JAký hrníček???

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
198
28.6.08 17:16

JAký hrníček???

Ahoj,chtěla bych skoro 9 měsíčnímu synovi koupit hrníček,ale vůbec nevím jaký,je jich opravdu hodně.Proto jsem se chtěla zeptat,jaké jste měli vy?Díky moc. :( :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
208
30.6.08 11:07

Každá maminka asi i doporučí jíný, takže nevím, jestli Ti ta diskuze pomůže :D . Ale za sebe doporučuju z DMka Nuby, stojí stovku, je podobný klasické flašce - tj. ten vršek je celý měkký, silikonový, jen ta savička je tvarovaná jako pítko, takže přechod byl u nás v 5ti měsících rychlý. A hlavně - neteče!!! Maminky v okolí koupily většinou ten s tím tvrdým pítkem a membránou a děti s ním neumí pít.
Měla bych mít někde i fotky toho našeho - http://luciebernhartova.rajce.idnes.cz/5_mesicu/#… + další dvě fotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
2.7.08 00:38

Eillee,díky moc,už jich doma pár máme…Kubík žádný nechce… ten co máte,taky zkusíme :) :( :D
Markétka je moc hezounká..takový vlásky,měla i moje nejstarší dcera. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
3.7.08 20:17

Ahoj, co takhle zkusit pít z klasického hrníčku? Anýzek nechce o flašce ani slyšet, tekutiny jsem proto začínala dávat ze lžičky, hrníčky s pítkem taky bojkotuje, a to jsme vyzkoušeli asi 3. Takže doma pijeme z klasického umělohmotného hrnečku, po týdnu zácviku už ani kapka nazmar :D A když jdu do města, tak beru sebou lahvičku, ale malé vždycky odleju do toho víčka, je to skoro jako hrníček a malá to bere v pohodě. Někdy se stane, že se radši napije vody z hrníčku, než aby se namáhala u prsa :lol: Jo a pijeme zá:,–(ně jen vodu a šmakuje nám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.7.08 08:19

Murko,děkuji za tip,určitě taky zkusíme.....Michaela

• Citovat
  • Upravit
208
31.7.08 20:27

Tak dávám ještě jeden tip - netekoucí hrnečem s brčkem od Canpolu, je na něm teda psáno, že je až od roka, ale malá to pochopila hned druhý den, stačilo ukázat, že z toho ta voda teče a zkusial to…
http://www.mimibazar.cz/foto.php?… - i cena je dobrá. A hlavně se z něj dápít i v sedu, malá to hrnečkem uměla jen v lehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
4.9.08 15:09

My používáme od aventu a naprostá spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Axi
31
11.11.08 23:27

My máme Avent a Fíďa se zvládl napít hned od druhého dne :-). Spokojenost - jen savička je od mrkve :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
6.10.12 21:51

Poraďte mi nějaký netekoucí hrníček pro roční dítko, u kterého vydrží dlouho pítko???A hnedka se neprokousne…
A co ty hrníčky s brčky, jsou dobrý? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport