Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ženy prosím vás, nemáte někdo foto, popřípadě zkušenosti jak vozíte v pliku 2 dítka? Teď jsme s chlapem složili naše nové pliko a chlap hned začal řešit, že to stupátko je k ničemu, že se tam starší nemůže udržet a že tam nejde stát. Samozřejmě na netu nic nemůžu najít
Díky za zkušenosti ![]()
To stupatko je docela úzké a když chce malá svézt, tak se jakoby rukama musí zaháknout o ty hole. Foto bohužel nemám.. Když syn v kočárku spí a je tudíž rozložený, tak se to stupatko bohužel použít nedá. Dcera ho používá jen sem tam na popojíždění nb když se potřebuju někam rychle dostat, ale na dlouhé stání to podle mě není. ![]()
@Deninka Myslela jsem si, že to nebude na dlouhé stání, díky za zkušenost ![]()
@Deninina ale kočárek je to dobrý, uvnitř je dost místa a je super, že střecha se dá dát hodně dopředu. Moje malá ujde dost, ale když si stěžuje na to, že ji bolí nožičky, tak je toto ideál. Jsme s ním spokojení
!
@Deninina My malou strčíme za staženou boudičku (vznikne tam taková „díra“ mezi opěradlem a tou staženou boudičkou) ![]()
Příspěvek upraven 02.03.15 v 13:25
@Deninina Myslela jsem, že to mám ve fotkách, ale nenašla jsem. Chceš to vyfotit?
@Deninka Koho tam chceš vozit? Z metříků jsem zmatená
.Vozit ležící mimino a batole na stupátku nejde. Vozit sedící batole v kočáru a staršího sourozence na stupátku jde, ale žádné velké pohodlí to není.
@Inge já jsem tady chodila kdysi a pak dlouho ne a ani ty metříky nevidím, asi to mám špatně nastavené
! tak upřesňuji, aktuálně syn 14měsíců, dcera téměř 4 roky. Přes zimu golfky nepoužívám, ale jaro se blíží, tak zase brzo začneme jezdit. Mluvila jsem o době, kdy syn už byl sedící
…
Holky díky za odpovědi, v září čekáme druhátko a myslela jsem, že hodím vajíčko na podvozek a starší se třeba popoveze, kdyby byla krize. @Aries6 Fotit nemusíš, hlavně že to jakž takž jde
Kočárek jsem vybírala hlavě kvůli kompatibilitě s GT3, pokud nám to vození nepůjde, tak se prostě zařídíme jinak ![]()