Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Milé maminky, chci se zeptat, zda je vhodný kočárek NUNA PEPP 2011 (bez polohování nožiček) pro 7 měsíční miminko? Kočárek je skladný, vhodný na cestování, ideální do letadla. Chtěla bych proto využít v létě na dovolenou k moři. Zajímá mě, zda by jste už takhle malé dítě dali do nuny?? Jestli bychom to v něm ten jeden týden zvládli??
Děkuji za názory
![]()
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Nuna Pepp?
Přidejte zkušenost s Nuna Pepp@Marťulililinka týden by snad problém byt nemel, ale pi tom jsem nunu mela bych ji už nechtěla ani zadarmo. Dle mého je to extremne nepohodlný kočárek pro dite. Slabe posltry, krátka sedací a uzka lehací část…
@Marťulililinka Já ji mám a pro využití jako golfky naprostá spokojenost… jestli bych tam dala sedmiměsíční nevím, protože já měla obě děti lenochy a v 7 měsících to byli skoro čistí ležáci.
A zkusila sis nekde Nunu na zivo? ja kdyz jsem tam v obchode na zkousku dala dite, tak jsi ji vyskrtla ze seznamu.
Mám NUNU PEPP 2011 po dceři doma. Měla ji až od roku, kdy sama seděla a chodila. Mě právě zajímá, zda bude dítě v 7měs už schopný v ní být, případně někdo, kdo měl takto malý dítě v nuně?? Jde mi jen o ten týden na dovolené…