Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den, řeším dilema s výběrem golfek. Rozhoduji se mezi Maclarenem XLR a Cybexem Callisto? Co byste zvolili vy a proč? Máte s některým zkušenosti? Jaké jsou jejich výhody a nevýhody? Hledám kočárek, který se dobře ovládá, zvládne terén a i pro úplně mrňavého mrňouse je pohodlný.
Máte zkušenost s Cybex Callisto?
Přidejte zkušenost s Cybex CallistoVybrala sis dobré kočárky ![]()
Já jsem jednoznačně pro Maclaren. Jediné jeho minus je rukojet, nemá ji spojenou jako Cybex. Plus teda ještě nemá tak polstrovaný sedák, ale to vyřeší vložka nebo fusak.
Maclaren totiž narozdíl od Cybexu je hodně dobře ovladatelný i s těžším prckem a hoavne je to fakt držák - Callisto by se vám v častějším terénu rozviklal…
Mela jsem Maclaren XT, coz je na par detailu to same co XLR a byla jsem spokojena.
Nemaji spojenou rukojet, ale i tak se dobre ovladaji a navic jsou urcite prostornejsi nez Callisto.
CC nebrat. Prvích pár dní jsem z něj byla nadšená (přece jen před třemi lety to bylo něco!) a pak šel rychle z domu. Vysoký, úzký, rozviklaný, co deset metrů jsem stála, protože jsem kopla do brzdy. Při snížené pozici naprosto nepřístupný košík. Pokud nemáte 175 cm a víc tak rukojeť nepříjemně vysoko. Jediné plus je rozepínací dlouhá stříška s UV filtrem (což je vám na prd, když vaše dítě nesnese žádnou stříšku, protože ne brání v rozhledu
) a polohování až do lehu.
S Maclerenem zkušenost nemám, ale co vím, tak je to kvalitní značka.
Já jsem teď šla do Urba od Mamas and Papas a jsem konečně spokojená ![]()
Maclaren je špička, pokud neřešíte finance, tak rozhodně tuto značku.
Je bytelný, detaily dobře vyřešené, nemám na něj co negativního říct ![]()
Děkuji za názory. Když jsem si tak skládala pro a proti, tak na Maclarenu mi vadí absence madla a oddělená rukojeť. To naopak Cybex má, který je ale naopak méně kvalitní, jak tedy píšete. Chybělo vám u Maclarenu madlo?
Madlo se dá dokoupit. Tedy já ho dokupovala. Bez něj by mi to asi vadilo…hlavně u menších dětí.
@lžička kávová myslím že zrovna tady se jedno na bazaru míhá, mrkni ![]()