Jaký internetový prohlížeč?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29436
4.11.12 22:43

Používám už dobu Chrome a neměním. Nedám na něj dopustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
4.11.12 22:55

Vy co tu doporučujete Chrome - jste milé, ale zakladatelka píše, že jí nefunguje (nám ostatně taky ne, museli jsme ho úplně přestat používat, i když nám taky celkem vyhovoval). Čili chce poradit něco JINÉHO než Chrome ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
4.11.12 23:05

Nejvíce se doporučuje Opera, dále pak Firefox a Chrom. Největší blbost je používat Explorer.

Já používám Firefox a jsem maximálně spokojená, už jsem si na ni zvykla, takže nechci ani Operu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
5.11.12 06:17

:think: tak opera padla nesedí :? máme asi jetý komp nebo jsem jetá já :think: :mrgreen: jinak všem zatím díky třeba něco najdu mno :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ms.H
5.11.12 07:27
@karolina_a_betuska píše:
Vy co tu doporučujete Chrome - jste milé, ale zakladatelka píše, že jí nefunguje (nám ostatně taky ne, museli jsme ho úplně přestat používat, i když nám taky celkem vyhovoval). Čili chce poradit něco JINÉHO než Chrome ;)

přesné, taky mi Chrome vyhovoval, ale po jedné aktualizaci prostě přestal spolupracovat, nepomohlo nic, tak musela nastat změna, zlobila i Mozzila, ale pohodová je její odnož SeaMonkey :D

• Citovat
  • Upravit
10726
26.11.14 15:02

Takže k dispozici je
Internet Explorer
Sea monkey
firefox
google opera
mozilla
 safari

ještě něco? co je pro nás blbý? a co je podobný vizuelně internetu exploreru? a co se snese s nejvíce aplikacema? napr. na tmobile, jak je odesilani z t-zones sms a mms gratis, tak nevim, jak mms, ale sms to nejde v poslední době odesilat-pry aktualizovali SW a nepůjde to přes internet explorer.

co mi doporučíte? refresh diskuze, a a KDE to stahnout? diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
26.11.14 17:04

@tasa My měli Mozillu, tase pak nějak sekala, tak jsme teď spokojení s Chromem. Jiné prohlížeče jsem ani neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová