Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Dorisska tak to zkoušej, potkávej ho jako náhodou, mluv s ním…třeba je to typ, kterýho musíš uhnat ![]()
Taky mám doma vodnáře a úplně super člověk ze skvělou povahou ![]()
Já jsem ještě nikdy neměla vodnáře, spíš jsem často narazila na kozoroha. Ten „můj“ vodnář bohužel je ode mě tak 140km daleko
ale to byl i můj bývalý…
Můj muž je vodnář a já jsem beran klape nám to skvěle jasně hádky jsou ale většinou tak nějak okolnostmi (peníze…) jinak je pracovitý někdy až moc, neumí dát najevo co cítí táhám to z něho jak z chlupaté deky
jinak je hodny a strašný nervák ![]()
@Dorisska jéjda tak to o náhodném potkávání nemůže být řeč. Není to moc 140 km? No do toho bych asi nešla.
Můj bratr, ke kterému mám blízko, je Vodnář. Mluvíme o všem, takže řekne i to, co partnerce ne a rozebírá se mnou detailně vztahy ![]()
Je komplikovaný, všechno to, po čem ženská touží (romantika, city) má hluboko pod povrchem a tryská to spíš v náznacích, větách, mimochodných činech a je těžké to hned pochopit a partnerka to může špatnou odezvou hodně zkazit. Nesnáší od partnerky nátlak a manipulaci. Je tvořivý, skrytý básník, umí si všimnout maličkostí všedního dne. Hodně pocitů skrývá a vyventiluje jinde písemně, např. na FB. Má spoustu přátel i přítelkyň, hodně cestuje a partnerka toto musí snášet, jinak se cítí manipulován. Není pro něj problém odejít s kamarádkou na večeři nebo za nějakou odjet na prodloužený víkend do zajímavé destinace a partnerku nechat doma. Je to pro něj zcela přirozené a nevinné, žárlivka by s ním nevydržela.
Někdy cholericky vybuchne, ne často, to se střádá, ale pak to stojí za to, nejlépe se stáhnout a nechat ho vyzuřit, za chvíli o tom neví. Ale ve chvíli výbuchu se nesnažit cokoliv dělat.
Brácha je to skvělej, ale za partnera bych ho nechtěla ![]()
@hupalka no mě to nějak táhne tam v tu stranu
nějak se to opakuje, stejná situace jako před 7lety s bývalým přítelem
@Clementine tak to jsi napsala moooc pěkně a hlavně výstižně!!! Docela to na něho sedí…
Ahoj, pročetla jsem celou diskuzi, mám přítele 2 roky, ascendent vodnář, uplně se projevuje tak jak píšete. Ale já bych chtěla vztah posunout dál - bydlet spolu. On má trochu blok z předešlého manželství, že se do ničeho už tak nehrne a zároveň má obavy. Má výykyvy - třeba tyden v měsíci je ze mě úplně hotový - to chce se mnou žít, ale pak se to jakoby „zapomene“ a chová se jak kámoši. Jsem z něho velmi zmatená, ale asi to je u vodnáře běžné?
Zajímá mě,, jak to probíhalo, ten další velký krok u vás? Co tomu předcházelo? Začínám být netrpělivá a celkem už začínám tomu celému nevěřit a být taková zklamaná z toho, jak to vedeme (vztah nevztah)…
@Clementine píše:
Můj bratr, ke kterému mám blízko, je Vodnář. Mluvíme o všem, takže řekne i to, co partnerce ne a rozebírá se mnou detailně vztahy
Je komplikovaný, všechno to, po čem ženská touží (romantika, city) má hluboko pod povrchem a tryská to spíš v náznacích, větách, mimochodných činech a je těžké to hned pochopit a partnerka to může špatnou odezvou hodně zkazit. Nesnáší od partnerky nátlak a manipulaci. Je tvořivý, skrytý básník, umí si všimnout maličkostí všedního dne. Hodně pocitů skrývá a vyventiluje jinde písemně, např. na FB. Má spoustu přátel i přítelkyň, hodně cestuje a partnerka toto musí snášet, jinak se cítí manipulován. Není pro něj problém odejít s kamarádkou na večeři nebo za nějakou odjet na prodloužený víkend do zajímavé destinace a partnerku nechat doma. Je to pro něj zcela přirozené a nevinné, žárlivka by s ním nevydržela.
Někdy cholericky vybuchne, ne často, to se střádá, ale pak to stojí za to, nejlépe se stáhnout a nechat ho vyzuřit, za chvíli o tom neví. Ale ve chvíli výbuchu se nesnažit cokoliv dělat.Brácha je to skvělej, ale za partnera bych ho nechtěla
Tohle je typicke pro vsechny vodnare, ktere znam ja.
Pro vsechny do jednoho.
I pro zenate.