Jaký je muž vodnář?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
760
25.8.13 20:12

@Dorisska tak to zkoušej, potkávej ho jako náhodou, mluv s ním…třeba je to typ, kterýho musíš uhnat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11626
25.8.13 20:13

Taky mám doma vodnáře a úplně super člověk ze skvělou povahou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
25.8.13 20:16
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
25.8.13 20:16

Já jsem ještě nikdy neměla vodnáře, spíš jsem často narazila na kozoroha. Ten „můj“ vodnář bohužel je ode mě tak 140km daleko :-( ale to byl i můj bývalý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
25.8.13 20:17

Můj muž je vodnář a já jsem beran klape nám to skvěle jasně hádky jsou ale většinou tak nějak okolnostmi (peníze…) jinak je pracovitý někdy až moc, neumí dát najevo co cítí táhám to z něho jak z chlupaté deky :D jinak je hodny a strašný nervák :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
25.8.13 20:18

@Kapřík90 nemluvíš o mém muži? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
25.8.13 20:20

@Dorisska jéjda tak to o náhodném potkávání nemůže být řeč. Není to moc 140 km? No do toho bych asi nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
25.8.13 20:20

Můj bratr, ke kterému mám blízko, je Vodnář. Mluvíme o všem, takže řekne i to, co partnerce ne a rozebírá se mnou detailně vztahy :-)
Je komplikovaný, všechno to, po čem ženská touží (romantika, city) má hluboko pod povrchem a tryská to spíš v náznacích, větách, mimochodných činech a je těžké to hned pochopit a partnerka to může špatnou odezvou hodně zkazit. Nesnáší od partnerky nátlak a manipulaci. Je tvořivý, skrytý básník, umí si všimnout maličkostí všedního dne. Hodně pocitů skrývá a vyventiluje jinde písemně, např. na FB. Má spoustu přátel i přítelkyň, hodně cestuje a partnerka toto musí snášet, jinak se cítí manipulován. Není pro něj problém odejít s kamarádkou na večeři nebo za nějakou odjet na prodloužený víkend do zajímavé destinace a partnerku nechat doma. Je to pro něj zcela přirozené a nevinné, žárlivka by s ním nevydržela.
Někdy cholericky vybuchne, ne často, to se střádá, ale pak to stojí za to, nejlépe se stáhnout a nechat ho vyzuřit, za chvíli o tom neví. Ale ve chvíli výbuchu se nesnažit cokoliv dělat.

Brácha je to skvělej, ale za partnera bych ho nechtěla ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
25.8.13 20:22

@hupalka no mě to nějak táhne tam v tu stranu :-) nějak se to opakuje, stejná situace jako před 7lety s bývalým přítelem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
25.8.13 20:25

@Clementine tak to jsi napsala moooc pěkně a hlavně výstižně!!! Docela to na něho sedí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
345
20.5.22 08:20

Ahoj, pročetla jsem celou diskuzi, mám přítele 2 roky, ascendent vodnář, uplně se projevuje tak jak píšete. Ale já bych chtěla vztah posunout dál - bydlet spolu. On má trochu blok z předešlého manželství, že se do ničeho už tak nehrne a zároveň má obavy. Má výykyvy - třeba tyden v měsíci je ze mě úplně hotový - to chce se mnou žít, ale pak se to jakoby „zapomene“ a chová se jak kámoši. Jsem z něho velmi zmatená, ale asi to je u vodnáře běžné?
Zajímá mě,, jak to probíhalo, ten další velký krok u vás? Co tomu předcházelo? Začínám být netrpělivá a celkem už začínám tomu celému nevěřit a být taková zklamaná z toho, jak to vedeme (vztah nevztah)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
22.5.22 13:50
@Clementine píše:
Můj bratr, ke kterému mám blízko, je Vodnář. Mluvíme o všem, takže řekne i to, co partnerce ne a rozebírá se mnou detailně vztahy :-)
Je komplikovaný, všechno to, po čem ženská touží (romantika, city) má hluboko pod povrchem a tryská to spíš v náznacích, větách, mimochodných činech a je těžké to hned pochopit a partnerka to může špatnou odezvou hodně zkazit. Nesnáší od partnerky nátlak a manipulaci. Je tvořivý, skrytý básník, umí si všimnout maličkostí všedního dne. Hodně pocitů skrývá a vyventiluje jinde písemně, např. na FB. Má spoustu přátel i přítelkyň, hodně cestuje a partnerka toto musí snášet, jinak se cítí manipulován. Není pro něj problém odejít s kamarádkou na večeři nebo za nějakou odjet na prodloužený víkend do zajímavé destinace a partnerku nechat doma. Je to pro něj zcela přirozené a nevinné, žárlivka by s ním nevydržela.
Někdy cholericky vybuchne, ne často, to se střádá, ale pak to stojí za to, nejlépe se stáhnout a nechat ho vyzuřit, za chvíli o tom neví. Ale ve chvíli výbuchu se nesnažit cokoliv dělat.Brácha je to skvělej, ale za partnera bych ho nechtěla ;-)

Tohle je typicke pro vsechny vodnare, ktere znam ja.

Pro vsechny do jednoho.

I pro zenate.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová