Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj ženy, máte manžela nebo přítele vodnáře? Zajímalo by mě jací jsou. Seznámila jsem se s jedním vodnářem, ale je to velice komplikovaná osoba, vůbec se v něm nevyznám, ještě nikdy jsem nepoznala tak tajemného muže jako je on. Neporadíte mi jak na něho? A kdyby tady byly ženy Beran a měly muže Vodnáře, tak bych byla ráda za nějaké rady a zkušenosti…Moc děkuji…
Já na to nějak extra nevěřím, ale bývalý byl Vodnář a byl strašně hodnej. Stejně tak jako je hodnej můj manžel - taky Vodnář ![]()
Mam taky Vodnare a je pracovity, naladovy, milujici, starostlivy, nekdy tichy, nekdy hlucny, kamaradsky, nedava vzdy na jevo sve city-nemuzu bez nej zit!!! ![]()
Manžel je taky vodnář. Jestli dáš na znamení, tak je určitě důležitá taková ta kombinace jakože vodnář v panně apod. Já jsem totiž taky vodnář, ale jsme s manželem každý úplně jiný. Manžel je hodný, když na to přijde tak moc šikovný a pracovitý, ale umí být i pěknej lenoch, hodně přátelský, společenský, upovídaný, citlivý, naopak od manžela Kornely umí dávat hodně najevo své city. Taky je pragmatik, nerad plánuje hodně dopředu. Umí i pěkně vybouchnout a být náladovej a protivnej, ale třeba neumí se dlouho zlobit, dokáže uznat svoji chybu a omluvit se.
No mě to přijde, že city dát najevo nedokáže, u mě to sice taky nejde tak snadno, ale pořád líp než jemu. Ale nejsme ještě ve vztahu, takže to ho omlouvá. Kdoví jestli z toho bude něco víc. Od něho se nedozvím, jestli mě rád vidí, nebo jestli se na mě těšil…hraje si se mnou…Chtěla bych mu říct, že je mi s ním hezky, že bych chtěla ho víc poznat…ale jak sám o sobě říká, je hodně tajemný… a mám strach, aby nevzal nohy na ramena, když mu řeknu jak to u mě je…
@Dorisska Já mám taky vodnáře a je někdy vzteklej, nedůtklivej, někdy přítulnej, poctivej, věrnej, někdy upovídanej a někdy chce mlčet. Takovej normální chlap v jakýmkoliv znamení. Má nás rád a my jeho. Nikdo nejsme bez chyby a život je nakonec stejně o kompromisu. Jak dlouho se znáte? To nahrává tomu, jestli se mu máš vyjádřit nebo zatím vyčkat. Ale pokud ho miluješ, tak není co řešit. Já bych do toho šla ![]()
Jsem Beran a manžel je Vodnář a skvěle se k sobě hodíme. Mažel je hodný, obětavý, nosí mě na rukou, je skvělý táta, v práci je úspěšný, je oblíbený, má respekt kvůli svým znalostem a odbornosti, je citlivý a umí city dát najevo. A hlavně je hodně tolerantní, protože já jsme tak trochu beranovsky výbušná a tvrdohlavá, i když umím uznat chybu a ustoupit, pokud vidím, že pravdu nemám. Prostě si nestojím na svém za každou cenu.
Osobně si nemyslím, že je to tím, že já jsme Beran a on Vodnář. Nevěřím na znamení horoskopu. A pokud ano, tak je to mnohem komplikovanější, důležitější jsou ascendenty a
obdobně.
Měli jsme ale spočítanou numerologii podle data narození a skvěle nám vyšel i datum svatby. Tomu věřím víc ![]()
Jo, je velký systematik, na vše má tabulky, ale to souvisí s jeho povoláním. Na druhou stranu umí být velice kreativní (básničky, písničky, nové nápady v práci apod…)
@hupalka neznáme se dlouho, jen párkrát jsme se viděli. Několikrát jsem kolem něho kroužila, ale on jednou byl takový a jednou makový… brala jsem to jako nějakou hru ze začátku, a tak nějak jsme to oba brali jako nezávazný letní flirt. Jenže jsem do toho nějak spadla. Asi mi nezbývá nic než čekat jak se to vyvrbí dál…
@Dorisska Tak to jo, to nehroť a uvidíš jak to bude dál. Náhodou tohle počáteční oťukávání je nejlepší. Takové vzrušující
Třeba to klapne a třeba poznáš, že to není ono. A na znamení až tak nedej, ale spíš jestli ti ten člověk sedí ![]()
Já na tyhle charakteristiky teda docela „věřím“, protože se to dá vypozorovat.
Mým životem prošli tři Vodnáři. Všichni stejně neuchopitelní. Dokázali se mi měsíce dvořit, byli galantní, pozorní, nevedli „blbé“ řeči se sexuálním podtextem. Jakmile jsem po měsících odmítání dala najevo sebemenší zájem, stáhli se a zase jsem o nich nějakou dobu nevěděla. A pak znovu. S tím jedním to takhle trvalo šest let, s druhým tři roky.
Mám za manžela a nemohla jsem k sobě hledat lepšího může a to jsem střelec. Obětavý, hodný, zajímá se o různé veci, nejraději ma historii.
@hupalka mě ten člověk až moc sedí
je to takové vzrušující, ale někdy se tím trápím, jsem netrpělivá a chtěla bych vědět jak to je…
No mě se třeba líbilo, jak jsme byli opékat klobásky u vody s mým synem. Viděl ho poprvé, ale jak se k němu hezky choval…tím mě dostal. Ale jakmile se ho třeba zeptám, kdy se uvidíme…tak jeho oblíbená věta je: příští rok o takovém čase…už jsem si na to zvykla