Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den maminky,
Chtěla bych se zeptat v kolika měsících jste daly svoje dítě do golfek. Já mam Baby design travel a ten je od 6 měsíců. Můžu ho tam v 6 měs. dát nebo je to trochu brzy? Malýmu jsou 4 měsíce. Děkuji za odpovědi ![]()
@peta00 Já tam dala děti, až sami seděli a bylo léto. A hlavně do auta, když se mi nechtěl tahat velký kočár.
@peta00 na pochuzky, do auta apod. jsem pouzivala, kdyz zacaly holky samy sedet, tedy v 8M, ale stejne je mely napolohovane na castecny leh.
Já si to myslela. Malý je dost šikovný, snaží se už posadit, ale raději jěště počkám
děkuji ![]()
A jsem malou dala do golfek zhruba 8-9mesic. Ale u nás neměla rada sportak takže mi jsme v golfkach porad
ze začátku Inglesina trip a ted Inglesina espresso (pres zimu)
@peta00 dnesni golface jsou konstruovane i pro hodne malickate deti, daji se dat temer do lehu ale dite pritom vidi ven. nase mala byla od malicka odpurce korbicky a do sportaku sla lehce pred 6.mesicem, ale teda v leze… ted pouzivam golfky Nuna a nebala bych se tam dat male detatko
Měla jsem vždy golfky do lehu a používala jsem je cca od 8 měsíců prcka. Jedno z dětí mi sedělo až ve 13 měs, takže to bych se načekala:-)
Já je mám právě taky do lehu, ale nechci mu právě ublížit na páteř
Já jsem dceru dala do golfek až někdy ve 14 měsících. Předtím (od té doby, co uměla sedět, takže asi 9 měsíců) měla sporťák, golfky jsme koupili až po zimě, takže dost pozdě. Ale dřív než dítě samo sedí bych ho do golfek určitě nedávala.
@peta00 píše:
Já si to myslela. Malý je dost šikovný, snaží se už posadit, ale raději jěště počkámděkuji
Snaží se posadit ve 4.měsících? ![]()
Pokud jdou golfky polohovat do úplného lehu, tak tam v podstatě může být od narození, ale jinak bych teda nespěchala..
@peta00 No, tohle zkouší každé mimino. Přitahovat se za hračky, madla atd. Ale není to správné. Tohle se nemá podporovat! První hezky přetočení na bříško, pak kolínka, pak sed. Nedávat do lehátka, do žádné zvýšené polohy.