudiz starsi verzi. Nemuzu tim padem nikde najit, jak se. kocar sklada, pani nevedela. Je zde nekdo, kdo je ma, mel a poradil by? Myslela jsem, ze ty packy nahore jen zatlacim a nohou secvaknu, ale vubec se to nehne. A jsem bezradna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí