Jaký kávovar
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Kávovar Krups
Ahoj, chtěla bych přispět svou zkušeností a také jsem si před pár dny, když jsem šla z opravny, řekla, že o to se musím podělit
Pokud se budete rozhodovat, jaký kávovar, dejte pozor na Krups. Mrzí mě, nechci hanit, pokud funguje, káva je opravdu výtečná. Koupila jsem si před cca 3-4lety Krups Falcon, číslo už nevím(teď je v opravně, záručák se mi hledat nechce). Stál tehdy kolem 15ti tisíc kč. Do půl roka přestal fungovat, tak mi ho bez řečí vyměnili. Tenhle druhý, bohužel už po záruce jsme dali do opravny, protože kafe z něj neteče do hrnku,ale spodem a na displeji píše chyba třeba 09-to on umí
Tak nám ho za 2.300,– opravili,ale doma nefungoval a dělal to stejné. Opět jsme ho zanesli zpět(do značkového servisu) na reklamaci opravy. Vyzvedla jsem ho, měli jsme návštěvu z Ameriky, tak jsem se chtěla vytáhnout a kafíčko se udělalo zase na linku, tak jsem ho tam zase odnesla. Protože jsem vyjímečně nebyla naštvaná,když podobné věci řeším, tak jsem při reklamování mrkla za záda pána, který kávovar přijímal a tam v zadní místnosti stálo několik kávovarů v opravě a hádejte,které nejvíc, no přece Krups. A já jsem té německé výrobě tolik věřila. Dívala jsem se, můj typ už není v prodeji, celkově ceny klesly, ale dnes bych si pořídila určitě něco jiného. Doufám, že mi toho mého mazlíka třeba ještě opraví, a bojím se, aby mi nevrátili ty 2.300,– protože za to si dobrý kávovar těžko koupím. A rozdíl do 15ti tisíc je necelých 13 tisíc kč, tak tolík kafí nám ještě rozhodně nestačil udělat, protože já sama vypiju tak 3 za týden. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Poradil by mi někdo nějaký kávovar - espressa, který není na kaple a je cca do 3 tis.?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Miňulka delonghi maj pakovej presovac a do 3 tis urcite stoji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lovelytelle díky, já taky našla docela je i výběr, jen jsem myslela, zda má někdo zkušenost, přesto díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Miňulka ja mam deloghi, ale jiny typ, uz poloautomaticky, tenhle ma kamaradka a myslim, ze s nim je spokojena
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aha tak v tom případě díky ještě víc. V čem spočívá ten poloautomat a jak se pohybuje cenově?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám DeLonghi kávovar, viz odkaz, třetí rok. Jsem s ním spokojená. Liju do něj vodu z filtrační konvice Brita.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám úplně ten samý jako @SlaJa, taktéž třetí rok a zatím nemám nic co bych vytkla
naprostá spokojenost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Miňulka http://www. delonghi-kavovary. cz/delonghi-kavovary/eshop/5-1-ECAM/0/5/11-Kavovar-DeLonghi-ECAM-23-210-W my mame tenhle cena je o dost vyssi, ale je super a kafe dela uzasny, mame ho uz pres rok. ma to vlastni mlynek, samo se to vycisti a tak
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já tohle řešila na jaře, dost důkladně jsem to zjišťovala, hledala recenze a ptala se po známých. Vyšlo mi z toho Caffissimo od Tchiba a jsem moc spokojený, káva je výborná, na internetu se dají koupit i kapsle jiných výrobců. Na Dolce gusto jsem našla spoustu negativních reakcí a můžu srovnat, kamarádka ho má, sice si ho nejdřív pochvalovala, ale teď když vidí srovnání, tak ho chce prodat a koupit taky Caffissimo od Tchiba. Jetšě jsem zvažovala Krups (hlavně kvůli většímu výběru kapslí), ale taky to nebylo úplně ono, takže za mě Caffissimo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@peta h píše:
Tak já tohle řešila na jaře, dost důkladně jsem to zjišťovala, hledala recenze a ptala se po známých. Vyšlo mi z toho Caffissimo od Tchiba a jsem moc spokojený, káva je výborná, na internetu se dají koupit i kapsle jiných výrobců. Na Dolce gusto jsem našla spoustu negativních reakcí a můžu srovnat, kamarádka ho má, sice si ho nejdřív pochvalovala, ale teď když vidí srovnání, tak ho chce prodat a koupit taky Caffissimo od Tchiba. Jetšě jsem zvažovala Krups (hlavně kvůli většímu výběru kapslí), ale taky to nebylo úplně ono, takže za mě Caffissimo.
No pro někoho kdo chce kávovar bez kapslí asi tohle není to nejlepší…
Jinak já měla taky dražší, ty levné kávovary neudělají tak dobré kafe. Takže spíš bych ještě něco přidala na kvalitnější výrobek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A pardón, koukám, že jsem omylem poslala jen polovinu příspěvku:-). No to je jedno, zkráceně jsem chtěla říci, že jsem taky nechtěla na kapsle, ale něco dražšího, lepšího. Byla jsem i na některých předváděčkách a vyšlo mi z toho, že buď koupím pořádný kávovar, který stál cca 14 tisíc (značku si bohužel už nepamatuji), ale dokonale mě nadchnul a nebo si vystačím s tím Caffissimem, který na to že je na kapsle a tak levný, tak dělá kávu výbornou. Nic mezitím mi právě nepřišlo tak dobrý, aby to mělo cenu kupovat. Tak jsem si řekla, že začnu tím Caffissimem a uvidím. No a jsem moc spokojená.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj jaký kávovar by jste mi doporučili? Od Delonghi, Nivony nebo jiný?
- Citovat
- Upravit
Doporucuju delonghi mame ho uz 2 roky a super lepsi je koupit uz vyssi model, mame tento http://www.zbozi.cz/…cam23-210-w/, ale ted budeme kupovat juru dostali jsme super nabidku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit