Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vy co tu doporučujete Chrome - jste milé, ale zakladatelka píše, že jí nefunguje (nám ostatně taky ne, museli jsme ho úplně přestat používat, i když nám taky celkem vyhovoval). Čili chce poradit něco JINÉHO než Chrome ![]()
Nejvíce se doporučuje Opera, dále pak Firefox a Chrom. Největší blbost je používat Explorer.
Já používám Firefox a jsem maximálně spokojená, už jsem si na ni zvykla, takže nechci ani Operu.
tak opera padla nesedí
máme asi jetý komp nebo jsem jetá já
jinak všem zatím díky třeba něco najdu mno ![]()
@karolina_a_betuska píše:
Vy co tu doporučujete Chrome - jste milé, ale zakladatelka píše, že jí nefunguje (nám ostatně taky ne, museli jsme ho úplně přestat používat, i když nám taky celkem vyhovoval). Čili chce poradit něco JINÉHO než Chrome
přesné, taky mi Chrome vyhovoval, ale po jedné aktualizaci prostě přestal spolupracovat, nepomohlo nic, tak musela nastat změna, zlobila i Mozzila, ale pohodová je její odnož SeaMonkey ![]()
Takže k dispozici je
Internet Explorer
Sea monkey
firefox
google opera
mozilla
safari
ještě něco? co je pro nás blbý? a co je podobný vizuelně internetu exploreru? a co se snese s nejvíce aplikacema? napr. na tmobile, jak je odesilani z t-zones sms a mms gratis, tak nevim, jak mms, ale sms to nejde v poslední době odesilat-pry aktualizovali SW a nepůjde to přes internet explorer.
co mi doporučíte? refresh diskuze, a a KDE to stahnout? diky
@tasa My měli Mozillu, tase pak nějak sekala, tak jsme teď spokojení s Chromem. Jiné prohlížeče jsem ani neřešila.