Nuna Pepp 2011 pro 7 měsíční dítě?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14.3.15 10:37

Nuna pepp 2011 pro 7 měsíční dítě???

Milé maminky, chci se zeptat, zda je vhodný kočárek NUNA PEPP 2011 (bez polohování nožiček) pro 7 měsíční miminko? Kočárek je skladný, vhodný na cestování, ideální do letadla. Chtěla bych proto využít v létě na dovolenou k moři. Zajímá mě, zda by jste už takhle malé dítě dali do nuny?? Jestli bychom to v něm ten jeden týden zvládli??
Děkuji za názory :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12680
14.3.15 10:46

@Marťulililinka týden by snad problém byt nemel, ale pi tom jsem nunu mela bych ji už nechtěla ani zadarmo. Dle mého je to extremne nepohodlný kočárek pro dite. Slabe posltry, krátka sedací a uzka lehací část…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101475
14.3.15 11:01

@Marťulililinka Já ji mám a pro využití jako golfky naprostá spokojenost… jestli bych tam dala sedmiměsíční nevím, protože já měla obě děti lenochy a v 7 měsících to byli skoro čistí ležáci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
14.3.15 11:17

A zkusila sis nekde Nunu na zivo? ja kdyz jsem tam v obchode na zkousku dala dite, tak jsi ji vyskrtla ze seznamu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.3.15 12:01

Mám NUNU PEPP 2011 po dceři doma. Měla ji až od roku, kdy sama seděla a chodila. Mě právě zajímá, zda bude dítě v 7měs už schopný v ní být, případně někdo, kdo měl takto malý dítě v nuně?? Jde mi jen o ten týden na dovolené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí