Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
goldenka píše:
takže ten stoleček se dá dát i jen na zem?pro děti co nestojí?myslíte, že by si s tím už hrálo dítko v půl roce? že by jsem to koupila malýmu na vánoce
Sundají se nožičky a dá se dát na zem. jestli by si hrálo, to je otázka. Mohlo by mačkat čudlíky
Ale je to spíš pro starší…ale zase se ti to doma neztratí a za pár měsíců ho využije lépe.
říkám si, že vánoce budoud dobrá příležitost na dražší dárek a doroste ho, ikdyž on už teď nemá rád chrastítka, ale líbí se mu do čeho může bušit a hraje to a bliká,…
Určitě, je to hned na zemi, jen zvýšený
Kdyby ho to nebavilo, tak až bude trošku starší ![]()
Náš malý si u toho rád hrával už třeba v 5 měsících
Seděla jsem s ním u toho stolečku, držela ho a on byl blahem bez sebe… Později si u něj už stoupal, teď v roce už kolem něj lítá, převrací ho… Takže já myslím, že k Vánocům určitě klidně, když Vám bude půl roku! ![]()
holky, kdyby jste měla některá zájem, mám ho doma a chystám se ho prodat, děti si s ním nehrají. cca za 890
já bych zájem měla ![]()
jestli je ještě volný, písneš mi info do SZ?
ddíky
mauglie píše:
holky, kdyby jste měla některá zájem, mám ho doma a chystám se ho prodat, děti si s ním nehrají. cca za píše: Více
Dotaz na aktivní stoleček Fisher Price - ten co je na první stránce ![]()
Do kdy si s ním děti tak hrají?
Naši kluci mají skoro rok a půl, kolem roka je bavil opravdu hodně, teď si ho ani nevšimnou. Ale já mám trochu „strach“ ho prodat - říkám si, že tím, jak se tam říkají ta čísla, písmena, tvary - tak že je trochu edukativní a třeba za rok, dva by se podle toho mohli učit.
Je to blbost nebo na tom něco je? Naučí se podle toho něco, nebo ho za rok budu stejně prodávat, protože je to už tuplem nebude zajímat?
@sovicka1
Máme ho také, malé bude 20 měsíců a zmáčkne ho tak 1× denně, když jde kolem jiných hraček a také uvažuju o prodeji.
@sovicka1 my ho kupovali malé na 10 měsíců, teď měla v srpnu 2 a půl, a používáho jako stoličku, když chce na něco vylézt, že by si k tomu sama sedla, tak to fakt né, ale když si k ní sednu, a povídám si s ní, barvy, tvary atd, tak to jo, takže asi bych ještě neprodávala, navíc u nás slouží jako odrážedlo malému- má 9.měsíců.
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat na hrací stoleček. V diskuzi jste psala, že přemýšlíte o prodeji. Máte ho ještě?
Moc se nám líbí, ale bohužel pořizovací cena je na nás moc vysoká.
Holky prosím o radu jaký stolecek vybrat? Fisher price má dva typy, první (starší typ) je s tabletem atd a druhy (nový typ) je takový víc herní se mi zda.. pak koukám po značce Clementoni, je výrazně levnější.. nebo mate jiný typy? Dekuju ![]()